cnm hadı sende katıl bıze beraber deneyelımKız madem cevaplayacaktın ne nazlandın? Bu arada yeminle dört gözle bekliyorum, çalışmalara ağırdan başlayanların bir an önce gebe kalmasını ve dileklerine kavuşmasını.
cnm hadı sende katıl bıze beraber deneyelımKız madem cevaplayacaktın ne nazlandın? Bu arada yeminle dört gözle bekliyorum, çalışmalara ağırdan başlayanların bir an önce gebe kalmasını ve dileklerine kavuşmasını.
günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar
günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar
Herkeslere günaydıııınnnnn -ciko
Ezelll
ateşini eklesene ne durumda
bu sefer hiç bişey bahsetmiyosunn değişiklik yokmu sende
Allah razı olsun cnm. Amin...Ayyy teletuby kizlarina binkere,yuzbinkere MASALLAH yaa..bunlar nasil bir guzelliktir boyle..Allahim ins bahtlarinida kendileri kadar guzel eylesin.AMIN..
gunaydın kızlar nasılsınız ewet rengın bende y aptım valla dun ...kızlar ben öluyom cok akıntım var bıde kasık agrısı ölduruyo benı acaba dıyom hındıbag yaparmı sızce elara bı aydınlat cnm benı ya rengın sende varmı böle bırsey aklıma bınbırturlu sey gelıyo hamıslık felan allahım sen koru yarabbım reglımınde 9 gunu erkenden yum gunu olurmu sıze hurma kayısı ıncır hındıbag yaparmıkı ?
umut ateş tablom
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bide bişey dicem ben dün gece haskena dedi ya karbonata testi aklıma düştü yaptım bu sefer kabardı kızhiç kabarmazdı çok kabarmadı öyle ama kabardı yani gördüm
ooooo ateşinde bayağı güzelll
hadi hayırlısıı sen ne hissediyonn pekii
EVET BERNİL BENDEDE OLUYO CNM BENDE HERGÜN YUMURTLUYORUM SANIYORUMBENDE HİNDİBA DEĞİLDE İNCİRDEN FALAN ŞÜPHELENDİM BİLİYOSUN ONLARIN ETKİLERİ YUMURTLAMAYA ÇOK,AMA BENİMKİ TAHMİN ELARA DAHA İYİ ANLIYO CNM ONLARDAN GELİNCE Bİ FİKİR YÜRÜTÜR BİZE
[sıze="3"]
canım evet beni doğru kişiyi eklemişsinresimlerini gördüm çok güzelsin çok farklı bir güzelliği var yüzünün elaranın dediği gibi çok sakin huzur verici
günaydın nedenben seninde cuman mübarek olsun duaların kabul olsun
ya bu nicki değiştiremezmisin neden böyle bir nick alma gereği duydun ki hitap ederken çok zorlanıyorum
hoşgeldin canımmm kız bebiş diyeti yapıyormusun_?
Bende erkek doğursamda senin gibi kız bebiş diyeti yapsam oohh bol peynir yoğurt süt tam benlik :d
canım günaydın incir yapabilir belki diğerlerininde etkisi vardır bilmiyorum aslında ucuzlarından ovülasyon testi alıp yumurtlama takibe başlasan iyi olur senin için ve rengin içinde bu arada rengin sana da günaydın arkadaşım[/sıze]
[sıze="4"]
kız ıncıre ıkı gun oldu balsyalı ama bılmıyom valla ıns ondandır akıntımda cok sölemesı ayıp[/sıze]
rengın nerden alcan cnm haskenacım bızede yollarmı acep ya kızcagızada yuk olcaz amaezel onlar çok kafa karıştırıyo herkes öyle diyo,aslında iyi olurdu düşünmüştüm,ben bir ay önce clear blue yu yapacam inş
rengın nerden alcan cnm haskenacım bızede yollarmı acep ya kızcagızada yuk olcaz ama
bernilcim allaha emanet cnm iyi korunun az kaldı zaten
Kızımın karnını doyurayım peynirli yumurta yapmaya gidiyorum isteyen varmı
afıyet olsun cnm benımde kucukluk uyuyo daha kalksında arkadasa gıdecem kahvaltıyaKızımın karnını doyurayım peynirli yumurta yapmaya gidiyorum isteyen varmı
bılmıyomkı cnm ya varmıkı bakmadım hıc baksamda anlamam ıng..cetakviyeleri aldığınız sitede yok mu onlardan_?