Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
vaowwww hemşerime bak yaa
hiç hamile dermisinizzz
süpersin cnmmm maşallahh
büyük kızına bayıldım aynı ferihaya benziyor :)

saol şekerim ya kızımı benzetiyolar evet bizde hal kalmadı ama kızlar iyi yani bu 1.5 ay önceki halim şuan karnım göğüslerime dayandı valla:hihi:
elaracım senin ordanda silermisin alıntı yapmışsın tıklayınca açılıyo biriyle pişti olmayalımm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Sen yaptın mı canım yad nasıl yaptın beni eklemişin teşekkür ne varsa sütcülerde var

bence yap sonra keşke yapsaydım diye bayaa pişman olursun.
ben yaptım canım yoğurtla yaptım bilmiyorum ne kadar etkisi oldu ama inşallah işe yaramıştır.
sirkeli duş hem çok zahmetli hemde sirke beni korkuttu spermlere zararı olur gibime geldi.

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
bence yap sonra keşke yapsaydım diye bayaa pişman olursun.
ben yaptım canım yoğurtla yaptım bilmiyorum ne kadar etkisi oldu ama inşallah işe yaramıştır.
sirkeli duş hem çok zahmetli hemde sirke beni korkuttu spermlere zararı olur gibime geldi.

parmakla bildiğimiz yoğurtmu çok mu uyguladın her ilişkide mi yaptın yoğurdu hiç duymamıştım ya saol cnm iy oldu söylediğin

Tepki
92
Maaşallh sohbetiniz bol olsun bende yetişemiyorum size geriden takip edebiliyorum çoğu yerinide kaçırıyorum, geçen aylarda yumurtlama günümü akıntının fazlalığından az çok anlayabiliyordum da bu ay farkedemedim yumurtlamadımmı acaba

Tepki
92
kızlar ben şimdilik çok iyiyim hiç bulantı falan yaşamadım daha..
ilk hamileliğimde ve ikincide çok midem bulanmıştı yediğimi çıkartıyordum..bunda da hiç bişey hissetmedim bitek sabah kalkınca biraz başım dönüyo o kadar

ne güzel inşallh böyle devam eder ama benimde 7 haftadan sonra başlamıştı bulantım çok kötü oluyordum

OP
E

Elara

Misafir
yaa kızlar şu ikinci taramada free hcg mi ne vardı 50 nin üstündese kız altındaysa erkek deniliordu sizce doğruluk payı var mı?

cnm her yöntem gibi bununda tutanı tutmayanı varr

Ah canım yetişemiyom ben sizin hızınıza geri git ileri gel manyak oldum valla zaten çok iy anlamadım henüz burdaki düzeni özür olsun:sirin:
ADET tarihlerim 16 ocak 14 şubat 12 mart cnm 16.11.1976 doğ tarihim
birazdan yazcam cnm

kızlar ben şimdilik çok iyiyim hiç bulantı falan yaşamadım daha..
ilk hamileliğimde ve ikincide çok midem bulanmıştı yediğimi çıkartıyordum..bunda da hiç bişey hissetmedim bitek sabah kalkınca biraz başım dönüyo o kadar
egem sen alışabildinmi artık sayfaya?yabancılık cekmiyon dimi
herkesei az cok tanıdın galiba

tubyy sende koysana resmini

googleye birbulut olsam narin yaz
ordaki kız benziyorr

saol şekerim ya kızımı benzetiyolar evet bizde hal kalmadı ama kızlar iyi yani bu 1.5 ay önceki halim şuan karnım göğüslerime dayandı valla:hihi:
elaracım senin ordanda silermisin alıntı yapmışsın tıklayınca açılıyo biriyle pişti olmayalımm

tmm sildim cnm

egem

Daimi Üye
Tepki
517
arkadaşlar hepinize iyi geceler eşim hadi geç oldu uyuyalım diye tutturdu bensiz hiç yatamaz koca bebek hepinize hayırlı geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar