Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
evet cnm temmuz agustos eylül aylarında denemeyi düşünüyorum hayırlısıyla

:hihi: bacım bernille rengin agır takılıyorlarr
ama sanmaki onların bizden aşagı kalır tarafı varr
eminim onlar biizi ceplerinden cıkarırlarr :)

hayırlısı olsun cnm benım ıns su cızelgendekı mavı montlu oglan gıbı bır oglun olur .sag saglım kucagına alırsın ıns .

OP
E

Elara

Misafir
Kiz hatirliyon mu bizim bi hayalimiz vardi ayni mahalede oturmak birbirimize camdan cama bagiracaktik hu BerniL aksama gerdege girdin mi Hu Elara ben hangi takviyeyi alayim diye konusmustuk ne gülmüstük ya simdi aklima geldi yine gülüyorum...
Bu arada Ezel en son 29 Martta deneme yaptiya sonra yaptimi merak ettim ama gecmiside okuyamadim sohbeti kacirmamak icin Umut11 deneme yaptim mi ?

:hihi: evett hatırladım ben ya.

ezel bu ay 2 ilişki denedii galiba
umutta deneme yaptı ama yum günü mmisafirleri vardı giremedi gerdege
1 gün rötarlı girdi ama pek umutlu degil zaten bu ay istemiyorr
iherbden takviye siparişi verdik ona,4 gözle onları bekliyor

OP
A

asidemet

Misafir
kızlar bugün çok acı bir olay yaşadık oğlumun okulunda 6.cı sınıf öğrencisi camdan 4 kat aşağı düşmüş ve ölmüş oğlum çok üzüldü hemen okula gittik ama nafile allahım mekanını cennet eylesin yavrunun

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar bugün çok acı bir olay yaşadık oğlumun okulunda 6.cı sınıf öğrencisi camdan 4 kat aşağı düşmüş ve ölmüş oğlum çok üzüldü hemen okula gittik ama nafile allahım mekanını cennet eylesin yavrunun
allah rahmet eylesın kız mynette okudugum habermı yoksa bu okuyunca cok kötu olmusdum

OP
B

breeze

Misafir

inanmıyorum yaaa...çok üzücüüü
Allah annesine babasına sabır versin...çok zor...

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51

ne ılgınc sımdı gece habelerınde ızledık esımle 12 yasındaymıs rabbım keanını cennet etsın aılesınde sabır versın .cok zor kımseye evlat acısı vermesın rabbım

OP
E

Elara

Misafir
breeze asıdemet hıc sıkmayın canınızı kızlar hersey nasıpte neyse ınanın o oluyor.benımde uzunca bı zaman olmadı artık olmaz dıye umıdımı yıtırdıgım bı anda oluverdı.bılıyorum soylemek kolay oluyor cunku yapı geregı ınsanlar bırseyı ıstedılermı beklemek zordur hemen olsun ısterız heyecanla beklerız bende her ay reglı olunca aglıyordum.sonra baska seyler yasayınca uzuldugum seylerın ne akdar bos oldugunu ve nasıpten otesının olmadıgını anladım.
hep sunu dıyın bu ay olmadı ama mutlaka olucak rabbım hayırlısını hayırlı zamanda ver ne olur ve ıns oyle olur hepınızın ıcın

boncukk ne cok ugraşmıştın hamile kalmak için ya
hele o ovulasyon testleri heray seni ve biizi sinir ediyordu

ay süper fikir ya kiz peki yumurtalara ne yapsakta yolunu bulup gelen spermi iceri
alsalar ....:huhuu:

yumurtanı pozitif yüklicen
bide bol akıntılı ortam saglıcannn ,ozaman bakk nasıl koşa koşa giidyorlarr yumurtaya

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Ay canım ya Allaha emanet çocuklarımız Allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin inşş. Yazık çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

OP
E

Elara

Misafir
Elara cnm sızın yegenın cınsıyetı bellı oldumu benle aynı zamanlardaydı sanırım ıns sag saglım kucagına almayı nasıp eder rabbım

cnm 16 haftalıkken erkege benziyor ama kesin diyemem demiş doktoruu
7 nisanda randevusu var ozaman kesinleşirr
bende cok merak ediyorumm

walla bilmem benimkile yolunu bulsalar kafi yaniii...yumurtalarım hasretle bekliyor eminim buna..olmadı zeka testi yaptırmak lazım onlara..ufacık yerde bir yumurtayı bulamadılar :dertli:

senin o ufacık dedigin yolu spermler en az 8 saatte filan alıyormış :)

OP
B

breeze

Misafir
boncukk ne cok ugraşmıştın hamile kalmak için ya
hele o ovulasyon testleri heray seni ve biizi sinir ediyordu

yumurtanı pozitif yüklicen
bide bol akıntılı ortam saglıcannn ,ozaman bakk nasıl koşa koşa giidyorlarr yumurtaya

Elara kız ne sorcaktım sana unutmuşum..kukulara lazer yaptırmak yumurtayı pozitif yüklemeye yardımcı olurmu acep?:acep:

OP
E

Elara

Misafir

Allah rahmet eylesin cok üzücü :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar