Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Kızlar selam. Arada bakıyorum size ama benim kızım niye uyumuyor yaa:( Şu saat oldu Ali Babanın çiftliğini söylüyorum kendisine. Şimdide istek şarkı geldi Pinik Gurbağ:zonk:

Niye yazmıyor demeyin sakın okuyamıyorum bile ne iş bitiyor ne çocuk uyuyor:deli:
.

nilay kızın sabah kacta uyanıyor?? öglen uykuya kacta yatıyor ve kac saat uyuyor?

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Arkadaşlar nilaycım,elaracım,egemcim nasılsınız? sizleri özlüyorum inanın ama bu yoğunluktan çok giremiyorum ara ara girip yazıyorum.Tariflerimden isterseniz sizlere de yollarım.

Canım şimdi gördüm mesajını kusura bakma iyiyim çok şükür sen de iyisindir inşallah. Sana denk gelmediğimden yazamadım ama senin atom kurabiyenden denedim canım hatta iki kere yaptım çünkü çok beğenildi. Çok teşekkür ederim tariflerini her zaman beklerim maharetli arkadaşım benim

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="4"]

canım şimdi gördüm mesajını kusura bakma iyiyim çok şükür sen de iyisindir inşallah. Sana denk gelmediğimden yazamadım ama senin atom kurabiyenden denedim canım hatta iki kere yaptım çünkü çok beğenildi. çok teşekkür ederim tariflerini her zaman beklerim maharetli arkadaşım benim
[/sıze]

çok mutlu oldum ne demek her zaman yollarım.benimki de bir diş çıkarmadı ya sorma bir huysuz bu aralar çocuk yaşına geldi diş yok,yürüme yok canım çok sıkılıyor moralimi bozmuyum diyorum ama elimde değil yaa.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Canım çıktım görüşürüz elara da çıktı sanırım öpüyorum kolay gelsin canım.kızının yüzüne ayetel kürsi oku bol bol sakinleşir işallah.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
çok mutlu oldum ne demek her zaman yollarım.benimki de bir diş çıkarmadı ya sorma bir huysuz bu aralar çocuk yaşına geldi diş yok,yürüme yok canım çok sıkılıyor moralimi bozmuyum diyorum ama elimde değil yaa.
Söylemesi kolay diyeceksin canım ama gerçekten problem olduğunu düşünmüyorum. Benimki de 8 aylık falandı diş çıkardığında ben doktora da sordum genetikte olabilir ama siz hiç dişsiz insan gördünüz mü takılmayın hiç demişti bana. Eğer bir daha ki geldiğinde de çıkmamış olursa tahlil yapıp değerlerine bakarız demişti. Ayrıca tariflerine bayıldım canım her zaman beklerim yenilerini.:cikolata:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
nilay kızın sabah kacta uyanıyor?? öglen uykuya kacta yatıyor ve kac saat uyuyor?

Hiç sorma canım şimdi bugün sabah 09:00 da kalkıp sonra öğlen 14:00 de uyumuş ve 18:00 de kalktı yani çok uyuduğundan oldu normalde daha erken yatıp daha az uyuyor o zaman bir sorun yok. Ama geçen gecede geç yattığından düzeni bozuluyor hemen. Ben de yarın kargalarla uyandırmayı düşünüyorum başka çare yok:(

OP
M

Mertim

Misafir
Ayyy teletuby kizlarina binkere,yuzbinkere MASALLAH yaa..bunlar nasil bir guzelliktir boyle..Allahim ins bahtlarinida kendileri kadar guzel eylesin.AMIN..

OP
M

Mertim

Misafir
orgazm olamama sorunundada sırt bel agrısı olabiliyor muşşşşş
Hmm ogrendigim iyi oldu,hic oyle bel agrim yoktur ama afedersiniz o konudada yinede sIkIntIm vardir,kolay kolay olamiyorum malesef ki ya
Banada,BerniLe,renginnne,Ezele,Umut11 e,Günese,tubbye,nilayya,tazmanyaya,ladyse,deyyana,bestembenime,mertime,minieteke,hilallye,mimozaya,Ecemme tüm isteyenlere ................

Adini unuttugum varsa özürlerimi sunarim....
AMINNNNN Haskenacim
bende şimdi oturdugum yere çişimi yapcamm
ha şimdi koycaK diye kalkamıyorum pc başından

:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

OP
E

_eZeL_

Misafir
herkese günaydıınnn

umut kırmızılar geldimi kız hadi hayırlı olsun inşaAllah takviyelerde biran önce gelirde kullanmaya başlarsın

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
günaydın kızlar umut seni öldürecem patates kızartması sos sarımsak dedin durdun dayanamadım bende akşama yaptım ben başka bişey yapacaktım çok yorgundum:hayir: ben yanına opatlıcanda ekledim çocuklara sosis yapim dedim,yanımda olsan gitmiştin yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar