maşallah cnm çok hoş kızın hele gözleri
Ona dayanarak diyorum şekerim inş.oğlumun gözleride mavi olur ama esmer olur sarı erkeklerden gına geldi
maşallah cnm çok hoş kızın hele gözleri
Maaşallh sohbetiniz bol olsun bende yetişemiyorum size geriden takip edebiliyorum çoğu yerinide kaçırıyorum, geçen aylarda yumurtlama günümü akıntının fazlalığından az çok anlayabiliyordum da bu ay farkedemedim yumurtlamadımmı acaba
bernil hadi cnm yapamadınmı,biz nasıl kalkacağız berniiiiiiiiiiil
yaqprakkk sen beni niye eklemdin kız bide eski dost olcan
canım yoğurtu çok araştırdım ben yabancı sitelerde hep kız diyetinde bahsediyorlar hem yemek hemde vajinaya koymak gerekiyormuş.yoğurt hatta vajeni asidik yaparak mantar hastalığına da iyi geliyormuş.yoğurtun içindeki yararlı bakteriler vajinada da varmış vajina normalde asidik biliyorsun yoğurtta aynı görevi görüyormuş ortamı asidik yapıyormuş.ben de 2 kere pamuğa yoğurt koydum tampon gibi yaptım.ama gündüz yaptım ben ilişkiden önce değildi.
İyi geceler canım herşey için saol annemin adını yazcam özelden dua edersen sevinirim hamilesin seninki kabul olur inşallah
sendemi 77 lisin ooo ne güzel
Bernil naptın canım eni bekliyoz halledemedinmiVALLA NASILKALKACAZ BILMIYOM
Büyük bir ihtimal öyledir, bu ay pek beklentim yok sadece 1 gün korunmasız ilişki oldu, artık önümüzdeki maçlara bakacaz
İyi geceler canımm Allah rahatlık versinben yatıyorum kızlar iyi geceler sizlere
milk adet döngün 28 gün
buna göre nisanın 9 da regli olamn lazımm
öle olursa 23 nisan yum günün
19-20-21 kız için uygun
bioya görede
19-20-21-22 kız günlerinnn
sen regliden sonra gün aşırı denee
yukarda yazdıgım tarihlerde hergün denee
9 nisanda regli olmazsan tekrar sölersin
EWET HADI BAKIN SILCEM KOCA DUYSA ÖLDURECEK BENI:acep:
ben yatıyorum kızlar iyi geceler sizlere
dene tabi canım inşallah işe yararBen yoğurdu çok severim yemeyi tabii bide böyle deneyelim bakalım teşekkürler
İyi geceler canımm Allah rahatlık versin
elara ben de milk için hesaplayıcıda bakmıştım 25 yumurtlama günü diyor bu kadar farkeder mi?