elara ben de milk için hesaplayıcıda bakmıştım 25 yumurtlama günü diyor bu kadar farkeder mi?
canım teşekkür bioda uyuyor haa çok sevindim yaaa10 unda olursam 22 sin dede yaparım dimi
elara ben de milk için hesaplayıcıda bakmıştım 25 yumurtlama günü diyor bu kadar farkeder mi?
ii geceeler kakulecim
Sanada iyi geceler, bende yavaş yavaş yatayım sonra sabah kalkamıyorum birtürlü, iyi uykular
VALLA NASILKALKACAZ BILMIYOM
sen kız mı istiyordun,oglun vardı dimiii
sat
adet döngün
ilişki gününü yaz listeey ekleyim istersen
cnm sen marttaki yum gününemi baktın acaba.
cünkü nisanda daha regli olmadıı
adet döngüüs 28 oldugu için nisan reglisi 9 olur diye tahmini yum gününü söledim
yani sat 9 nisan olarak bakman lazım
mart ayı gecti cünkü
canım teşekkür bioda uyuyor haa çok sevindim yaaa10 unda olursam 22 sin dede yaparım dimi
cnm yolamadınkı bısey[sıze="4"]
beni niye eklemedin :1::1:[/sıze]
[sıze="4"]
bernil hadi yatalım cnm sabah ne yapcaz[/sıze]
cnm sen marttaki yum gününemi baktın acaba.
cünkü nisanda daha regli olmadıı
adet döngüüs 28 oldugu için nisan reglisi 9 olur diye tahmini yum gününü söledim
yani sat 9 nisan olarak bakman lazım
mart ayı gecti cünkü
[sıze="4"]bernil mesaj kutun dolmuş[/sıze]
ben buraya göre hesapladım
tarihleri aynen yazdım öyle çıktı bi bak istersenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Canım ben geçen ay 12 sinde ağrı olmadı hafif leke oldu ama 13 ünde sabah 5 de ağrıyla yoğun kanamayla uyandım buna ne diyosun ben 12 sinde mi oldum regl
[sıze="4"]bernil ben koydum sildim ama seni göremedim hala yaww nirdesinn[/sıze]
ilk leke geldigi gündür regli başlangıcııı
cnms en nisanda bi regli ol ondan sonra tekrra görüşelim seninle
Evet oğlum var elara,
sat 16 mart, 27-28 günde bir oluyorum genelde ilişki günü 28 mart
bu aydan çok şeyim yok dediğim gibi kısmet ama olmazsa eğer nisan ayı için banada bioya bakabilirmisin, adet olunca yazrım bilgilerimi