esim bebk isni sonunda kabul etti saka degilse tabi yapalim bir tane daha dediiiii
çok sevindim gurbetçim rabbim gönlüne göre versin inş
esim bebk isni sonunda kabul etti saka degilse tabi yapalim bir tane daha dediiiii
benim kocada uyanacak artık
evde bişey kalmadı alışverişe çıkacagız.öpüyorum sizleri..allaha emanet olun
kızlar görüşürüz ben kaçtım,kızları yıkamam lazım
Canım 3.çocuk için 31 geç bir yaş değil, dinlen istersen 1 sene daha belki o zaman eşinin fikride değişmiş olur. Sana destek olan kimsede yok, o yüzden çokta zorlama bence. En azından minik azıcık daha büyüsün... Allahım dileğini versin sana arkadaşım.tuby cim haklısın.ben ikinci kız olunca hamilelkte bayagı bunalıma girdim diyebilirim ama doğunca öyle olmuyor.ücüncü kızda olsa elbet başımın tacı olacak..bizim kızlarda iyi anlaşır oyuncak dışında.senin küçükle benimki aynı sayılır bi hafta sonra benim kızda 15 aylık olacak.bende diyorum bazen yapayım kurtulayım zaten yaş geçiyo.aynen senin gibi bazende dur bırazdinlan diyorum çünkü bende çok yoruldum.yıprandım valla.uykusuz günlerr.herşe işte.bazen bende zemin hazırlamaya çalışıyorum ama yok benim koca çok inat bi kızımında olsa hadi cennnetlik olcaz falan diyorum.aman yok ben iki kızlada girerem diyo
.ya adam her kapıyı kapattı üçüncü kız için hazırlamam bile müsade etmiyo.deli gönül kaçamak et kal hamile diyo.erke olursa eşim dahil herke boşver oldugu iyi oldu oiyecekler ama kız olursa siz cahil insanlarmısınız ne kazasıymış nasıl korunamadınız deyip duracaklar.eşiminde dırdırı cabası tabi.çok karasızım çokk.şurda 2-3 ay sonra 31 olcam ya bebek yapacaksam aslında gecikmemeliyim ama..
.
herşey dediğin gibi olsa keşke benimde hayatımda
eşimde bende sessiziz ailevi iş meseleri yüzündenkazık mazık ne varsa yiyoruz
ama tek inandığım bir şey var mutlaka hakkımızı bi şekilde alacağız burda veya öteki dünyada
Arkadaşım yanlış anlama bir söz vardır ve ben hep kendime uyarlayarak şunu derim, "eşek olduktan semer vuran çok oluyor, yeter ki eşek olmasını bil!".... Ben eşek olacağıma onlar eşek olsun ama semer vuran ben olmayayım.
Neyse cnm seninde Rabbim yardımcın olsun...
sagolun kizlar etraflica sali gunu kaonusayim doktorla folik aside falan baslayayim bekelim hakkimda ne hayirli is emevlam onu versin bana
günaydınnn bayanlar, nasılsınız?
:sirin:
teletuby bitane oğlun olursa oda esmer olsun
cnm hadi gözün aydın cok bekletmeden gelsin göbegine konsun bebeginnesim bebk isni sonunda kabul etti saka degilse tabi yapalim bir tane daha dediiiii
Elaracım boya işine üzüldüm. Ama olsun cnm, geç olsun güç olmasın. Canını sıkma sıkmaya değmez...
günaydınn kızlarrr
teletuby bitane oğlun olursa oda esmer olsun