Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
H

helenx

Misafir
ayrıca kızlar benim adetim hala düzenli değil.bazen 10 gün geçiyo bazen daha fazla.yumurtalıklar ne zaman çatlıyo tespit edemiyorum:( bi düzene girsin istiyorum bende ne zaman düzene girecek oda muamma.geçen iki gün kasıklarım acayip sancıdı.sonra düşündüm acabe yumurtammı çatlıyo.ama hiç akıntı yada kayganlık yok.neydi şimdi bu anlamadım..

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
tuby cim haklısın.ben ikinci kız olunca hamilelkte bayagı bunalıma girdim diyebilirim ama doğunca öyle olmuyor.ücüncü kızda olsa elbet başımın tacı olacak..bizim kızlarda iyi anlaşır oyuncak dışında:).senin küçükle benimki aynı sayılır bi hafta sonra benim kızda 15 aylık olacak.bende diyorum bazen yapayım kurtulayım zaten yaş geçiyo.aynen senin gibi bazende dur bırazdinlan diyorum çünkü bende çok yoruldum.yıprandım valla.uykusuz günlerr.herşe işte.bazen bende zemin hazırlamaya çalışıyorum ama yok benim koca çok inat bi kızımında olsa hadi cennnetlik olcaz falan diyorum.aman yok ben iki kızlada girerem diyo:hihi:.ya adam her kapıyı kapattı üçüncü kız için hazırlamam bile müsade etmiyo.deli gönül kaçamak et kal hamile diyo.erke olursa eşim dahil herke boşver oldugu iyi oldu oiyecekler ama kız olursa siz cahil insanlarmısınız ne kazasıymış nasıl korunamadınız deyip duracaklar.eşiminde dırdırı cabası tabi.çok karasızım çokk.şurda 2-3 ay sonra 31 olcam ya bebek yapacaksam aslında gecikmemeliyim ama..
.
Canım 3.çocuk için 31 geç bir yaş değil, dinlen istersen 1 sene daha belki o zaman eşinin fikride değişmiş olur. Sana destek olan kimsede yok, o yüzden çokta zorlama bence. En azından minik azıcık daha büyüsün... Allahım dileğini versin sana arkadaşım.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
herşey dediğin gibi olsa keşke benimde hayatımda
eşimde bende sessiziz ailevi iş meseleri yüzünden :( kazık mazık ne varsa yiyoruz :(
ama tek inandığım bir şey var mutlaka hakkımızı bi şekilde alacağız burda veya öteki dünyada

Arkadaşım yanlış anlama bir söz vardır ve ben hep kendime uyarlayarak şunu derim, "eşek olduktan semer vuran çok oluyor, yeter ki eşek olmasını bil!".... Ben eşek olacağıma onlar eşek olsun ama semer vuran ben olmayayım.
Neyse cnm seninde Rabbim yardımcın olsun...

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
sagolun kizlar etraflica sali gunu kaonusayim doktorla folik aside falan baslayayim bekelim hakkimda ne hayirli is emevlam onu versin bana

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Arkadaşım yanlış anlama bir söz vardır ve ben hep kendime uyarlayarak şunu derim, "eşek olduktan semer vuran çok oluyor, yeter ki eşek olmasını bil!".... Ben eşek olacağıma onlar eşek olsun ama semer vuran ben olmayayım.
Neyse cnm seninde Rabbim yardımcın olsun...

haklısın cnm
ama onlar büyük biz küçük olunca saygıdan bişey yapılamıyor
ne bilim dünya işleri işte herkesin kendine göre derdi var :(
rabbim herkes,n kalbine göre versin

OP
E

Elara

Misafir
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar