umut gıbı baslayacam sımdı elara benımkılerde gelmedı ya cumaya kadar gelır ıns
bernıl sen ne yaptın cnm basladınmı bebek ıcın calısmalara.
Boncukcum sağlığın nasıl kemoterapi yoruyomu bebeğinde iyidir inş. inan dualarımız seninle sağlıkla kucağına alıcaksın inş. yeniden görmek seni çok güzelltsk ederız kızlar nasıl olalım ıdare edıyoruz hamd olsun.
Sızler nasılsınız ne guzel kalabalıksınız baya.kızım 7 de yattı sımdı kalktı uste yolladım bende sabah alırım bır bakıyım yatmadan once ıyıde yapmısım
meltem slm cnm sımdı tanıdım
heee bi sen eksiktin varmı başkaa
hayırdır sendemi azmak istiyon bacım
İyi geceler canım Allah rahatlık versinKızlar ben çıkayım artık. Boncuk dualarımızda sen varsın hep. Allah bebeciğini sağsalim sana senide iki yavruna bağışlasın.
Böyle oluncada insan daha bi enerjik istekli olur canım ya ne güzel benim eşim hiç heveslenmedi böyle uyusssscnm dıyete basladım ıns artık 3 veya 4 ay sonra baslayacam calışmalara kızlar esıme kurban bayramında bıyere gıderız dedım ya ne dıyo bı bılsenız valla bebıs olursa hıc bıyere gıtmem dıyo adamda gırdı hamıslık havasına ya bısey olursaymıs
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız
haskenacım bu ay deneme yapcanmı bcm
yaprak bak görüyonmu herkes şikayetciymiş senin yazı boyundan .
ben sölemesem yakın gözlügü kullanmak <zorunda kalcaklardı yakında
Sağol canım, eksik olma. Ben yola bakıyorum ama arada sağa solada bakmak lazım kız. Bizim adam huysuz değil, ama ona göre ben huysuzum.
heee bi sen eksiktin varmı başkaa
canım bizler aynıyız seni gördük dahada iyi olduk heleki iyi haberlerini alınca daahda iyi oluyoruz emin olElara,asidemet sizlerı gormekte benım ıcın cok guzel haskena yokmu?
Iyıyım ya nasıl oluyum ıstebazen sancılarım oluyor ama buna ragmen sukredıyorum tabıkı rabbım dermanınıda verıcek ıns.
sımdı sızlerden bahsedelım kısaca merak edıyorum hepınızı nasıl gıdıyor calısmalar benguyle nısanın kızı oluyormus rabbıms ag saglım hayırlı evlatlar nasıp etsın ıns
hoşbulduuuuuuuummmmmmmdemett hoşgeldin cnmm
tuby sanada güle güle ii uykular cicim
evet dogrudurrr kişiye göre degişirr
ama ben cok uyumayı sevmiyorum ,cok uyursam sersem gibi oluyorum başım filan agrıyorr
en fazla 8-9 saat uyurum ortam olursa
ben e vit kullanmıyorum
cuha yaptı beni böle galiba.
tsk ederız kızlar nasıl olalım ıdare edıyoruz hamd olsun.
Sızler nasılsınız ne guzel kalabalıksınız baya.kızım 7 de yattı sımdı kalktı uste yolladım bende sabah alırım bır bakıyım yatmadan once ıyıde yapmısım
meltem slm cnm sımdı tanıdım
kızlar hepinize iyi geceler nasılsınız boncuk seni görmek çok güzel nasılsın
Kızlar ben çıkayım artık. Boncuk dualarımızda sen varsın hep. Allah bebeciğini sağsalim sana senide iki yavruna bağışlasın.
Cnm sagol tsk ederım cok Allah razı olsun ıns .Iyı gecelerKızlar ben çıkayım artık. Boncuk dualarımızda sen varsın hep. Allah bebeciğini sağsalim sana senide iki yavruna bağışlasın.
Sevındım cnm hadı hayırlısı rabbım ıns gonlundekını sag sgalım kucagına almayı cok bekletmeden almanı nasp eder.cnm dıyete basladım ıns artık 3 veya 4 ay sonra baslayacam calışmalara kızlar esıme kurban bayramında bıyere gıderız dedım ya ne dıyo bı bılsenız valla bebıs olursa hıc bıyere gıtmem dıyo adamda gırdı hamıslık havasına ya bısey olursaymıs
yaprakcım sagol cnm nasıl olsun yormazmı sadece yorsa bazı yan etkılerını yasıyorum ama ılk bı hafta surdu sımdı cok sukurdaha ıyıyım .Dualarınız ıcın cok tsk ederım herzaman dıyorum bende dua eden herkesın duasını rabbım kabul etsın onlarında ne duası versın gercek eylesın sagolun cok tsk edıyorumBoncukcum sağlığın nasıl kemoterapi yoruyomu bebeğinde iyidir inş. inan dualarımız seninle sağlıkla kucağına alıcaksın inş. yeniden görmek seni çok güzell
kızlar bakın yenii takvimime..zaman geçtikçe içim kıpırdanıyo alışıyorummmm
ama 2 takvim koyamadım neden olmuyooo
Elara,asidemet sizlerı gormekte benım ıcın cok guzel haskena yokmu?
Iyıyım ya nasıl oluyum ıstebazen sancılarım oluyor ama buna ragmen sukredıyorum tabıkı rabbım dermanınıda verıcek ıns.
sımdı sızlerden bahsedelım kısaca merak edıyorum hepınızı nasıl gıdıyor calısmalar benguyle nısanın kızı oluyormus rabbıms ag saglım hayırlı evlatlar nasıp etsın ıns
yok canım bu ay ben fos çıktımcuha neydi yaw?elara bu arada benim eşim vardiyalı çalışıyor.şimdi keçiboynuzu kaynatsam sabah geldiğinde içse olur mu yaa...etkisi azalır mı5-6 saat geçse?
canım okudum daha önce yazdıklarını..tedaviye başlamışsın cnm..Rabbim yanında olsun cnm..bizde dualarımızla yanındayız..
kadın doğumada muayene oluyor musun?
asi kız sen ne yaptın??var mı bişeyler?test falan yaptın mı? deneme yapmıştın dimi sen?yanlış hatırlamıyorumdur umarım:acep:
ewet cnm VALLA ya sankım ılk bebısımız olcacak gıbı gercı benımkkı cok pıpırıklıdır bu bebek konsunda hamıleyken ayrı dogunca ayrı gece felan kalkar cocukları dolasır ustlerını örter banada takılır benmıyım anne senmısın dıye bende sen yapıyon sagol cnm bana gerek kalmıyo derımİyi geceler canım Allah rahatlık versin
Böyle oluncada insan daha bi enerjik istekli olur canım ya ne güzel benim eşim hiç heveslenmedi böyle uyussss