asi ecem nilay ben çıkıyom kızlar uykum geldi öpüldünüzzz by
evet canım nasip olursa eğer çift kese göründü...
hayır canım ya benim oğlum var kız istiyorum inşallah hatta kızlar
çin takvimi erkek deyince bende erkek istiyosun zannettim inşallah gönlündeki karnına düşer
asi ecem nilay ben çıkıyom kızlar uykum geldi öpüldünüzzz by
cnm siz çin takviminden bahsedince birden aklıma geldi bakayım dedim bi baktım erkek ....inşallah doğru değildir
cnm gecmıs olsun ya hamılelıkde ıcılen bı agrı kesıcı vardı ondan alabılırsın ay sımdı ısmı aklıma gelmedıciddi şekilde migrenim tuttu bu akşam kızlar giderek şiddeti artıyor..eşim parol iç diyo ama bu beni kesmez ama başka da çare yok şimdilik umarım ilerlemez
cnm siz çin takviminden bahsedince birden aklıma geldi bakayım dedim bi baktım erkek ....inşallah doğru değildir
elara nerdesın cnm bu gece yoksunn ??
benimde oğlumda tutuyor onun için acaba diyorum:lilav::lilav::lilav:cnm bende 3 tane var hıcbırı tutmuyo onu dusunme ıns gonlune gore versın mevlam
ıns cnm ıns gonlundekınden olur ah ah rabbım ıns bızede bı erkek evlat nasıp eder cnm.. ıste kımımız kız kımımız erkek ıstıyo RABBIM herkesın gonlundekı guzel muradları nasıp etsın ıns...inşallah kızlar sağolun..bu sefer baya umudum var içime kız doğuyor çünkü ard arda erkek olmaz illa kız da olur arada diyorum
neyse kızlar heppinize iyi geceler
dayanamıcam başım çok ağırdı iyi geceler kızlar kusura bakmayın çıkıyorum
selam arkadaslar nasılsınız?
hepınıze ıyı dıleklerı ve duaları ıcın tsk ederım Rabbım razı olsun ıns
ben ılk bır hafta kotu oldum ılactan cok sukur sımdı daha ıyıyım .ufak efek sorunlar oluyor ama bunlarda normalmıs sızler nasılsınız nasıl gıdıyor hamıle olanları gordum cok mutlu oldum rabbım ıns gonlunuzdekılerı sag saglım kucaklamanızı nasıp eder.
ıns dıgerlerıde en kısa zamanda muratlarına naıl olurlar
hepinize çok teşekkür ederimmm. Anjio oldu eşim o yüzden baya zor bir hafta atlattık. Kızım iyi allahıma şükürler olsun ama çok yoruldu tabi beş gün uykusuz hep ayakta. ama gittim kontrole yeni iyiymiş. Ayaklarıyla oynuyordu kaldırmış ayaklarını kafasına kadar bir tutuyo bi bırakıyo çok şekerdi maşallahhh. Allahım korusun onuda babasınıda ikisinede ölürüm bennnnn.