Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
teletubby canım sıkma canını bazen herşey insanın kendi elinde mutluluğumuzu da mutsuzlumuzu da kendimiz yaratıyoruz ben de çok zor günlerden geçtim..eşim için ailemi üzdüm çocuklarımı kaybettim ama eşimden de bu güne kadar tek bir kötü kelime duymadım ben de eşime söylemedim..bişeyi sert bile söylese kırılırım o yüzden o da tanır beni ben de onu

OP
E

Elara

Misafir
yaprak bak görüyonmu herkes şikayetciymiş senin yazı boyundan .
ben sölemesem yakın gözlügü kullanmak <zorunda kalcaklardı yakında:)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
cnm günde 7 saatlik uyku insana yeter
ben 2 de yatıyorum 9 da uyanıyorumm bazen 10-11 de olabiliyorr
evdeki işim coksa gece burda cok kalmıyorum sabah 8 de uyanıp öglene kadar işimi yapıyorum sonra kızım uyanıyor zaten

ben becerikli hatunum ayoll.herşeyim planlı programlıdır

Kız uyku saati insandan insana farklılık gösterir. Bazılarına 3 saat yeterken bazılarına 10 saat yetmez. Bunun asla bir sınırı yokmuş. Düne kadar bana 10 saat yetmezdi şimdi ise bulduğumla yetiniyorum:D

OP
B

breeze

Misafir
cnm az önce yazdım kaliteli mukusun nasıl oldugunu.aksi bi durum yoksa gayet güzelll

bu arada benim eşimde bu sıra şikayetci bendenn
sende iyice azıttın diyor bana:D

bu diyet aynı zamanda azdırma diyeti:) içtiğimiz e vitamininde etkisi var tabüüüü:1:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
teletubby canım sıkma canını bazen herşey insanın kendi elinde mutluluğumuzu da mutsuzlumuzu da kendimiz yaratıyoruz ben de çok zor günlerden geçtim..eşim için ailemi üzdüm çocuklarımı kaybettim ama eşimden de bu güne kadar tek bir kötü kelime duymadım ben de eşime söylemedim..bişeyi sert bile söylese kırılırım o yüzden o da tanır beni ben de onu

Sen sıkma canını şimdi, bebeciklerine odaklan. Onları düşün, Poyrazı düşün. Ailenize iki davetsiz misafir katılacak. Bundan güzel bir mutluluk olurmu? İnşallah sana yardımcı olacaklar vardır canım.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Çocukken hep hayal kurardım. Birşey olacak ve ben çok zengin olacağım. Arabalarım, evlerim olacaktı. Annemi kardeşlerimi kurtaracaktım. Neyden mi kurtaracaktım? Babamdan, sürekli kavga ederlerdi. Ben hep korkardım. Şimdi büyüdük ve onlar hala kedi köpek gibi birbirini yiyor.
Ayyyy ben hiç çocuk olmadımki:(((...

Ay canim beni gecmisi düsünme bi Prof söyle diyordu HAYAT ARABA KULLANMAYA BENZER HER ZAMAN ÖNÜNÜZDEKI YOLA BAKACAKSINIZ VE HAKIMIYETINIZI KAYBETMIYECEKSINIZ EGER ARABAYI KULLANIRKEN DEVAMLI ARKAYA DÖNÜP BAKARSANIZ KAZA YAPARSINIZ ......Bak annen ve babandan dolayi sen mutsuz olmussun cocuklarini senin yasadigini yasatma en azindan birgün cocuklarin evet babamiz huysuz bir adamdi ama annemiz ona uymadi desinler ...

cnm menepoz öyle bir ayda olmaz psikolojini öyle düşünüp bozma,ayrıca senin bu beslenme tarzınla allahın izniyle çk geç girersin menepoza

Ay insaAllah canim ya önce 2 tane daha evlad sahibi olayim ondan sonra olsamda olur....

[OUOTE]Renginnn
cnm dün hava çok serindi okula gittik ablalarını almaya bizim buranında rüzgarı çok fazla,arabayla gittik ama dönüşte uyudu hiç uyumaz ,büyük ihtimal o zaman rüzgarı yedi[/QUOTE]

Gecmis olsun canim cok dikkat et bi yakalandimi gecmek bilmiyo ben tam atlattim dedim tekrarladi ....

OP
E

Elara

Misafir
Kız uyku saati insandan insana farklılık gösterir. Bazılarına 3 saat yeterken bazılarına 10 saat yetmez. Bunun asla bir sınırı yokmuş. Düne kadar bana 10 saat yetmezdi şimdi ise bulduğumla yetiniyorum:D

evet dogrudurrr kişiye göre degişirr
ama ben cok uyumayı sevmiyorum ,cok uyursam sersem gibi oluyorum başım filan agrıyorr
en fazla 8-9 saat uyurum ortam olursa

bu diyet aynı zamanda azdırma diyeti:) içtiğimiz e vitamininde etkisi var tabüüüü:1:

ben e vit kullanmıyorum
cuha yaptı beni böle galiba.

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
tsk ederız kızlar nasıl olalım ıdare edıyoruz hamd olsun.
Sızler nasılsınız ne guzel kalabalıksınız baya.kızım 7 de yattı sımdı kalktı uste yolladım bende sabah alırım bır bakıyım yatmadan once ıyıde yapmısım :)
meltem slm cnm sımdı tanıdım

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Ay canim beni gecmisi düsünme bi Prof söyle diyordu HAYAT ARABA KULLANMAYA BENZER HER ZAMAN ÖNÜNÜZDEKI YOLA BAKACAKSINIZ VE HAKIMIYETINIZI KAYBETMIYECEKSINIZ EGER ARABAYI KULLANIRKEN DEVAMLI ARKAYA DÖNÜP BAKARSANIZ KAZA YAPARSINIZ ......Bak annen ve babandan dolayi sen mutsuz olmussun cocuklarini senin yasadigini yasatma en azindan birgün cocuklarin evet babamiz huysuz bir adamdi ama annemiz ona uymadi desinler ...
Sağol canım, eksik olma. Ben yola bakıyorum ama arada sağa solada bakmak lazım kız. Bizim adam huysuz değil, ama ona göre ben huysuzum.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet dogrudurrr kişiye göre degişirr
ama ben cok uyumayı sevmiyorum ,cok uyursam sersem gibi oluyorum başım filan agrıyorr
en fazla 8-9 saat uyurum ortam olursa

ben e vit kullanmıyorum
cuha yaptı beni böle galiba.
umut gıbı baslayacam sımdı elara benımkılerde gelmedı ya cumaya kadar gelır ıns

OP
A

asidemet

Misafir
kızlar hepinize iyi geceler nasılsınız boncuk seni görmek çok güzel nasılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar