Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara malum yerde misafir olarak geçmişe bir ara baktım demiştim ya dimuserver diye bir üye vardı.Onun çok güzel bir duası varmış yazacam dedi ondan sonra dağıldı zaten topik,o kızcağız burayı haber alamadı heralde.not etmişim buraya duası var diye ama yazacam demiş çok açıklamamış.keşke o da gelse de öğrenebilseydik.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
3 tane tarif yolladım canım üçüde çok pratik hele 3.cüsü harika oluyor.sosis ve kaşar ikilisine bayılıyorum.tam diyete girmeden yap uzunca bir süre yiyemiyeceksin bu ikiliyi:cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara sen ve ben kaldık...Ay şu işlerim bir bitse de tekrar katılsam size şöyle doya doya...gerçi doyum olmaz o başka da:)Geçmişi okuyup canparçama güldüm çok doğalsın canparçam ya hepinizi yüzyüze tanımak isterdim,ailem gibi oldunuz yokluğunuzda eksikliğinizi hissediyorsam eğer bilin ki benim için değerlisiniz ve 2.ailem gibisiniz...

OP
E

Elara

Misafir
umutcum mesajlarını aldım cokk tşkelr cnmm
en kısa zamanda denicem sözz :D ve fikrimi yazcamm
o kadarda ugraşmışsın yazmak içinnn zahmet oldu cnm ya

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ANNEMDEN NELER ÖĞRENDİM?

Diyalog kurmayı öğrendim: - Sana bir şey sorduğumda cevap ver!.. - Ne söyleyeyim annee? - Sus! bana cevap verme!!!

Tıp bilgilerini öğrendim: "Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin, göreceksin gününü.."

Olgun olmayı öğrendim: "Bu tabağın hepsini bitirmezsen büyüyemezsin..."

Genetik bilgileri öğrendim: "Sen de o lanet olası babana çektin..."

Bilgeliği öğrendim: "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman... "

Sabırlı olmayı öğrendim: "Baban eve gelsin, sen görürsün...."

Hakkımızı alacağımızı öğrendim: "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı...

Adaleti öğrendim: "Bir gün senin de çocukların olacak. İnşallah onlar da sana, senin simdi bana yaptıklarını yaparlar...."

İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi öğrendim: "Bana bakın, çıkın birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"

Duaların gücünü öğrendim: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..."

Zamana karsı yarışmayı öğrendim: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karsı sahilden toplarsın..."

Mantıklı düşünmeyi öğrendim: "Ben öyle diyorsam öyledir...!!!"

Hayatın trajikomik yanlarını öğrendim: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem..."

Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu öğrendim: "Kapa çeneni ve çorbanı iç...!!!"

Dayanıklı olmayı öğrendim: " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak yok...!!!"

Hava raporu tahmini yapmayı öğrendim: "Su dağınıklığa bak...yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..."

Abartmayı öğrendim: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri yürüme diye..!!"

Davranış psikolojisi öğrendim: "Babana çekeceğine biraz bana çekseydin n'olurdu .."

Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı öğrendim: "Dinleme bakalım anne sözünü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekil' diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!"

Kıskanmayı öğrendim: " Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun... ?!?!?

BU HİKAYE ÖNCE ANNEME SONRA SİZ DEĞERLİ ANNE VE ANNE ADAYI DOSTLARIMA OLSUN...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="4"]umutcum mesajlarını aldım cokk tşkelr cnmm
en kısa zamanda denicem sözz :d ve fikrimi yazcamm
o kadarda ugraşmışsın yazmak içinnn zahmet oldu cnm ya[/sıze]

senin bizim için girdiğin zahmetlerin yanında hiç kalır canım ne demek...komşu olsaydık bol bol yapar getirirdim.ohhh balkon keyfi yapardık senle...

OP
E

Elara

Misafir
Elara malum yerde misafir olarak geçmişe bir ara baktım demiştim ya dimuserver diye bir üye vardı.Onun çok güzel bir duası varmış yazacam dedi ondan sonra dağıldı zaten topik,o kızcağız burayı haber alamadı heralde.not etmişim buraya duası var diye ama yazacam demiş çok açıklamamış.keşke o da gelse de öğrenebilseydik.

tmm orda üyeligi devam eden arkadaşlara rica ederiz msj atarlar caktırmadann

OP
E

Elara

Misafir
senin bizim için girdiğin zahmetlerin yanında hiç kalır canım ne demek...komşu olsaydık bol bol yapar getirirdim.ohhh balkon keyfi yapardık senle...

ya cok ilginctirki benim tanıdıgım ögretmenler hep bu hamurişi konusunda cok hamarat oluyorlarr

ögretmen arkadaşlarınızla cokmu sık biaraya geliyonuz? calıştıgınız için hazır şeyler bulundurmak zorundasınız dipfirizdee
saqnırım bundan kaynaklanıyor gibi geliyor bana

OP
E

Elara

Misafir
aa bunu bilmiyordum özellikle ayarladı egem o zaman?

hayır herkesde ölee
gecenlerde sayfadan zırt pırt atılıyorduk ,herdefasında üyelik isteniyorduu
işte ozaman ben admine msj attım böle bi sorun var diye
o da sayfada kalma süresini 15 dk daqn 30 dk ya cıkardıı
daha önce 15 dk sayfaya bakmadıgın yada yazmadıgın zaman site otomatik çıkış yaptırıyorduu bizee

ama şimdi bu süre 30 dk oldu

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="4"]

tmm orda üyeligi devam eden arkadaşlara rica ederiz msj atarlar caktırmadann[/sıze]

iyi olur aslında bebeği var mıydı yoksaistiyor muydu onu hatırlamıyorum ama...bu arada sorma ben dün yumurtladım sanırım 9.günümdü ve resmen bir karış uzayan şeffaf yumurta akı kıvamında akıntım geldi.hep 13 ve 14.gün yumurtlardım şuna bağladım sanırım kilo verdikçe yumurtlamam düzeliyor maşallah.bir de diyette sürekli sebze ve yeşillik ağırlık besleniyorum ve yağ yaksın diye ananas suyu içiyorum vajina kaşınmaya başladı aklıma haskena geldi ben de çaktırmadan alkali mi oluyorum bilmem.ilginç dimi?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="4"]

hayır herkesde ölee
gecenlerde sayfadan zırt pırt atılıyorduk ,herdefasında üyelik isteniyorduu
işte ozaman ben admine msj attım böle bi sorun var diye
o da sayfada kalma süresini 15 dk daqn 30 dk ya cıkardıı
daha önce 15 dk sayfaya bakmadıgın yada yazmadıgın zaman site otomatik çıkış yaptırıyorduu bizee

ama şimdi bu süre 30 dk oldu[/sıze]

ok daha iyi olmuş tabi ki.bir işimiz olduğunda yarım saat içinde dönebiliriz sağolsun yöneticiler o zaman.

OP
E

Elara

Misafir
umutcum hadi cıkalımm
yarın sende işe gitcen sanıırm
bende bi duş alıp yatcamm
öpüyorum senii tşkelr tekrar tarifler içinn
ii uykularr

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ya cok ilginctirki benim tanıdıgım ögretmenler hep bu hamurişi konusunda cok hamarat oluyorlarr

ögretmen arkadaşlarınızla cokmu sık biaraya geliyonuz? calıştıgınız için hazır şeyler bulundurmak zorundasınız dipfirizdee
saqnırım bundan kaynaklanıyor gibi geliyor bana

aYNEN ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN MİSAFİRE SÜREKLİ HAZIRLANMAKTANSA BÖYLESİ DAHA KOLAY GELİYOR.BİR DE OKULA DA GÖTÜRÜRÜZ KAHVALTIKLAR YAPARIZ BOŞ SAATLERDE BEN HER DENEDİĞİM ŞEYİ BİR TATTIRIRIM GÖTÜRÜP DOSTLARIMSIZ BOĞAZIMDAN GEÇMEZ.ÇOCUKLA ZOR OLUNCA ARTAN KURABİYE HAMURUNU BİLE DEEPFREEZE ATIYORUM DÜŞÜN.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umutcum hadi cıkalımm
yarın sende işe gitcen sanıırm
bende bi duş alıp yatcamm
öpüyorum senii tşkelr tekrar tarifler içinn
ii uykularr

Tamam canım öpüyorum görüşürüz.yarın daha sık gelmeye çalışıcam işallah.haftasonu ya biraz rahatlarım.

OP
E

Elara

Misafir
iyi olur aslında bebeği var mıydı yoksaistiyor muydu onu hatırlamıyorum ama...bu arada sorma ben dün yumurtladım sanırım 9.günümdü ve resmen bir karış uzayan şeffaf yumurta akı kıvamında akıntım geldi.hep 13 ve 14.gün yumurtlardım şuna bağladım sanırım kilo verdikçe yumurtlamam düzeliyor maşallah.bir de diyette sürekli sebze ve yeşillik ağırlık besleniyorum ve yağ yaksın diye ananas suyu içiyorum vajina kaşınmaya başladı aklıma haskena geldi ben de çaktırmadan alkali mi oluyorum bilmem.ilginç dimi?

cnm uzayan akıntı geldiginde yumurtlama günlerindesin oluyor ,ama yumurtlamış oluyorsun anlamına gelmiyorr
yumurtlama günü 4 gündür
bu 4 gün boyunca akıntın giderek artarrr
yumurtlamaya yakın zamanda sünen akıntı gelirrr
ama yumurtalam oldugunda akıntın renki sarımtırak yada kremsi gibii ve yapışkan bol olurrr

ananas suyu potasyum acısından zengindir ve alkalidirrr
içtigin ii olmuşş
belkide sneind eph yükseldi o nednele kaşıntı başlamış olabilirr,aman dikkat et

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Acizlikten,
Fakirlikten,
Cimrilikten,
Korkaklıktan,
Tembellikten,
Hilekar dosttan,
Faydasız ilimden,
Kabir azabından,
Ağlamayan gözden,
Sıkıntı ve hüzünden,
Ürpmeyen kalpten,
Her türlü hastalıktan,
Hayatın fitnelerinden,
Borç altında kalmaktan,
Kabul olmayan duadan,
Doymak bilmeyen nefisden,
Ihtiyarlayıp ele avuca düşmekten,
Zalim olmaktan ve zulme uğramaktan,
Isyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten,
Geçmişe kederlenmekten ve geleceğe kaygılanmaktan,
Sana Siginiriz Allah’im…
Amin!

SİZLERE BU DUA İLE VEDA EDİYORUM VE İYİ GECELER DİLİYORUM DOSTLARIM.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm uzayan akıntı geldiginde yumurtlama günlerindesin oluyor ,ama yumurtlamış oluyorsun anlamına gelmiyorr
yumurtlama günü 4 gündür
bu 4 gün boyunca akıntın giderek artarrr
yumurtlamaya yakın zamanda sünen akıntı gelirrr
ama yumurtalam oldugunda akıntın renki sarımtırak yada kremsi gibii ve yapışkan bol olurrr

ananas suyu potasyum acısından zengindir ve alkalidirrr
içtigin ii olmuşş
belkide sneind eph yükseldi o nednele kaşıntı başlamış olabilirr,aman dikkat et

EVET BİR DE MANTARLA UĞRAŞMIYIM aLLAH KORUSUN ARADA YOĞURT YİYİM DE DENGELENSİN ŞİMDİ SIRASI DEĞİL ÇÜNKÜ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar