Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar ben çıkayım artık. Boncuk dualarımızda sen varsın hep. Allah bebeciğini sağsalim sana senide iki yavruna bağışlasın.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernıl sen ne yaptın cnm basladınmı bebek ıcın calısmalara.

cnm dıyete basladım ıns artık 3 veya 4 ay sonra baslayacam calışmalara kızlar esıme kurban bayramında bıyere gıderız dedım ya ne dıyo bı bılsenız valla bebıs olursa hıc bıyere gıtmem dıyo adamda gırdı hamıslık havasına ya bısey olursaymıs:hihi:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
tsk ederız kızlar nasıl olalım ıdare edıyoruz hamd olsun.
Sızler nasılsınız ne guzel kalabalıksınız baya.kızım 7 de yattı sımdı kalktı uste yolladım bende sabah alırım bır bakıyım yatmadan once ıyıde yapmısım :)
meltem slm cnm sımdı tanıdım
Boncukcum sağlığın nasıl kemoterapi yoruyomu bebeğinde iyidir inş. inan dualarımız seninle sağlıkla kucağına alıcaksın inş. yeniden görmek seni çok güzell

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
Elara,asidemet sizlerı gormekte benım ıcın cok guzel haskena yokmu?
Iyıyım ya nasıl oluyum ıstebazen sancılarım oluyor ama buna ragmen sukredıyorum tabıkı rabbım dermanınıda verıcek ıns.
sımdı sızlerden bahsedelım kısaca merak edıyorum hepınızı nasıl gıdıyor calısmalar benguyle nısanın kızı oluyormus rabbıms ag saglım hayırlı evlatlar nasıp etsın ıns

OP
E

Elara

Misafir
demett hoşgeldin cnmm
tuby sanada güle güle ii uykular cicim

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar ben çıkayım artık. Boncuk dualarımızda sen varsın hep. Allah bebeciğini sağsalim sana senide iki yavruna bağışlasın.
İyi geceler canım Allah rahatlık versin
cnm dıyete basladım ıns artık 3 veya 4 ay sonra baslayacam calışmalara kızlar esıme kurban bayramında bıyere gıderız dedım ya ne dıyo bı bılsenız valla bebıs olursa hıc bıyere gıtmem dıyo adamda gırdı hamıslık havasına ya bısey olursaymıs:hihi:
Böyle oluncada insan daha bi enerjik istekli olur canım ya ne güzel benim eşim hiç heveslenmedi böyle uyussss

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız

Iyi aksamlar fistik seni gördük dahada iyi olduk...

haskenacım bu ay deneme yapcanmı bcm

Yapacam canim artik tuturana kadar her ay gerdege girecem ....

yaprak bak görüyonmu herkes şikayetciymiş senin yazı boyundan .
ben sölemesem yakın gözlügü kullanmak <zorunda kalcaklardı yakında:)

Kiz sorma ben 2 yil oldu gozleri cizdirali yaprak yüzünden tekrar gözlüge dönüs yapacaktim hay Allah razi olsun senden...

Sağol canım, eksik olma. Ben yola bakıyorum ama arada sağa solada bakmak lazım kız. Bizim adam huysuz değil, ama ona göre ben huysuzum.

E sen yumsamaya basladin bile bacim bu gece uzun olur demedi deme...

OP
A

asidemet

Misafir
heee bi sen eksiktin varmı başkaa :hihi:

Iyıyım ya nasıl oluyum ıstebazen sancılarım oluyor ama buna ragmen sukredıyorum tabıkı rabbım dermanınıda verıcek ıns.
sımdı sızlerden bahsedelım kısaca merak edıyorum hepınızı nasıl gıdıyor calısmalar benguyle nısanın kızı oluyormus rabbıms ag saglım hayırlı evlatlar nasıp etsın ıns
canım bizler aynıyız seni gördük dahada iyi olduk heleki iyi haberlerini alınca daahda iyi oluyoruz emin ol
demett hoşgeldin cnmm
tuby sanada güle güle ii uykular cicim
hoşbulduuuuuuuummmmmmm

OP
B

breeze

Misafir
evet dogrudurrr kişiye göre degişirr
ama ben cok uyumayı sevmiyorum ,cok uyursam sersem gibi oluyorum başım filan agrıyorr
en fazla 8-9 saat uyurum ortam olursa

ben e vit kullanmıyorum
cuha yaptı beni böle galiba.

cuha neydi yaw?elara bu arada benim eşim vardiyalı çalışıyor.şimdi keçiboynuzu kaynatsam sabah geldiğinde içse olur mu yaa...etkisi azalır mı5-6 saat geçse?

tsk ederız kızlar nasıl olalım ıdare edıyoruz hamd olsun.
Sızler nasılsınız ne guzel kalabalıksınız baya.kızım 7 de yattı sımdı kalktı uste yolladım bende sabah alırım bır bakıyım yatmadan once ıyıde yapmısım :)
meltem slm cnm sımdı tanıdım

canım okudum daha önce yazdıklarını..tedaviye başlamışsın cnm..Rabbim yanında olsun cnm..bizde dualarımızla yanındayız..
kadın doğumada muayene oluyor musun?

kızlar hepinize iyi geceler nasılsınız boncuk seni görmek çok güzel nasılsın

asi kız sen ne yaptın??var mı bişeyler?test falan yaptın mı? deneme yapmıştın dimi sen?yanlış hatırlamıyorumdur umarım:):acep:

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
Cnm sagol tsk ederım cok Allah razı olsun ıns .Iyı geceler

Sevındım cnm hadı hayırlısı rabbım ıns gonlundekını sag sgalım kucagına almayı cok bekletmeden almanı nasp eder.

Boncukcum sağlığın nasıl kemoterapi yoruyomu bebeğinde iyidir inş. inan dualarımız seninle sağlıkla kucağına alıcaksın inş. yeniden görmek seni çok güzell
yaprakcım sagol cnm nasıl olsun yormazmı sadece yorsa bazı yan etkılerını yasıyorum ama ılk bı hafta surdu sımdı cok sukurdaha ıyıyım .Dualarınız ıcın cok tsk ederım herzaman dıyorum bende dua eden herkesın duasını rabbım kabul etsın onlarında ne duası versın gercek eylesın sagolun cok tsk edıyorum

Tepki
92
kızlar bakın yenii takvimime..zaman geçtikçe içim kıpırdanıyo alışıyorummmm
ama 2 takvim koyamadım neden olmuyooo

egem sen hamilemisin birkaç gündür giremedim hayırlısı olsun Allah gönlündekini versin sağlıkla inşallh, internette problem var giremiyorum kesiliyo, bu arada online olanlarada iyi geceler...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Burdayim canim ben bu ay Rabbimin izni ile basliyacam denemelere tuturana kadar artik benden haberler böyle sen nasilsin Pasamiz nasil?

OP
A

asidemet

Misafir
cuha neydi yaw?elara bu arada benim eşim vardiyalı çalışıyor.şimdi keçiboynuzu kaynatsam sabah geldiğinde içse olur mu yaa...etkisi azalır mı5-6 saat geçse?

canım okudum daha önce yazdıklarını..tedaviye başlamışsın cnm..Rabbim yanında olsun cnm..bizde dualarımızla yanındayız..
kadın doğumada muayene oluyor musun?

asi kız sen ne yaptın??var mı bişeyler?test falan yaptın mı? deneme yapmıştın dimi sen?yanlış hatırlamıyorumdur umarım:):acep:
yok canım bu ay ben fos çıktım:hihi::hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
İyi geceler canım Allah rahatlık versin

Böyle oluncada insan daha bi enerjik istekli olur canım ya ne güzel benim eşim hiç heveslenmedi böyle uyussss
ewet cnm VALLA ya sankım ılk bebısımız olcacak gıbı gercı benımkkı cok pıpırıklıdır bu bebek konsunda hamıleyken ayrı dogunca ayrı gece felan kalkar cocukları dolasır ustlerını örter banada takılır benmıyım anne senmısın dıye bende sen yapıyon sagol cnm bana gerek kalmıyo derım:hihi:

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
haskena cnm nasıl gıdyor basladınmı sende calısmalara arkadasım
breeze cnm kadın doguma 28 ınde muanem var bakıcaklar bır aksılık olmazsa.suanda dusuk tehlıkem var kemoterapı bebege agır geldı sanırım ıns bısıcık olmadan atlatıcak agrılarım hafıfledı cok sukur.balık yagı ve magnezyum verdıler sımdı daha ıyıym
Elaracım sen agustosta baslıycaktın degılmı.
mımoza adına cok sevındım herkes adına cok mutlu oluyorum hep guzel haberlerınızı alırız ıns

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar