Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
:hihi: bacım bernille rengin agır takılıyorlarr
ama sanmaki onların bizden aşagı kalır tarafı varr
eminim onlar biizi ceplerinden cıkarırlarr :)

Nasil oldu o 3 bebe diyon ben bu azginlikla sadece 1 tane yaptiysam onlari sen düsün...:1:

ay birde hengi spermi alacaklarını yazan not tutturmalı tabelaya dimi amaaaa:hihi::hihi::hihi:

Dogru diyon isin birde o kismi var ...

ewet cnm ya :hihi::hihi::hihi:valla ezele bellı olmaz yapmısıdr kesın... sabah ben karsılıyom onu zaten dur fazla yazmayım :hihi:

Ezel bu bencede kesin rahat durmamistir...

:kptmya: spermler avanaksa zaten bulamasınlar yoluu cnm
bize uyanıkk ,kıvrak ,hızlı sperm lazımm :)

Biz bi defasinda kadin erkek esitligi üzerine konusuyorduk esimle ben dedimki Rabbim bile bizleri yaratirken sizlerden üstün kilmis bizlerde her ay sadece 1 tane yumurta atiyor sizlerde ise her gün asiri milyonlarca sperm bosa gidiyor her zaman tek olan kiymetlidir ve biz sectigimizi aliyoruz sizin verdiginizi degil kizmisti konuyu nereye cektin diye sizce hakli bir yorum yapmamismiyim sperm ne kadar zeki kivrakta olsa yinede biz istersek kabul ediyoruz..

OP
B

breeze

Misafir
ayy anne perişan baba desen öyle sabah okula gönder öğlen ölüm haberi gelsin Allahım bu acıyı hiç kimselere yaşatmasın

cnm 16 haftalıkken erkege benziyor ama kesin diyemem demiş doktoruu
7 nisanda randevusu var ozaman kesinleşirr
bende cok merak ediyorumm

senin o ufacık dedigin yolu spermler en az 8 saatte filan alıyormış :)

ya ben 2.5 saat yattım..sonra gittim kızı okuldan aldım..benim spermler o zaman yolu kaybetti bence o zaman...bizim okuze söyledim..kızı al gel diye ama ne dedi..
-yaaa merak etme sen yapışmışlardır artık onlar senin yumurtaya bişey olmaz git al gel!!!
bu sefer denemeyi kesin gece yapcam:(

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse kızlar ben cıkıyorum valla sabah 7 de nasıl kalkıcam bakalım kalkamassam arayın benı cepden:hihi::hihi::hihi:hepınıze hayırlı geceler a.e.o

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
boncukk ne cok ugraşmıştın hamile kalmak için ya
hele o ovulasyon testleri heray seni ve biizi sinir ediyordu

yumurtanı pozitif yüklicen
bide bol akıntılı ortam saglıcannn ,ozaman bakk nasıl koşa koşa giidyorlarr yumurtaya
evet cnm yaa hatırlıyorum kısmet ıste
cnm 16 haftalıkken erkege benziyor ama kesin diyemem demiş doktoruu
7 nisanda randevusu var ozaman kesinleşirr
bende cok merak ediyorumm

senin o ufacık dedigin yolu spermler en az 8 saatte filan alıyormış :)

oylemıı hadı hayırlısı olsun sag saglım gelsın ıns ufaklık.Gercı dr banada 14 haftalıken erkek dedı ondan sonra bız hıc sormadık zaten aynı dra daha gıdemedık devlete gıdıyoruz oda bısı demedı kaldıkı bızımde aklımızdan hıc gecmedı.saglıklı olması en oncelıgımız su durumda hayrlısı Allahtan

OP
B

breeze

Misafir
ayy anne perişan baba desen öyle sabah okula gönder öğlen ölüm haberi gelsin Allahım bu acıyı hiç kimselere yaşatmasın

ya ben zaten bu ilköğretimlerde neden yandan açılmalı cam yaparlar anlamıyorum...camlar yukarı açılmalı sadece...birbirlerini bile itiyorlar..görüyorum ben hep yaaa

OP
A

asidemet

Misafir
Nasil oldu o 3 bebe diyon ben bu azginlikla sadece 1 tane yaptiysam onlari sen düsün...:1:

Biz bi defasinda kadin erkek esitligi üzerine konusuyorduk esimle ben dedimki Rabbim bile bizleri yaratirken sizlerden üstün kilmis bizlerde her ay sadece 1 tane yumurta atiyor sizlerde ise her gün asiri milyonlarca sperm bosa gidiyor her zaman tek olan kiymetlidir ve biz sectigimizi aliyoruz sizin verdiginizi degil kizmisti konuyu nereye cektin diye sizce hakli bir yorum yapmamismiyim sperm ne kadar zeki kivrakta olsa yinede biz istersek kabul ediyoruz..
kız istiyoruzda hani nerde kabul ettik ama erkek spermi değilmi yarı yolda bıraktılar işte bizi nalçaklar:hihi::hihi::hihi::hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

kız allah senı gıderek ayak guldurdun benı :hihi:

haklısın cnm valla super sölemıssın sendende bu beklenırdı yurube haskenacım kım tutar senı:bebecik:bebecik

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
neyse kızlar ben cıkıyorum valla sabah 7 de nasıl kalkıcam bakalım kalkamassam arayın benı cepden:hihi::hihi::hihi:hepınıze hayırlı geceler a.e.o

Sende a.e o canım iyi geceler bende 6.30 da kalkıyorum nasıl kalkıcam bilmem geri yatıyorum gerçi ben sizler uyumuyosunuz geçmişide okuyamadım daha :1::1:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kızlar benim kızın bu uykusuzzluğu mahvetti beni ya:sinifsinif: Aynı anasına çekmiş söylemesi ayıp:zonk:

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
ıyı geceler cnm
Boncuk selam canım ben nilaycansu seni görmek mutlu etti beni.
slm cnm senı gormektende ben cok mutlu oldum nasılsın ıyısındır ıns
göbeğinin bir karış altındaki şey cnm:1::1:

:1::1::1::1::1::1::1:koptum yaaa

kızlar ben cıkıyorum hepınızı kocman opuyorummmmmmm artık sık sık gelmeye calısırımmm sızlerı sevıyorum ıyı geceler:huhuu:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
:hihi: evett hatırladım ben ya.

ezel bu ay 2 ilişki denedii galiba
umutta deneme yaptı ama yum günü mmisafirleri vardı giremedi gerdege
1 gün rötarlı girdi ama pek umutlu degil zaten bu ay istemiyorr
iherbden takviye siparişi verdik ona,4 gözle onları bekliyor

Kiz o takviye kullanmayami karar verdi son dakika simdide tuturur yok takviye bitmeden deneme yapmam diye ..Hayirlisi olsun .....

kızlar bugün çok acı bir olay yaşadık oğlumun okulunda 6.cı sınıf öğrencisi camdan 4 kat aşağı düşmüş ve ölmüş oğlum çok üzüldü hemen okula gittik ama nafile allahım mekanını cennet eylesin yavrunun

Ay Allah rahmet eylesin Rabbim ailesine sabir versin cok üzücü....

boncukk ne cok ugraşmıştın hamile kalmak için ya
hele o ovulasyon testleri heray seni ve biizi sinir ediyordu
yumurtanı pozitif yüklicen
bide bol akıntılı ortam saglıcannn ,ozaman bakk nasıl koşa koşa giidyorlarr yumurtaya

Hadi bakalim bu ay bekliyorum o kosa kosa gelen akili zeki cevik spermleri bi yollarini bulamasinlar bak ne yapiyom sahibine...

OP
A

asidemet

Misafir
ıyı geceler cnm

kızlar ben cıkıyorum hepınızı kocman opuyorummmmmmm artık sık sık gelmeye calısırımmm sızlerı sevıyorum ıyı geceler:huhuu:

iyi geceler canım

OP
B

breeze

Misafir
ıyı geceler cnm

canım hep gel...bende seni öptüm..kendine iyi bak fıstıkk

OP
B

breeze

Misafir
kızlar günün sözü:
ben spermin zeki,çevik ve akıllısını severim!!:1::1:

OP
E

Elara

Misafir
Elara kız ne sorcaktım sana unutmuşum..kukulara lazer yaptırmak yumurtayı pozitif yüklemeye yardımcı olurmu acep?:acep:

ccnm hiç bilmiyorumm araştıralım bi

:hihi: evet haklısınnn
konuyla ilgili bi resim görmüştüm daha önce ekliyorum
sperm.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar