Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
Ezelll
ateşini eklesene ne durumda
bu sefer hiç bişey bahsetmiyosunn değişiklik yokmu sende

umut ateş tablom

bide bişey dicem ben dün gece haskena dedi ya karbonata testi aklıma düştü yaptım bu sefer kabardı kız :D hiç kabarmazdı çok kabarmadı öyle ama kabardı yani gördüm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
gunaydın kızlar nasılsınız ewet rengın bende y aptım valla dun ...kızlar ben öluyom cok akıntım var bıde kasık agrısı ölduruyo benı acaba dıyom hındıbag yaparmı sızce elara bı aydınlat cnm benı ya rengın sende varmı böle bırsey aklıma bınbırturlu sey gelıyo hamıslık felan allahım sen koru yarabbım reglımınde 9 gunu erkenden yum gunu olurmu sıze hurma kayısı ıncır hındıbag yaparmıkı ?

EVET BERNİL BENDEDE OLUYO CNM BENDE HERGÜN YUMURTLUYORUM SANIYORUM:cokkomik:BENDE HİNDİBA DEĞİLDE İNCİRDEN FALAN ŞÜPHELENDİM BİLİYOSUN ONLARIN ETKİLERİ YUMURTLAMAYA ÇOK,AMA BENİMKİ TAHMİN ELARA DAHA İYİ ANLIYO CNM ONLARDAN GELİNCE Bİ FİKİR YÜRÜTÜR BİZE

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umut ateş tablom

bide bişey dicem ben dün gece haskena dedi ya karbonata testi aklıma düştü yaptım bu sefer kabardı kız :D hiç kabarmazdı çok kabarmadı öyle ama kabardı yani gördüm

ooooo ateşinde bayağı güzelll
hadi hayırlısıı sen ne hissediyonn pekii

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
EVET BERNİL BENDEDE OLUYO CNM BENDE HERGÜN YUMURTLUYORUM SANIYORUM:cokkomik:BENDE HİNDİBA DEĞİLDE İNCİRDEN FALAN ŞÜPHELENDİM BİLİYOSUN ONLARIN ETKİLERİ YUMURTLAMAYA ÇOK,AMA BENİMKİ TAHMİN ELARA DAHA İYİ ANLIYO CNM ONLARDAN GELİNCE Bİ FİKİR YÜRÜTÜR BİZE

kız ıncıre ıkı gun oldu balsyalı ama bılmıyom valla ıns ondandır akıntımda cok sölemesı ayıp

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
[sıze="3"]

canım evet beni doğru kişiyi eklemişsin :) resimlerini gördüm çok güzelsin çok farklı bir güzelliği var yüzünün elaranın dediği gibi çok sakin huzur verici

günaydın nedenben seninde cuman mübarek olsun duaların kabul olsun
ya bu nicki değiştiremezmisin neden böyle bir nick alma gereği duydun ki hitap ederken çok zorlanıyorum

hoşgeldin canımmm kız bebiş diyeti yapıyormusun_?
Bende erkek doğursamda senin gibi kız bebiş diyeti yapsam oohh bol peynir yoğurt süt tam benlik :d

canım günaydın incir yapabilir belki diğerlerininde etkisi vardır bilmiyorum aslında ucuzlarından ovülasyon testi alıp yumurtlama takibe başlasan iyi olur senin için ve rengin içinde bu arada rengin sana da günaydın arkadaşım
[/sıze]

ezel onlar çok kafa karıştırıyo herkes öyle diyo,aslında iyi olurdu düşünmüştüm,ben bir ay önce clear blue yu yapacam inş

OP
E

_eZeL_

Misafir
rengin canım bi yakınını kaybetmişsin galiba tam okuyamadım ama başın sağolsun

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar