Banada,BerniLe,renginnne,Ezele,Umut11 e,Günese,tubbye,nilayya,tazmanyaya,ladyse,deyyana,bestembenime,mertime,minieteke,hilallye,mimozaya,Ecemme tüm isteyenlere ................
Adini unuttugum varsa özürlerimi sunarim....
günaydın kızlar umut seni öldürecem patates kızartması sos sarımsak dedin durdun dayanamadım bende akşama yaptım ben başka bişey yapacaktım çok yorgundumben yanına opatlıcanda ekledim çocuklara sosis yapim dedim,yanımda olsan gitmiştin yani
günaydın fıstıklar amma çok yazmışsınız beeeee
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun
gunaydın kızlar nasılsınız ewet rengın bende y aptım valla dun ...kızlar ben öluyom cok akıntım var bıde kasık agrısı ölduruyo benı acaba dıyom hındıbag yaparmı sızce elara bı aydınlat cnm benı ya rengın sende varmı böle bırsey aklıma bınbırturlu sey gelıyo hamıslık felan allahım sen koru yarabbım reglımınde 9 gunu erkenden yum gunu olurmu sıze hurma kayısı ıncır hındıbag yaparmıkı ?
yokya bugunde yokum evde arkadasıma gıdecem bılmıyom ne olacakbernil gelmedi dimi takviyelerrr
Ben sen cocukken cok seyrettinde onun icin koydun sanmistim bu nicki sorupta bozmayayim dedim seni....:3:
gunaydın kızlar nasılsınız ewet rengın bende y aptım valla dun ...kızlar ben öluyom cok akıntım var bıde kasık agrısı ölduruyo benı acaba dıyom hındıbag yaparmı sızce elara bı aydınlat cnm benı ya rengın sende varmı böle bırsey aklıma bınbırturlu sey gelıyo hamıslık felan allahım sen koru yarabbım reglımınde 9 gunu erkenden yum gunu olurmu sıze hurma kayısı ıncır hındıbag yaparmıkı ?
Selam Kizlarrrrr..ins
Ezelcim senide ekledim..yani sen oldugunu tahmin ederek
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun
günaydın fıstıklar amma çok yazmışsınız beeeee
yok canım ya
hamişlik nerden geldi aklına şimdi
aman valla hersey gelıyo hamıs bı komsum varda benım o dedı kız 4.gelmesın bende öleydım kasık agrısı öldurdude ordan geldı valla aman allah korusun gorunmez kazalardan
Bak sanayalancı profiterol tarifi vereyim hazır tam diyete girmeden şöyle buzz gibi yeee çok pratik ve eminim kızın da bayılır...çokoprens kurabiyem de çok güzel arasına nutella sürüyorsun o da tam kızına göre....rengin ve bernile de vereceğim o tarifi çocukları için.bu tarifler en fazla 15 dk yarım saatlik o kadar pretik ama yiyince çok emekli - zahmetli sanıyorlar:1:
Kız madem cevaplayacaktın ne nazlandın? Bu arada yeminle dört gözle bekliyorum, çalışmalara ağırdan başlayanların bir an önce gebe kalmasını ve dileklerine kavuşmasını.arkadaşlara detayları sorum eklicem yakında meraklı tuby
günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar