Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]

ay hiç sorma anne olduktan sonra daha iyi anladım inan kıymetini gece gece ağlatma beni yaw:böö:
[/sıze]
bende annemi çokkk sevıyorummm
gunaydın mınıcım ama ben cıkıyom cnm bı gecmıse goz gezdırdım sonra gorusuruz ıns[/sıze][/color][/font]
bende baktım kahvaltı ettım geldımm
[sıze="3"]

geldin ama gitmişsin hemen[/sıze]
gitmezmiyim kız simit peynır domates zeytın keyıf kahvaltısı yaptımm valla çok iyi geldii

OP
H

helenx

Misafir
Benimkide istemiyorum diyor ama ben onu razı ederim diye düşünüyorum.
Geçende bebeklerimin resmine bakıyordum daha minicik olduğu zamanlardaki resimlerine. Allahım ne zaman büyüdü bunlar, kızda olsa erkekte olsa bir tane daha istiyorum. Eşimden ses çıkmadı seninki gibi:).
Kaynanada sana muhtaç ve sadece sana slm yollamakla yetiniyor. Deli kadın:)

seninki az çok razı olacak gibi.benimkinde hiç öyle bi gelişme yok işte:)
o sen kızda olsa olur diyosun haa valla tebrkler...kaynana kendini hiçte muhtaç hissetmiyo kızım yok gelinler mecbur bakacak edası var onda.4 oglum var diye germ gerim geriyo zaten.erkek olunca bakılacak mecbur kız olunca el evinde zaüen bakamaz hesabı onlar için geçerli.neyse.:(
e ozaman sen ne zamandüşünüyorsun üçüncüyü.kızların kaç yaşında bakiim.

OP
H

helenx

Misafir
günaydın kızlarr

günaydın kızlar kahvaltımı yapıp geldim

bende annemi çokkk sevıyorummm

bende baktım kahvaltı ettım geldımm

gitmezmiyim kız simit peynır domates zeytın keyıf kahvaltısı yaptımm valla çok iyi geldii

slm canlar ne var ne yok oglani maca goturucem oradan kermese gidecez bugun tam gun yokum iyi sohbetler canlar sizeee

günaydın canlarımm..:)

esim bebk isni sonunda kabul etti saka degilse tabi yapalim bir tane daha dediiiii-kop-kop-kop-kop-kop

oo gurbett hadi gözün aydın çok sevindimm.darısı banaa..:)

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
esim bebk isni sonunda kabul etti saka degilse tabi yapalim bir tane daha dediiiii-kop-kop-kop-kop-kop

gözünn aydın :hihi:
günaydın kızlar kahvaltımı yapıp geldim

h.g canım
o sen kızda olsa olur diyosun haa valla tebrkler...kaynana kendini hiçte muhtaç hissetmiyo kızım yok gelinler mecbur bakacak edası var onda.4 oglum var diye germ gerim geriyo zaten.erkek olunca bakılacak mecbur kız olunca el evinde zaüen bakamaz hesabı onlar için geçerli.neyse.:(

benimde kaynanam 4 erkek doğurmuş :cokkomik:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

Helencim, gönlüm erkekten yana değişiklik olsun diye ancak Rabbim kız verirse başımın üstüne. Bunlar dünyanın en güzel varlıkları. Habersiz masum, sanki bu dünyaya isteyerekmi geliyorlar:(... Onları biz isteyip getiriyoruz, bu yüzdendirki cinsiyetleri ne olursa olsun onları sevip kollamalıyız. Senin ikinci oğlun olsaydı ikinci kızından daha çok mu sevecektin? Aslaaaa, ikiside senin canından değerli olacaktı.Diyorum ya miniminnacık resimlerine baktım hayran kaldım. Bu yavrularım ne zaman büyüdü dedim. Çokta büyük değiller tabi biri 1 yaşında diğeride yıl sonu 3 leyecek. İki kızımın birbirlerine sarılması, öpmesi, beraberce oynamaları dünyanın en güzel hediyesi bana. Belki ikinci erkek olsaydı bu kadar samimi olmayacaklardı bilemiyorum. Büyük kızım, kardeşinin bir yere götürüldüğünü görünce veya misafirliğe bir yere gittiğimizde onun orada kalma ihtimaliyle hemen ağlamaya başlıyor. İsmini söyleyip verrrrr, al anne kardeşimi diyor. Rabbime şükürler olsunki ikinciside kız oldu. Hem benim kızlarım tatlı oluyor:D, eşime dedimki kızda olursa iyi olur, baksana bizim kızlar güzel oluyor:D. Adama zemin hazırlıyorum her ihtimale karşı. Üçüncü için emin değilim, bazen hemen olsun diyorum ama bazen sinirlerimin bu kadar yıpranmış olduğunu görünce biraz daha bekleyeyim diyorum. Bakalım cnm.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
sorma..iste ahh.bi istese..başlarım tabi..severim bende patatesi muzu.:cikolata:ama siz çok aştınız ya maşallahh..çok şeyler deniyorsunuz..allah boşa çıkarmasın..

canım seninde yapabileceğin şeyler
renginle bernil bayağı aştılar ben okadar değilim :hihi:
eğer düşünüyosan 3. için önce rabbim verecek tabiki
sonrada burda alınan takviye ilaçlar varya onlardan alırsın
bende istedim henüz gelmedi içmeye başlayacağım
kısmet

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Dün gece ben gittikten sonra hanımlar toplanmış, kazıktan girmişler çamurlu sahadan çıkmışlar. Hangisine ne yazacağımı şaşırdım valla:)
Kızlar kazıklar geldikçe insan daha güçlü oluyor. Ben bu sayede güçlendim, olgunlaştım. Şimdi yediğim kazıkları düşünüp üzülüyormuyum diye sorarsanız, aslaaaa, salakmıyımki bu saatten sonra kendimi yıpratayım. Zaten şimdiye kadar yıprandım yıpranacağım kadar. Daha fazlasına hacet yok...
Bu arada ben ailemdeki çok şeyi anlatmak istemem eşime. Çünkü birgün bunlardan birini resmen koz gibi kullanmıştı. O yüzden her zıkkımı bilmeyiversin.
Elaracım boya işine üzüldüm. Ama olsun cnm, geç olsun güç olmasın. Canını sıkma sıkmaya değmez...

OP
H

helenx

Misafir
Helencim, gönlüm erkekten yana değişiklik olsun diye ancak Rabbim kız verirse başımın üstüne. Bunlar dünyanın en güzel varlıkları. Habersiz masum, sanki bu dünyaya isteyerekmi geliyorlar:(... Onları biz isteyip getiriyoruz, bu yüzdendirki cinsiyetleri ne olursa olsun onları sevip kollamalıyız. Senin ikinci oğlun olsaydı ikinci kızından daha çok mu sevecektin? Aslaaaa, ikiside senin canından değerli olacaktı.Diyorum ya miniminnacık resimlerine baktım hayran kaldım. Bu yavrularım ne zaman büyüdü dedim. Çokta büyük değiller tabi biri 1 yaşında diğeride yıl sonu 3 leyecek. İki kızımın birbirlerine sarılması, öpmesi, beraberce oynamaları dünyanın en güzel hediyesi bana. Belki ikinci erkek olsaydı bu kadar samimi olmayacaklardı bilemiyorum. Büyük kızım, kardeşinin bir yere götürüldüğünü görünce veya misafirliğe bir yere gittiğimizde onun orada kalma ihtimaliyle hemen ağlamaya başlıyor. İsmini söyleyip verrrrr, al anne kardeşimi diyor. Rabbime şükürler olsunki ikinciside kız oldu. Hem benim kızlarım tatlı oluyor:D, eşime dedimki kızda olursa iyi olur, baksana bizim kızlar güzel oluyor:D. Adama zemin hazırlıyorum her ihtimale karşı. Üçüncü için emin değilim, bazen hemen olsun diyorum ama bazen sinirlerimin bu kadar yıpranmış olduğunu görünce biraz daha bekleyeyim diyorum. Bakalım cnm.

tuby cim haklısın.ben ikinci kız olunca hamilelkte bayagı bunalıma girdim diyebilirim ama doğunca öyle olmuyor.ücüncü kızda olsa elbet başımın tacı olacak..bizim kızlarda iyi anlaşır oyuncak dışında:).senin küçükle benimki aynı sayılır bi hafta sonra benim kızda 15 aylık olacak.bende diyorum bazen yapayım kurtulayım zaten yaş geçiyo.aynen senin gibi bazende dur bırazdinlan diyorum çünkü bende çok yoruldum.yıprandım valla.uykusuz günlerr.herşe işte.bazen bende zemin hazırlamaya çalışıyorum ama yok benim koca çok inat bi kızımında olsa hadi cennnetlik olcaz falan diyorum.aman yok ben iki kızlada girerem diyo:hihi:.ya adam her kapıyı kapattı üçüncü kız için hazırlamam bile müsade etmiyo.deli gönül kaçamak et kal hamile diyo.erke olursa eşim dahil herke boşver oldugu iyi oldu oiyecekler ama kız olursa siz cahil insanlarmısınız ne kazasıymış nasıl korunamadınız deyip duracaklar.eşiminde dırdırı cabası tabi.çok karasızım çokk.şurda 2-3 ay sonra 31 olcam ya bebek yapacaksam aslında gecikmemeliyim ama..

canım seninde yapabileceğin şeyler
renginle bernil bayağı aştılar ben okadar değilim :hihi:
eğer düşünüyosan 3. için önce rabbim verecek tabiki
sonrada burda alınan takviye ilaçlar varya onlardan alırsın
bende istedim henüz gelmedi içmeye başlayacağım
kısmet

hadi hayırlısı umutcum.
kocayı bu aralar yine sıkıştırıyorum yapalım diye.bi umut görürsem bende sipariş ederim allahın izniyle..

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Dün gece ben gittikten sonra hanımlar toplanmış, kazıktan girmişler çamurlu sahadan çıkmışlar. Hangisine ne yazacağımı şaşırdım valla:)
Kızlar kazıklar geldikçe insan daha güçlü oluyor. Ben bu sayede güçlendim, olgunlaştım. Şimdi yediğim kazıkları düşünüp üzülüyormuyum diye sorarsanız, aslaaaa, salakmıyımki bu saatten sonra kendimi yıpratayım. Zaten şimdiye kadar yıprandım yıpranacağım kadar. Daha fazlasına hacet yok...
Bu arada ben ailemdeki çok şeyi anlatmak istemem eşime. Çünkü birgün bunlardan birini resmen koz gibi kullanmıştı. O yüzden her zıkkımı bilmeyiversin.
Elaracım boya işine üzüldüm. Ama olsun cnm, geç olsun güç olmasın. Canını sıkma sıkmaya değmez...

herşey dediğin gibi olsa keşke benimde hayatımda
eşimde bende sessiziz ailevi iş meseleri yüzünden :( kazık mazık ne varsa yiyoruz :(
ama tek inandığım bir şey var mutlaka hakkımızı bi şekilde alacağız burda veya öteki dünyada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar