Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
:kptmya: :kptmya: :kptmya:

attachment.php

Ekli dosyalar

• fal.jpg
    fal.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 91

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
fiona canım selam.hoşgeldin.nerden buldun kız burayı.msn yolladım bana ulaş diye kkda.o kadar bakındım sırf senin için.kim buldurdu bakiiim....
evet hamişim canım.hayırlısı.allah sonuna ulaşmamı nasip etsin....cümlemizede tabiiii:lilav:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Selam kizlar nasilsiniz ben dün geceden beri dogum sancilari cekiyorum nihayet dün gece hastalandim ama bu yasima kadar gördügüm en sancili regl oldu esim sicak su torbasini hazirlayana kadar bakinayim dedim var mi yeni gelismeler ....

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Selam kizlar nasilsiniz ben dün geceden beri dogum sancilari cekiyorum nihayet dün gece hastalandim ama bu yasima kadar gördügüm en sancili regl oldu esim sicak su torbasini hazirlayana kadar bakinayim dedim var mi yeni gelismeler ....

Ay geçmiş olsun canım bi düzelipte gelemedin beee sohbetini özledik yarına bişeyin kalmaz inş. ilk gün ağır olur genelde

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

hadi geçmiş olsun cnm adette olmuşsun gözün aydın

OP
A

asidemet

Misafir
Canım çok sağol.Önce rabbimin sonra sizlerin sayesinde olacak inşallah.Darsı isteyen tüm arkadaşların başına.Yanlız zor günler geçiriyorum.Cinsiyete sevinemedim bile.Biliyosun kanımda pıhtılaşma vardı iğne kullanıyordum 16.hafta kanamam oldu meğer kanım çok sulanmış.Şimdi sadece aspirin kullanıyorum ama tedirginim.Birde son kontrolümde rahim boyum kısalmış görüldü buda erken doğum yapma riski yarattı.Cuma prof.bakacak aynı tehlikeyi görürse heyet raporu verecekler ve hiç kalkmadan yatacağım.Yinede bunada şükür diyorum.Dualarınızı bekliyorum.Boncuğa üzüldüm.Ama ben herşeyin onun için iyi olacağına inanıyorum.

fiona allah yardımcın olsun geçmiş olsun canım
bakarım tabiki neden bakmiyim:Dyaşım 31 canım
alın size fal:D

attachment.php
bende istiyorum bakiiiimmm bende ne çıkıcak:1::1::1::1::1::1:
geçmiş olsun

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Kızlar nasılsınız iş güç geçmişi okuyup gidiyorum tam cvp yazcam oluş rahat vermiyo renginnn bernil siz tam patates kardeşi oldunuz haaa gözümden kaçmıyo ...en çokta sizin birbirinizle haberlw,eşmelerinize bayılıyorum allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Elaraaaaa alemsin kızz valla ne renkli bir kişiliksin yavvv sakladıklarını duyunca çok hoşuma gitti hayat ayrıntılarla güzeldir arkadaşım boş boş yaşamışsın ne yazar güzellikleri göremeyen gözlerin olduktan sonra senle iyi arkadaş olmayı çok isterdim biliyo musun sohbetinde eminim güzeldir .....haaa birde dürüstlük evt bişey sorulduğunda hoşa gidilmeyecek bişeyse bekliyorsun ama nyinede cevap nett ve doğrudur ecemin bir nevi erkek diyeti yapmış olması cevabındaki gibi

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Yaaa kızlar ben bana gelen cevapları görmiyorum burası beni bayaaa zorluyo kıt kanaaat bilgi. bilgimle:cokkomik:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Selam kızlar nihayet geldim çok özledim sizi. Ara ara baksamda pek yazamadım ve 1 haftalık okumam gereken geçmiş var. :acep:

egem hamilemişsin çok tebrik ederim canım hayırlısı olsun.

milkgirl hoşgeldin canım. Nihayet bizi buldun canım.

Kızlar ya benim nicki ben baştan nilaycansu aldım izin vermedi ben de nilayy yaptım. Bu sitede başka nilaycansu olabilir mi ya da ben mi beceremedim anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar