Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
günaydın kızlar umut seni öldürecem patates kızartması sos sarımsak dedin durdun dayanamadım bende akşama yaptım ben başka bişey yapacaktım çok yorgundum:hayir: ben yanına opatlıcanda ekledim çocuklara sosis yapim dedim,yanımda olsan gitmiştin yani

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
kız dün sayfayı kızartma kokusuna boğdum valla herkes yapmış:cokkomik::cokkomik:
bende patlıcan kızartacaktım yoktu :hihi:
afiyet olsunn

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın kızlar nasılsınız ewet rengın bende y aptım valla dun ...kızlar ben öluyom cok akıntım var bıde kasık agrısı ölduruyo benı acaba dıyom hındıbag yaparmı sızce elara bı aydınlat cnm benı ya rengın sende varmı böle bırsey aklıma bınbırturlu sey gelıyo hamıslık felan allahım sen koru yarabbım reglımınde 9 gunu erkenden yum gunu olurmu sıze hurma kayısı ıncır hındıbag yaparmıkı ?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
gunaydın kızlar nasılsınız ewet rengın bende y aptım valla dun ...kızlar ben öluyom cok akıntım var bıde kasık agrısı ölduruyo benı acaba dıyom hındıbag yaparmı sızce elara bı aydınlat cnm benı ya rengın sende varmı böle bırsey aklıma bınbırturlu sey gelıyo hamıslık felan allahım sen koru yarabbım reglımınde 9 gunu erkenden yum gunu olurmu sıze hurma kayısı ıncır hındıbag yaparmıkı ?

bernil gelmedi dimi takviyelerrr :(

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haskenacım duanda benıde unutmamıssın cnm canıl gonulden amın dıyorum rbbım sanada ıkız erkek evlat nasıp etsın ıns tum ısteyenlere...umutun gemısı ..yalancı profotrol tarıfını ıstıyom cnm yapayım cocuklara emınım o da guzeldır

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

yok canım ya
hamişlik nerden geldi aklına şimdi

OP
E

_eZeL_

Misafir
Selam Kizlarrrrr..ins
Ezelcim senide ekledim..yani sen oldugunu tahmin ederek:)

canım evet beni doğru kişiyi eklemişsin :) resimlerini gördüm çok güzelsin çok farklı bir güzelliği var yüzünün Elaranın dediği gibi çok sakin huzur verici

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun

günaydın nedenben seninde cuman mübarek olsun duaların kabul olsun
ya bu nicki değiştiremezmisin neden böyle bir nick alma gereği duydun ki hitap ederken çok zorlanıyorum

günaydın fıstıklar amma çok yazmışsınız beeeee

hoşgeldin canımmm kız bebiş diyeti yapıyormusun_?
bende erkek doğursamda senin gibi kız bebiş diyeti yapsam oohh bol peynir yoğurt süt tam benlik :D

canım günaydın incir yapabilir belki diğerlerininde etkisi vardır bilmiyorum aslında ucuzlarından ovülasyon testi alıp yumurtlama takibe başlasan iyi olur senin için ve rengin içinde bu arada rengin sana da günaydın arkadaşım

OP
E

_eZeL_

Misafir
Haskenaaaaaa dün akşamki duan için bende teşekkür ederim canımmm Rabbim senden razı olsun en kısa zamanda gönlündekini nasip etsin bitanemm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Bak sanayalancı profiterol tarifi vereyim hazır tam diyete girmeden şöyle buzz gibi yeee çok pratik ve eminim kızın da bayılır...çokoprens kurabiyem de çok güzel arasına nutella sürüyorsun o da tam kızına göre....rengin ve bernile de vereceğim o tarifi çocukları için.bu tarifler en fazla 15 dk yarım saatlik o kadar pretik ama yiyince çok emekli - zahmetli sanıyorlar:1:

umutçum heyecanla bekliyorum daha doğrusu büyük kızım bekliyo,geçen hani yumuşak kek yapacaktın ya bende kızıma sana yaparım dedim hergün soruyo arkadaşın hala tarifi yollamadımı die:cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar