Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kızlar Allahım hepimizin kalbine göre versin inş. ben kaçıyorum adam kalkıcak valla başka işler çeviriyom sanıcak her gece her gece :hihi::hihi: o kalkmadan ben gideyim sohbetinize doyum olmuyor hepinizi çokkkk seviyorum Allaha emanet olun iyi geceler öptümmm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
O konuda bende öyleyimdir canım ama bazı kadınlar birbirleriyle ettiği kadınsal şeyleri bile anlatıyolar erkeğin benim arkadaşlarım hakkında herşeyi bilmesi gerekmiyo butür şeyleri kesinlikle paylaşmam burda yazdıklarımızı bile bazen arkama geliyo ne okuyosun böyle falan diyo kadınları ilgilendiriyo seni değil diyorum yolluyorum bu gibi yani paylaşmadıklarım

aYNENNNN.Size bir olay anlatayım bunu duymuştum birinden.belkibiliyorsunuzdur gerçek yaşanmış.
Bir kadın altın gününde ne konuşulursa anlatırmış kocasına.günde başka bir arkadaşı kadın adetliymiş ay demiş bugün saha çamurlu koca bişey yapamıycak.bunu duyan kadın arkadaşının bu sözünü anlatmış evde kocasına.kocası da o kadının kocasıyla mahallede karşılaşmış.tanıyormuş.ne oldu koçum demiş senin hanımın saha çamurluymuş gol atamadın mı? ADAM ŞOK OLMUŞ EVE GİTMİŞ BİR KAVGA KOPMUŞ BOŞANMIŞLAR BU OLAY SONUCU.GERÇEK YAŞANMIŞ.
Bu sebeple ben de herşeyi anlatmam kocaya,ha yalan konuşmam dürüstüm ama arkadaşlarımın ailemin herşeyini bilmek zorunda değil.sanki onlar aralarındaki her kouşmayı anlatıyorlar mı sanıyorsunuz hiç de değğilll.

OP
E

Elara

Misafir
O konuda bende öyleyimdir canım ama bazı kadınlar birbirleriyle ettiği kadınsal şeyleri bile anlatıyolar erkeğin benim arkadaşlarım hakkında herşeyi bilmesi gerekmiyo butür şeyleri kesinlikle paylaşmam burda yazdıklarımızı bile bazen arkama geliyo ne okuyosun böyle falan diyo kadınları ilgilendiriyo seni değil diyorum yolluyorum bu gibi yani paylaşmadıklarım

evet haklısın cnm bende o konuda hemfikiirmm
kadınlar arasında konuştuklarımı asla konuşmam eşimlee
ama bilmesi gerekn ailevi konularımı mutlaka sölerim,gizli kapaklı iş yapamam
ama eşim cok yapmaya calışır ve herdefasında yakalıyorum cok ilginctirkii
oda korkuyor benden senin üç harflilerinmi var diyor:hihi:

aY SORMA BENİM SORDUKLARIM DA DÜŞÜN 200 LİRA SORMADIM BİLE FİYATI DUYUNCA MORAL SIFIRA İNDİ ÇIKTIM DÜKKANDAN.SOLGARIN BAYİSİ BURADA SORDUĞUM YER.BAŞKA BİR MARKA VARDI 130 TUTTU GNC YİHİÇSÖYLEMİYİM OFF UÇMUŞ TEK TAKVİYE 80-90 LİRAYDI.

evet cok pahalı burdaa
enayi olmak istemiyorsan yurt dışından alcan cnm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
evet haklısın cnm bende o konuda hemfikiirmm
kadınlar arasında konuştuklarımı asla konuşmam eşimlee
ama bilmesi gerekn ailevi konularımı mutlaka sölerim,gizli kapaklı iş yapamam
ama eşim cok yapmaya calışır ve herdefasında yakalıyorum cok ilgincirkii
oda korkuyor benden senin üç harflilerinmi var diyee:hihi:

evet cok pahalı burdaa
enayi olmak istemiyorsan yurt dışından alcan cnm

canım senin takviyelerin aynısını sipariş edelim olmaz mı?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="4"]

olur tabii
ben tekrar hesaplatıyımm sana kopy yaparım fiyatları

bu arada maşallah tüm takviye iismlerini yazdın bugün:cokkomik: Misafirler seni cok sevecek[/sıze]

anaaaaaaaaaaaaaa unutummmmm off yaa netyse boşver onlar çözemez kız,gerçi rengincimle bernilcim de bol bol siteden bahsediyorlardı:) bugün saf osmanlığım mı tuttu? Of kesin umut adaşımdan bulaştı ya.bakıyım kaç misafir var.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
olur tabii
ben tekrar hesaplatıyımm sana kopy yaparım fiyatları

bu arada maşallah tüm takviye iismlerini yazdın bugün:cokkomik: misafirler seni cok sevecek

Şu an yok kız ama geçmiş okurken de anlamazlar onlar hangisi kim nasıl kullacak ohooo bir sürü püf noktası var.ama bir dahaya dikkat ederim özür dilerim ya kızdım kendime şimdi.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara sildimmmmm yazdığım takviyeleri sebebi de altta okursun.Ay çok mutlu oldum ya o kadar dikkat ediyorum bu hatayı telafi etmeliyim.emek hırsızlığına sinir oluyom çünkü...

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
sustukça mıçarlar canım,bir susarım iki susarım 3.de sokarım ne yapayım.çok ezdirme kendini ANAMIZ BİZİ BİR DAHA DOĞURMUYOR BİZ ÇOK KIYMETLİYİZ...

ben yumusak yuzluyum ama eşim hiç ezdirmez beni oo yüzden ondan korkarlar ama o yokken ben laf yıyom ışte ama ögrenıyorum sızlerden benım tanıyamıcaklar bıgun olcam böyle-kizgin-kizgin:alsana::alsana: olcaklar böyle:sok:soknerde bizim mele kızım dicekler gülcem böyle onlara:nazo::nazo:yaşasın kötülükkk diycem-zebani

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:hihi: bu sayfada kıskanclık yok Allahtann
yoksa kadının bol oldugu yerde kavga bitmez ,sebebide kıskanclık tırr
maşallah burda cok kalabalık olmamıza ragmen cok gürültülü tartışmalarımız olmadı,herkes cok samimi

çok şükür ben de memnunum,Allah hepinizdenrazı olsun bir sürü kardeşim oldu.Artık çevremde çok dosta ihtiyaç duymuyoruz sizler varsınız ya hepsine değersiniz.

OP
E

Elara

Misafir
ben yumusak yuzluyum ama eşim hiç ezdirmez beni oo yüzden ondan korkarlar ama o yokken ben laf yıyom ışte ama ögrenıyorum sızlerden benım tanıyamıcaklar bıgun olcam böyle-kizgin-kizgin:alsana::alsana: olcaklar böyle:sok:soknerde bizim mele kızım dicekler gülcem böyle onlara:nazo::nazo:yaşasın kötülükkk diycem-zebani

:cokkomik::cokkomik: bacım senin hertarafın kötülük olsa ne olurr,yüzüne bakan zatenn yaptıgın kötülügü unuturr
cok masum senin yüz tipin
öle şeytani bi yüz hattın yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar