Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Cnm sagol tsk ederım cok Allah razı olsun ıns .Iyı geceler

Sevındım cnm hadı hayırlısı rabbım ıns gonlundekını sag sgalım kucagına almayı cok bekletmeden almanı nasp eder.

yaprakcım sagol cnm nasıl olsun yormazmı sadece yorsa bazı yan etkılerını yasıyorum ama ılk bı hafta surdu sımdı cok sukurdaha ıyıyım .Dualarınız ıcın cok tsk ederım herzaman dıyorum bende dua eden herkesın duasını rabbım kabul etsın onlarında ne duası versın gercek eylesın sagolun cok tsk edıyorum

amın cnm amın gozlerım doldu duana allah razı olsun ıns en kısa zamanda sende saglıkla kavus ogluna ıns

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
Burdayim canim ben bu ay Rabbimin izni ile basliyacam denemelere tuturana kadar artik benden haberler böyle sen nasilsin Pasamiz nasil?
he cok sevındım cnm yaaa ıns cok ugrasmadan rabbım hemen nasıp eder duaların kabul olur ıns cnm.cok sukur ıyıyız cnm nasıl olalım
ewet cnm VALLA ya sankım ılk bebısımız olcacak gıbı gercı benımkkı cok pıpırıklıdır bu bebek konsunda hamıleyken ayrı dogunca ayrı gece felan kalkar cocukları dolasır ustlerını örter banada takılır benmıyım anne senmısın dıye bende sen yapıyon sagol cnm bana gerek kalmıyo derım:hihi:
ne guzel bernılcım benımde esım oyledır.vallahı ıns cok ıstıyorum sızler ıcınde rabbım ıns gonlunuzdekılerı verıcek

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
breeze asıdemet hıc sıkmayın canınızı kızlar hersey nasıpte neyse ınanın o oluyor.benımde uzunca bı zaman olmadı artık olmaz dıye umıdımı yıtırdıgım bı anda oluverdı.bılıyorum soylemek kolay oluyor cunku yapı geregı ınsanlar bırseyı ıstedılermı beklemek zordur hemen olsun ısterız heyecanla beklerız bende her ay reglı olunca aglıyordum.sonra baska seyler yasayınca uzuldugum seylerın ne akdar bos oldugunu ve nasıpten otesının olmadıgını anladım.
hep sunu dıyın bu ay olmadı ama mutlaka olucak rabbım hayırlısını hayırlı zamanda ver ne olur ve ıns oyle olur hepınızın ıcın

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena cnm nasıl gıdyor basladınmı sende calısmalara arkadasım
breeze cnm kadın doguma 28 ınde muanem var bakıcaklar bır aksılık olmazsa.suanda dusuk tehlıkem var kemoterapı bebege agır geldı sanırım ıns bısıcık olmadan atlatıcak agrılarım hafıfledı cok sukur.balık yagı ve magnezyum verdıler sımdı daha ıyıym
Elaracım sen agustosta baslıycaktın degılmı.
mımoza adına cok sevındım herkes adına cok mutlu oluyorum hep guzel haberlerınızı alırız ıns

Canim benim bu ay reglim gecikmisti sükür oldum sonunda bu ay basliyorum denemelere .....

aslında iyi fikir tabela işi :hihi::hihi::hihi::hihi:

Ay süper fikir ya kiz peki yumurtalara ne yapsakta yolunu bulup gelen spermi iceri
alsalar ....:huhuu:

OP
B

breeze

Misafir
haskena cnm nasıl gıdyor basladınmı sende calısmalara arkadasım
breeze cnm kadın doguma 28 ınde muanem var bakıcaklar bır aksılık olmazsa.suanda dusuk tehlıkem var kemoterapı bebege agır geldı sanırım ıns bısıcık olmadan atlatıcak agrılarım hafıfledı cok sukur.balık yagı ve magnezyum verdıler sımdı daha ıyıym
mımoza adına cok sevındım herkes adına cok mutlu oluyorum hep guzel haberlerınızı alırız ıns

canım biz dualarımızla her zaman yanındayız...hep aklımızdasın...her ne olursa olsun moralini bozmamaya çalış:) bu her ne kadar zor olsada canım hayatta herşey bizim için...
benimde babama 1.5 sene 'k 'teşhisi koydular canım...çok üzüldük önce..sonra hep beraber el ele aştık..moralimizi bozmamaya çalıştık.babam şimdi çok şükür iyi..sürekli kontrollerini yaptırıcak..
sende işallah iyi olucaksın canımm..

OP
B

breeze

Misafir
breeze asıdemet hıc sıkmayın canınızı kızlar hersey nasıpte neyse ınanın o oluyor.benımde uzunca bı zaman olmadı artık olmaz dıye umıdımı yıtırdıgım bı anda oluverdı.bılıyorum soylemek kolay oluyor cunku yapı geregı ınsanlar bırseyı ıstedılermı beklemek zordur hemen olsun ısterız heyecanla beklerız bende her ay reglı olunca aglıyordum.sonra baska seyler yasayınca uzuldugum seylerın ne akdar bos oldugunu ve nasıpten otesının olmadıgını anladım.
hep sunu dıyın bu ay olmadı ama mutlaka olucak rabbım hayırlısını hayırlı zamanda ver ne olur ve ıns oyle olur hepınızın ıcın

canım ya bende öyle inandırmışımki kendimi kesin olacak diye...regli olunca dünyam başıma yıkıldı..ağladım ağlıcam o durumdayım yani...sonra eşim bana saçmalama böyle bişey için üzülünür mü falan dedii...kızımız var bizim vs...
sonraa aaa dedim...saçmalıyorum gerçekten..şimdi çok iyiyim...böylesi hayırlıymış...Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman:)

OP
E

Elara

Misafir
cuha neydi yaw?elara bu arada benim eşim vardiyalı çalışıyor.şimdi keçiboynuzu kaynatsam sabah geldiğinde içse olur mu yaa...etkisi azalır mı5-6 saat geçse?

cnm takviye listemde vardı yollamıştım sana .orda ne oldugu yazıyor cuhanın

keçiboynuzunu sabah içse olur cnm
zaten sabah kaynatıp 1 bardak sabah bir bardak gece içmek öenriliyor
ama taze yapsak daha ii olur tabi

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cnm haskenacım ya hepınızı cok sevıyom ınankı ya valla keske toplanıp yuzyuze konusabılsek heralde gece gunduz uyumazdık

Kiz hatirliyon mu bizim bi hayalimiz vardi ayni mahalede oturmak birbirimize camdan cama bagiracaktik hu BerniL aksama gerdege girdin mi Hu Elara ben hangi takviyeyi alayim diye konusmustuk ne gülmüstük ya simdi aklima geldi yine gülüyorum...

Bu arada Ezel en son 29 Martta deneme yaptiya sonra yaptimi merak ettim ama gecmiside okuyamadim sohbeti kacirmamak icin Umut11 deneme yaptim mi ?

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
breeze baban ıcın cok sevındım cnm rabbım tum hastaların yanında olsun isfalarını versın ıns .HAyırlısı Allahta guzelım ne yazıyrsa yzımızsa onu yasıycam o yuzden aslında cok ta kotu degılım bebegım ıcın uzuluyorum sadece ancak ıns rabbımd ualarımızı kabul eder yınede rabbım ne ısterse o olucak

OP
E

Elara

Misafir

evet cnm temmuz agustos eylül aylarında denemeyi düşünüyorum hayırlısıyla

Kiz ben sasiriyom zaten bize takiliyo ama hala nasil bu kadar sakin durabiliyo...

:hihi: bacım bernille rengin agır takılıyorlarr
ama sanmaki onların bizden aşagı kalır tarafı varr
eminim onlar biizi ceplerinden cıkarırlarr :)

OP
A

asidemet

Misafir
bende fos çıktım ...2.5 saat kalkmadım yataktan..ama yine bulamadı bizim avanak spermler yolu:1::1:
tabela falan mı koysak acaba?:1::1:

Canim benim bu ay reglim gecikmisti sükür oldum sonunda bu ay basliyorum denemelere .....

Ay süper fikir ya kiz peki yumurtalara ne yapsakta yolunu bulup gelen spermi iceri
ay birde hengi spermi alacaklarını yazan not tutturmalı tabelaya dimi amaaaa:hihi::hihi::hihi:

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
Elara cnm sızın yegenın cınsıyetı bellı oldumu benle aynı zamanlardaydı sanırım ıns sag saglım kucagına almayı nasıp eder rabbım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kiz hatirliyon mu bizim bi hayalimiz vardi ayni mahalede oturmak birbirimize camdan cama bagiracaktik hu BerniL aksama gerdege girdin mi Hu Elara ben hangi takviyeyi alayim diye konusmustuk ne gülmüstük ya simdi aklima geldi yine gülüyorum...

Bu arada Ezel en son 29 Martta deneme yaptiya sonra yaptimi merak ettim ama gecmiside okuyamadim sohbeti kacirmamak icin Umut11 deneme yaptim mi ?
ewet cnm ya :hihi::hihi::hihi:valla ezele bellı olmaz yapmısıdr kesın... sabah ben karsılıyom onu zaten dur fazla yazmayım :hihi:

OP
B

breeze

Misafir

walla bilmem benimkile yolunu bulsalar kafi yaniii...yumurtalarım hasretle bekliyor eminim buna..olmadı zeka testi yaptırmak lazım onlara..ufacık yerde bir yumurtayı bulamadılar :dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar