Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
rengin gecmiş olsun cnm
hayırdır dişmi cıkarıyor dicem ama cıkarmıştır kızın dişlerini dimi

OP
B

breeze

Misafir
kızlar benim reglim bitmek üzere ..manyak ıslak hissediyorum ben yaa...diyorum ki yine geldi herhalde .gidiyorum wc ye .yok bişey...ama sanki sürekli ıslakkk

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Çocukken hep hayal kurardım. Birşey olacak ve ben çok zengin olacağım. Arabalarım, evlerim olacaktı. Annemi kardeşlerimi kurtaracaktım. Neyden mi kurtaracaktım? Babamdan, sürekli kavga ederlerdi. Ben hep korkardım. Şimdi büyüdük ve onlar hala kedi köpek gibi birbirini yiyor.
Ayyyy ben hiç çocuk olmadımki:(((...
Ayy canım ya girme o konulara geçmiş deyince babam aklıma gelir ağlatma kız beni gece gece kapa kapa kapa
kızlar ben yatıyorum benim küçüğünde bugün ateşi var hiç tadı yok o uyumuşken bende yatim gece çok kalkar herkese hayırlı geceler
geçmiş olsun canım Allah rahatlık versin inş huzursuzlanmazda rahatca yatarsın

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Ay cok tatli ya insaAllah oglusuna ikide kiz kardes gelir her anneye kiz cocugu sart .....

Canim ya benim annem 42 yasinda girmis menepoza biz iki kardesiz hani bazi olaylar genetik ya ondan korktum birde benim gecen yil fsh hormonum yüksek cikinca doktor bana erken menepoz olabilirsin demisti o kafama takildi neyseki ben aslanpencesi kürü ile düsürdüm ama yinede korktum ne bilem ay insaAllah Rabbim önce bir erkek evlad ardindanda bir kiz evlad daha versin hani kizda olsa farketmezde oglus icin zaman kalmaz diye korkuyom.....

Bi daha tövbe icermiyim bu kadar hepsininde islevi adet söktürmek icin bunlar birlesince benim bütün organlarim sökülüyo gibi sanci ve kanama yapti ...

cnm menepoz öyle bir ayda olmaz psikolojini öyle düşünüp bozma,ayrıca senin bu beslenme tarzınla allahın izniyle çk geç girersin menepoza

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengin gecmiş olsun cnm
hayırdır dişmi cıkarıyor dicem ama cıkarmıştır kızın dişlerini dimi

cnm dün hava çok serindi okula gittik ablalarını almaya bizim buranında rüzgarı çok fazla,arabayla gittik ama dönüşte uyudu hiç uyumaz ,büyük ihtimal o zaman rüzgarı yedi

OP
E

Elara

Misafir
meltem bu arada akıntın bulanık ve kokulu degilsee sorun yok demektir

cünkü mukusunda kaliteli yada kalitesiz olanı vardırr
y spermi kaliteli mukusu sever

kaliteli mukusta berrak ,kokusuzz ve cok olan akıntıdır

OP
E

Elara

Misafir
cnm dün hava çok serindi okula gittik ablalarını almaya bizim buranında rüzgarı çok fazla,arabayla gittik ama dönüşte uyudu hiç uyumaz ,büyük ihtimal o zaman rüzgarı yedi

cocuk arabasından bahsediyorusn dimii
ben şeffaf yagmurluk takıyorum arabaya rüzgarı ii kesiyorr
inşallahh cok ilerlemeden gecerr

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kapattım yaprakcım:)
Bu arada benim bilgisayar göçüyor, günde 10 kez yere düşünce öyle oluyor malesef. Aranızdan ansızın ayrılırsam sizi terkettiğimi düşünmeyin...

OP
B

breeze

Misafir
meltem bu arada akıntın bulanık ve kokulu degilsee sorun yok demektir

cünkü mukusunda kaliteli yada kalitesiz olanı vardırr
y spermi kaliteli mukusu sever

kaliteli mukusta berrak ,kokusuzz ve cok olan akıntıdır

canım saydam bir akıntı...reglim bitsin bakarım kokusuna..ama renginden yola çıkarsak kokusuz..

Bu seferde abarttımmı naptım yaw küçülteyim biraz dimi :hihi::hihi:

süper olmuş:)zaten gözlerim 3.5 numero..daha beter olucaktı:)

OP
E

Elara

Misafir
Elera canım iyi dimi böyle olması? eşim diyoki bu diyetleri yapa yapa azgın bir karı olma başıma diyo:1::1:bide üçüz olursa görürsün diyo manyaq:hihi:

cnm az önce yazdım kaliteli mukusun nasıl oldugunu.aksi bi durum yoksa gayet güzelll

bu arada benim eşimde bu sıra şikayetci bendenn
sende iyice azıttın diyor bana:D

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kapattım yaprakcım:)
Bu arada benim bilgisayar göçüyor, günde 10 kez yere düşünce öyle oluyor malesef. Aranızdan ansızın ayrılırsam sizi terkettiğimi düşünmeyin...
Hadi hadi kocaya dayanamadın kaçıcan ufaktan ufaktan yer yapıyon dimiii yemezlerr:hihi:
yok cnm ya anca ollmus bozma bence
Hıı tamam canım yazarken çok büyük çıktıda sayfaya düşünce küçüldü tekrar ellemiyorumm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar