OP
Elara
Misafir
- #18.701
bende fos çıktım ...2.5 saat kalkmadım yataktan..ama yine bulamadı bizim avanak spermler yolu:1::1:
tabela falan mı koysak acaba?:1::1:
bize uyanıkk ,kıvrak ,hızlı sperm lazımm
bende fos çıktım ...2.5 saat kalkmadım yataktan..ama yine bulamadı bizim avanak spermler yolu:1::1:
tabela falan mı koysak acaba?:1::1:
evet cnm temmuz agustos eylül aylarında denemeyi düşünüyorum hayırlısıyla
bacım bernille rengin agır takılıyorlarr
ama sanmaki onların bizden aşagı kalır tarafı varr
eminim onlar biizi ceplerinden cıkarırlarr
evet cnm temmuz agustos eylül aylarında denemeyi düşünüyorum hayırlısıyla
bacım bernille rengin agır takılıyorlarr
ama sanmaki onların bizden aşagı kalır tarafı varr
eminim onlar biizi ceplerinden cıkarırlarr
walla bilmem benimkile yolunu bulsalar kafi yaniii...yumurtalarım hasretle bekliyor eminim buna..olmadı zeka testi yaptırmak lazım onlara..ufacık yerde bir yumurtayı bulamadılar :dertli:
boncuk hangı ay hamıs kalmısdın cnm sen
ay birde hengi spermi alacaklarını yazan not tutturmalı tabelaya dimi amaaaa
Kiz hatirliyon mu bizim bi hayalimiz vardi ayni mahalede oturmak birbirimize camdan cama bagiracaktik hu BerniL aksama gerdege girdin mi Hu Elara ben hangi takviyeyi alayim diye konusmustuk ne gülmüstük ya simdi aklima geldi yine gülüyorum...
Bu arada Ezel en son 29 Martta deneme yaptiya sonra yaptimi merak ettim ama gecmiside okuyamadim sohbeti kacirmamak icin Umut11 deneme yaptim mi ?
sol tarafa kocaman bir çarpı işareti. yada bunlardan koycaz
sağ tarafada bundan :cicek:
allah rahmet eylesın kız mynette okudugum habermı yoksa bu okuyunca cok kötu olmusdumkızlar bugün çok acı bir olay yaşadık oğlumun okulunda 6.cı sınıf öğrencisi camdan 4 kat aşağı düşmüş ve ölmüş oğlum çok üzüldü hemen okula gittik ama nafile allahım mekanını cennet eylesin yavrunun
kızlar bugün çok acı bir olay yaşadık oğlumun okulunda 6.cı sınıf öğrencisi camdan 4 kat aşağı düşmüş ve ölmüş oğlum çok üzüldü hemen okula gittik ama nafile allahım mekanını cennet eylesin yavrunun
ewet canım o haberallah rahmet eylesın kız mynette okudugum habermı yoksa bu okuyunca cok kötu olmusdum
kızlar bugün çok acı bir olay yaşadık oğlumun okulunda 6.cı sınıf öğrencisi camdan 4 kat aşağı düşmüş ve ölmüş oğlum çok üzüldü hemen okula gittik ama nafile allahım mekanını cennet eylesin yavrunun
sende sağ bende sol yada xler yler
ayy anne perişan baba desen öyle sabah okula gönder öğlen ölüm haberi gelsin Allahım bu acıyı hiç kimselere yaşatmasıninanmıyorum yaaa...çok üzücüüü
Allah annesine babasına sabır versin...çok zor...
breeze asıdemet hıc sıkmayın canınızı kızlar hersey nasıpte neyse ınanın o oluyor.benımde uzunca bı zaman olmadı artık olmaz dıye umıdımı yıtırdıgım bı anda oluverdı.bılıyorum soylemek kolay oluyor cunku yapı geregı ınsanlar bırseyı ıstedılermı beklemek zordur hemen olsun ısterız heyecanla beklerız bende her ay reglı olunca aglıyordum.sonra baska seyler yasayınca uzuldugum seylerın ne akdar bos oldugunu ve nasıpten otesının olmadıgını anladım.
hep sunu dıyın bu ay olmadı ama mutlaka olucak rabbım hayırlısını hayırlı zamanda ver ne olur ve ıns oyle olur hepınızın ıcın
ay süper fikir ya kiz peki yumurtalara ne yapsakta yolunu bulup gelen spermi iceri
alsalar ....
Ay canım ya Allaha emanet çocuklarımız Allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin inşş. Yazık çok üzüldüm Allah rahmet eylesinkızlar bugün çok acı bir olay yaşadık oğlumun okulunda 6.cı sınıf öğrencisi camdan 4 kat aşağı düşmüş ve ölmüş oğlum çok üzüldü hemen okula gittik ama nafile allahım mekanını cennet eylesin yavrunun
Elara cnm sızın yegenın cınsıyetı bellı oldumu benle aynı zamanlardaydı sanırım ıns sag saglım kucagına almayı nasıp eder rabbım
walla bilmem benimkile yolunu bulsalar kafi yaniii...yumurtalarım hasretle bekliyor eminim buna..olmadı zeka testi yaptırmak lazım onlara..ufacık yerde bir yumurtayı bulamadılar :dertli:
boncukk ne cok ugraşmıştın hamile kalmak için ya
hele o ovulasyon testleri heray seni ve biizi sinir ediyordu
yumurtanı pozitif yüklicen
bide bol akıntılı ortam saglıcannn ,ozaman bakk nasıl koşa koşa giidyorlarr yumurtaya