Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Elara ilişki günlerimi vercen mi kız yoksa 1900 sayfayı tekrar okumam mı gerekiyo:ilknur::ilknur::ilknur:

milk sudafeti unutma canım bide bak sokak çocuklarını aklına getircen başkaaa yumurtlamayı iyi takip et hergün olsun işte adet bitince ben akıntının en bol olduğu zaman bırakmıştım.sen kaçıncı gün yumoşluyosun

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
cnm normalde güleryüzlü neşeliyim dışardan görenler asla içimdeki fırtınaları tahmin edemezler..
eşimin hep bir lafı var biz eşimle ilk kez hastanede tanıştık ben arkadaşın yanında kalıyordum refakatçı :)
odadan ilk girdim gülüşünü gördüm birdaha da unutamadım der hep :)
bakmayın size içimi döktüm acılarımı hafifletmeye çalıştım yoksa çok pozitifimama yaşadıklarım da kolay şeyler değil taktir edersiniz ki :(

Amanın türk filmi gibi bide eşim dr de tam olsun film

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
<cnm kopyalama yerını buldumda resımın boyutları buyuk dıyo paınt dende yapamadım :(

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
milk sudafeti unutma canım bide bak sokak çocuklarını aklına getircen başkaaa yumurtlamayı iyi takip et hergün olsun işte adet bitince ben akıntının en bol olduğu zaman bırakmıştım.sen kaçıncı gün yumoşluyosun

Alemsinnn kız hiç gülecem yoktu öldüm gülmekten bana bakma ben zaten hep sokak çocuklarını düşünürüm o zaman ölee denk gelmişti :1::1::1:114.gün galiba yani 14 ünde oldum geçen ay 12 side olur gibi oldum 13 ünde tam oldu regl sence ne zaman yumum benim

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Egemmm süper hikaye kızzz bayıldım ... elere görüyoda güzel gülüşü biz niye göremiyoruz bakım küstüm

OP
E

Elara

Misafir
milk cnm senin tarihler aklımda degil
sen tekrar yazsanaa
dogum tarihin
son sat
adet döngün

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Alemsinnn kız hiç gülecem yoktu öldüm gülmekten bana bakma ben zaten hep sokak çocuklarını düşünürüm o zaman ölee denk gelmişti :1::1::1:114.gün galiba yani 14 ünde oldum geçen ay 12 side olur gibi oldum 13 ünde tam oldu regl sence ne zaman yumum benim

iyi o zaman zorlanmıycan sen kız ben kendimi zor tuttum neler geçti aklımdan da öyle hallettim yani:cokkomik:
akıntının durumuna göre bakmadın mı geçen ay
umurta akı kıvamında gelen akıntın hangii gün geldi.
zaten yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor kızım herkes öyle.önemli olan adetten sonra kaçıncı gün umoşladın

OP
E

Elara

Misafir
egem eşinde kardeşim olsun hoşmuş cnm
birbiirinize yakışmışsınız,mutlulugunuz daim olsun inş

bende kocişi koyayım dicem ama nazar olur diye korkuyomm :kptmya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar