Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
parmakla bildiğimiz yoğurtmu çok mu uyguladın her ilişkide mi yaptın yoğurdu hiç duymamıştım ya saol cnm iy oldu söylediğin

canım yoğurtu çok araştırdım ben yabancı sitelerde hep kız diyetinde bahsediyorlar hem yemek hemde vajinaya koymak gerekiyormuş.yoğurt hatta vajeni asidik yaparak mantar hastalığına da iyi geliyormuş.yoğurtun içindeki yararlı bakteriler vajinada da varmış vajina normalde asidik biliyorsun yoğurtta aynı görevi görüyormuş ortamı asidik yapıyormuş.ben de 2 kere pamuğa yoğurt koydum tampon gibi yaptım.ama gündüz yaptım ben ilişkiden önce değildi.

OP
E

Elara

Misafir
angelim h.g yumurtlamışsındır ama anlamamış olabilriisnn

kakulee gızz sen yaptınmı yogurduu
sadece ilişki günümü yaptınn
nasıl yaptın anlatsana

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
arkadaşlar hepinize iyi geceler eşim hadi geç oldu uyuyalım diye tutturdu bensiz hiç yatamaz koca bebek hepinize hayırlı geceler

Canım senin arkadaşlık isteğin gelmemiş yanlış mı oldu acep mesajın için teşekkürler sen hamilesin sen ne dilersen olur şimdi bizide unutma canım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm her yöntem gibi bununda tutanı tutmayanı varr

birazdan yazcam cnm

egem sen alışabildinmi artık sayfaya?yabancılık cekmiyon dimi
herkesei az cok tanıdın galiba

googleye birbulut olsam narin yaz
ordaki kız benziyorr

tmm sildim cnm

biliyorm o kızı aslını görseydik,neyse

egem

Daimi Üye
Tepki
517
alıştım elara allah razı olsun ama çok karışık site allahtan biraz bilgisayar bilgim kuvvetli de herşeyi hallettim yoksa ilk girdiğimde zor buluyordum sayfayı falan..hala da yeni mesajlara tıklıyorum öyle buluyorum
hepinize çok teşekkürler hepinizi epey bi tanıdım bazılarınızı karıştırıyorum ama zamanla daha da alışırız
hepinizi tanıdıma çok memnun oldum ..

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
yoğurt vajina yaz google da çok yazı çıkıyor bununla ilgili sen de araştır aklına yatarsa yaparsın

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
canım yoğurtu çok araştırdım ben yabancı sitelerde hep kız diyetinde bahsediyorlar hem yemek hemde vajinaya koymak gerekiyormuş.yoğurt hatta vajeni asidik yaparak mantar hastalığına da iyi geliyormuş.yoğurtun içindeki yararlı bakteriler vajinada da varmış vajina normalde asidik biliyorsun yoğurtta aynı görevi görüyormuş ortamı asidik yapıyormuş.ben de 2 kere pamuğa yoğurt koydum tampon gibi yaptım.ama gündüz yaptım ben ilişkiden önce değildi.

eee bakıyım nasılsa zararlı bişey değil ya çoook teşekkür süt bacımmm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
angelim h.g yumurtlamışsındır ama anlamamış olabilriisnn

kakulee gızz sen yaptınmı yogurduu
sadece ilişki günümü yaptınn
nasıl yaptın anlatsana

evet canım yaptım milke anlattım az önce ama ben çekindim az yaptım şimdi keşke hergün yapsaydım diyorum

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
koca mızmızlanıyo sen yat geliyorum dedim ışık açık uyumuş heralde inş. gidince uanmaz bu saate kadar ne konuştunuz der kesin:deli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar