OP
Elara
Misafir
- #18.621
rengin gecmiş olsun cnm
hayırdır dişmi cıkarıyor dicem ama cıkarmıştır kızın dişlerini dimi
bacımı alkıslıyorum ...evliliklerin temeli ilk çocukta belli oluyo
Ayy canım ya girme o konulara geçmiş deyince babam aklıma gelir ağlatma kız beni gece gece kapa kapa kapaÇocukken hep hayal kurardım. Birşey olacak ve ben çok zengin olacağım. Arabalarım, evlerim olacaktı. Annemi kardeşlerimi kurtaracaktım. Neyden mi kurtaracaktım? Babamdan, sürekli kavga ederlerdi. Ben hep korkardım. Şimdi büyüdük ve onlar hala kedi köpek gibi birbirini yiyor.
Ayyyy ben hiç çocuk olmadımki((...
geçmiş olsun canım Allah rahatlık versin inş huzursuzlanmazda rahatca yatarsınkızlar ben yatıyorum benim küçüğünde bugün ateşi var hiç tadı yok o uyumuşken bende yatim gece çok kalkar herkese hayırlı geceler
Ay cok tatli ya insaAllah oglusuna ikide kiz kardes gelir her anneye kiz cocugu sart .....
Canim ya benim annem 42 yasinda girmis menepoza biz iki kardesiz hani bazi olaylar genetik ya ondan korktum birde benim gecen yil fsh hormonum yüksek cikinca doktor bana erken menepoz olabilirsin demisti o kafama takildi neyseki ben aslanpencesi kürü ile düsürdüm ama yinede korktum ne bilem ay insaAllah Rabbim önce bir erkek evlad ardindanda bir kiz evlad daha versin hani kizda olsa farketmezde oglus icin zaman kalmaz diye korkuyom.....
Bi daha tövbe icermiyim bu kadar hepsininde islevi adet söktürmek icin bunlar birlesince benim bütün organlarim sökülüyo gibi sanci ve kanama yapti ...
kızlar benim reglim bitmek üzere ..manyak ıslak hissediyorum ben yaa...diyorum ki yine geldi herhalde .gidiyorum wc ye .yok bişey...ama sanki sürekli ıslakkk
rengin gecmiş olsun cnm
cnm dün hava çok serindi okula gittik ablalarını almaya bizim buranında rüzgarı çok fazla,arabayla gittik ama dönüşte uyudu hiç uyumaz ,büyük ihtimal o zaman rüzgarı yedi
e süperrr maşallahh
Bu seferde abarttımmı naptım yaw küçülteyim biraz dimiyaprakcım yazı boyutun cok minik cok zorlanıyorum okurkenn
biraz büyütebilirmisin?
Bu seferde abarttımmı naptım yaw küçülteyim biraz dimi
Yillar yili dert yolunda
ne ilk nede sonuncuyum
kahrediyor hayat beni acilarin kadiniyim
diyosun yanii
meltem bu arada akıntın bulanık ve kokulu degilsee sorun yok demektir
cünkü mukusunda kaliteli yada kalitesiz olanı vardırr
y spermi kaliteli mukusu sever
kaliteli mukusta berrak ,kokusuzz ve cok olan akıntıdır
Elera canım iyi dimi böyle olması? eşim diyoki bu diyetleri yapa yapa azgın bir karı olma başıma diyo:1::1:bide üçüz olursa görürsün diyo manyaq
Hadi hadi kocaya dayanamadın kaçıcan ufaktan ufaktan yer yapıyon dimiii yemezlerrKapattım yaprakcım
Bu arada benim bilgisayar göçüyor, günde 10 kez yere düşünce öyle oluyor malesef. Aranızdan ansızın ayrılırsam sizi terkettiğimi düşünmeyin...
Hıı tamam canım yazarken çok büyük çıktıda sayfaya düşünce küçüldü tekrar ellemiyorummyok cnm ya anca ollmus bozma bence