Helencim, gönlüm erkekten yana değişiklik olsun diye ancak Rabbim kız verirse başımın üstüne. Bunlar dünyanın en güzel varlıkları. Habersiz masum, sanki bu dünyaya isteyerekmi geliyorlar

... Onları biz isteyip getiriyoruz, bu yüzdendirki cinsiyetleri ne olursa olsun onları sevip kollamalıyız. Senin ikinci oğlun olsaydı ikinci kızından daha çok mu sevecektin? Aslaaaa, ikiside senin canından değerli olacaktı.Diyorum ya miniminnacık resimlerine baktım hayran kaldım. Bu yavrularım ne zaman büyüdü dedim. Çokta büyük değiller tabi biri 1 yaşında diğeride yıl sonu 3 leyecek. İki kızımın birbirlerine sarılması, öpmesi, beraberce oynamaları dünyanın en güzel hediyesi bana. Belki ikinci erkek olsaydı bu kadar samimi olmayacaklardı bilemiyorum. Büyük kızım, kardeşinin bir yere götürüldüğünü görünce veya misafirliğe bir yere gittiğimizde onun orada kalma ihtimaliyle hemen ağlamaya başlıyor. İsmini söyleyip verrrrr, al anne kardeşimi diyor. Rabbime şükürler olsunki ikinciside kız oldu. Hem benim kızlarım tatlı oluyor

, eşime dedimki kızda olursa iyi olur, baksana bizim kızlar güzel oluyor

. Adama zemin hazırlıyorum her ihtimale karşı. Üçüncü için emin değilim, bazen hemen olsun diyorum ama bazen sinirlerimin bu kadar yıpranmış olduğunu görünce biraz daha bekleyeyim diyorum. Bakalım cnm.