yaa kızlar şu ikinci taramada free hcg mi ne vardı 50 nin üstündese kız altındaysa erkek deniliordu sizce doğruluk payı var mı?
Zannetmem yaa
yaa kızlar şu ikinci taramada free hcg mi ne vardı 50 nin üstündese kız altındaysa erkek deniliordu sizce doğruluk payı var mı?
Ah canım yetişemiyom ben sizin hızınıza geri git ileri gel manyak oldum valla zaten çok iy anlamadım henüz burdaki düzeni özür olsun:sirin:
ADET tarihlerim 16 ocak 14 şubat 12 mart cnm 16.11.1976 doğ tarihim
vaowwww hemşerime bak yaa
hiç hamile dermisinizzz
süpersin cnmmm maşallahh
büyük kızına bayıldım aynı ferihaya benziyor
offf bende
Sen yaptın mı canım yad nasıl yaptın beni eklemişin teşekkür ne varsa sütcülerde var
bende ekledim milkgrl
bence yap sonra keşke yapsaydım diye bayaa pişman olursun.
ben yaptım canım yoğurtla yaptım bilmiyorum ne kadar etkisi oldu ama inşallah işe yaramıştır.
sirkeli duş hem çok zahmetli hemde sirke beni korkuttu spermlere zararı olur gibime geldi.
milk kıyamam sana sadece kakule arkadaşınmış oda yeni olmuş bende yolladım arkadaşlık
yaprak maşallah cnm kızlarınla çok tatlısınız,büyük kızın ferihadaki kıza ne kadar çok benziyo,seninde hüzünlü bi yüzün var cnm
canım sende 76lıysan bu ay çoook çalışmamız lazım sen benim ne şartlarda düşündüğümü bilsen şaşarsın annem çok istiyo bende moral 0 daha neler neler
milk kıyamam sana sadece kakule arkadaşınmış oda yeni olmuş bende yolladım arkadaşlık
kızlar ben şimdilik çok iyiyim hiç bulantı falan yaşamadım daha..
ilk hamileliğimde ve ikincide çok midem bulanmıştı yediğimi çıkartıyordum..bunda da hiç bişey hissetmedim bitek sabah kalkınca biraz başım dönüyo o kadar
birazdan yazcam cnmAh canım yetişemiyom ben sizin hızınıza geri git ileri gel manyak oldum valla zaten çok iy anlamadım henüz burdaki düzeni özür olsun:sirin:
ADET tarihlerim 16 ocak 14 şubat 12 mart cnm 16.11.1976 doğ tarihim
egem sen alışabildinmi artık sayfaya?yabancılık cekmiyon dimikızlar ben şimdilik çok iyiyim hiç bulantı falan yaşamadım daha..
ilk hamileliğimde ve ikincide çok midem bulanmıştı yediğimi çıkartıyordum..bunda da hiç bişey hissetmedim bitek sabah kalkınca biraz başım dönüyo o kadar
tubyy sende koysana resmini
saol şekerim ya kızımı benzetiyolar evet bizde hal kalmadı ama kızlar iyi yani bu 1.5 ay önceki halim şuan karnım göğüslerime dayandı valla
elaracım senin ordanda silermisin alıntı yapmışsın tıklayınca açılıyo biriyle pişti olmayalımm
saol canım kızımı benzetiyolar evet bende valla hüzünüyüm yaa artık pek gülemiyorum nedense böyle hep durgunumm