OP
Umut Gemisi
Misafir
- #20.541
NİLAYY UYKUN MU KAÇTI? Çıkıyordum sen girdin...
Kızlar selam. Arada bakıyorum size ama benim kızım niye uyumuyor yaaŞu saat oldu Ali Babanın çiftliğini söylüyorum kendisine. Şimdide istek şarkı geldi Pinik Gurbağ:zonk:
Niye yazmıyor demeyin sakın okuyamıyorum bile ne iş bitiyor ne çocuk uyuyor:deli:
.
Arkadaşlar nilaycım,elaracım,egemcim nasılsınız? sizleri özlüyorum inanın ama bu yoğunluktan çok giremiyorum ara ara girip yazıyorum.Tariflerimden isterseniz sizlere de yollarım.
[sıze="4"]
canım şimdi gördüm mesajını kusura bakma iyiyim çok şükür sen de iyisindir inşallah. Sana denk gelmediğimden yazamadım ama senin atom kurabiyenden denedim canım hatta iki kere yaptım çünkü çok beğenildi. çok teşekkür ederim tariflerini her zaman beklerim maharetli arkadaşım benim[/sıze]
Söylemesi kolay diyeceksin canım ama gerçekten problem olduğunu düşünmüyorum. Benimki de 8 aylık falandı diş çıkardığında ben doktora da sordum genetikte olabilir ama siz hiç dişsiz insan gördünüz mü takılmayın hiç demişti bana. Eğer bir daha ki geldiğinde de çıkmamış olursa tahlil yapıp değerlerine bakarız demişti. Ayrıca tariflerine bayıldım canım her zaman beklerim yenilerini.:cikolata:çok mutlu oldum ne demek her zaman yollarım.benimki de bir diş çıkarmadı ya sorma bir huysuz bu aralar çocuk yaşına geldi diş yok,yürüme yok canım çok sıkılıyor moralimi bozmuyum diyorum ama elimde değil yaa.
Canım çıktım görüşürüz elara da çıktı sanırım öpüyorum kolay gelsin canım.kızının yüzüne ayetel kürsi oku bol bol sakinleşir işallah.
nilay kızın sabah kacta uyanıyor?? öglen uykuya kacta yatıyor ve kac saat uyuyor?
amin cnm allah razı olsun ,sende çok yakın geldin bana çok samimi görünüyosun tıpkı burdaki yazıların gibiayrıca çokta hoş bi hanımsın
Hmm ogrendigim iyi oldu,hic oyle bel agrim yoktur ama afedersiniz o konudada yinede sIkIntIm vardir,kolay kolay olamiyorum malesef ki yaorgazm olamama sorunundada sırt bel agrısı olabiliyor muşşşşş
AMINNNNN HaskenacimBanada,BerniLe,renginnne,Ezele,Umut11 e,Günese,tubbye,nilayya,tazmanyaya,ladyse,deyyana,bestembenime,mertime,minieteke,hilallye,mimozaya,Ecemme tüm isteyenlere ................
Adini unuttugum varsa özürlerimi sunarim....
bende şimdi oturdugum yere çişimi yapcamm
ha şimdi koycaK diye kalkamıyorum pc başından
herkese günaydıınnn
umut kırmızılar geldimi kız hadi hayırlı olsun inşaAllah takviyelerde biran önce gelirde kullanmaya başlarsın