Kızlar ben gidiyorum, adam yatağı ısıttı beni bekliyor diyeceğim, ama çoktaaaann sızmıştır...
Allaha emnt olun. Kalbinizin güzelliği yüzünüze vursun
benım vurmuşş-ciko-ciko
Kızlar ben gidiyorum, adam yatağı ısıttı beni bekliyor diyeceğim, ama çoktaaaann sızmıştır...
Gıcık git sözlüğe bak, bin yıllık ukala olmaz ukela.
googleye baktın dimiii
Ay bende ukela diye biliyom bendemi gıcığım ne
Anadım şekerim bildiğimi sölerim ama emin değilsem heçç inatlaşmam seninki doğrudurCanım bunun böyle bilmenin sebebi harfin yumuşak okunması, gey (gay) misali
gece grubunamı gelcen gündüz grubunamı
Haskenacım, Allah o kızında kalbine göre versin. İnşallah iyidir.
gündüz grubuna gelcekse hiç gösteremsin daha iyi
topu topuna 3 kişiler,onlar görmesede olur,resim koymak için ugraştıgına degmez
Komik kız, ne işim var googleda. Az buçuk dilimize hakimiz yani.
Şekerler teletubby says good bye (bizim minnoş az seyretmedi bunu (teletubbies) bbcde).... Benim bu nicki neden kullandığımıda açıklamış oldum... Merak etmediniz ama ben söyleyeyim
İyi geceler canım bende kaçıyorum kızlar ya tat vermedi bu bilgisayar açılan yer kapanmıyo yazdığım gitmiyo bana bişeyler oluyo daraldımm haaaaaVe Haskena kacar.........................Iyi geceler hepinize cok agir kaldirmayin beliniz agriyabilir TUBBY ninki gibin .....Ana yine dilime hakim olamadim....:deli::deli:.
Ve Haskena kacar.........................Iyi geceler hepinize cok agir kaldirmayin beliniz agriyabilir TUBBY ninki gibin .....Ana yine dilime hakim olamadim....:deli::deli:.
nere gidiyon yaw
asıl ekşınn herkes dagıldıktan sonra başlıcakk,benim alıntılarımla
ne zamanmış bu ekşınn bende görecemm tabi okadar sessizliğin altından bişe çıkarıyon senden şüphelenmelıydiim:dertli:
Valla bende merak ettim şimdi çıkamıyorummnere gidiyon yaw
asıl ekşınn herkes dagıldıktan sonra başlıcakk,benim alıntılarımla
önemli bişi degil cnmm
sen uyumana bakk yarın sabah okursunn