Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Selam kizlar nasilsiniz ben dün geceden beri dogum sancilari cekiyorum nihayet dün gece hastalandim ama bu yasima kadar gördügüm en sancili regl oldu esim sicak su torbasini hazirlayana kadar bakinayim dedim var mi yeni gelismeler ....

hadi gözün aydın cnm.

Elaraaaaa alemsin kızz valla ne renkli bir kişiliksin yavvv sakladıklarını duyunca çok hoşuma gitti hayat ayrıntılarla güzeldir arkadaşım boş boş yaşamışsın ne yazar güzellikleri göremeyen gözlerin olduktan sonra senle iyi arkadaş olmayı çok isterdim biliyo musun sohbetinde eminim güzeldir .....haaa birde dürüstlük evt bişey sorulduğunda hoşa gidilmeyecek bişeyse bekliyorsun ama nyinede cevap nett ve doğrudur ecemin bir nevi erkek diyeti yapmış olması cevabındaki gibi

tşkler cnm.bende sizlerlee reel hayatta görüşmek isterdimm

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar ya benim nicki ben baştan nilaycansu aldım izin vermedi ben de nilayy yaptım. Bu sitede başka nilaycansu olabilir mi ya da ben mi beceremedim anlamadım.

hoşgeldin nilayy
sen tekrar nilaycansu mu olmak istiyorsun?

Hayırlısı olsun canım Behlül damat oluyor desene. Ben sondan başladım geçmişe doğru sürükleniyorum:deli: Abinin bebişin cinsiyeti belli oldu mu daha göremedim.

doktor erkege benziyor demişş ama kesin degil birdahaki kontrolde net belli olur demiş
2 gün sonra randevusu var bakalım.

elara nerdesın cnm bu gece yoksunn ??

pc acık oluyor cnm ama pek gecemiyorum başınaa.
kızım ve eşimle ilgileniyordum

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="3"]

geldim cnm geldim :hihi:

Günaydın naber
geldimi takviyelerin yoksa[/sıze]
yok ya gelmedı bugun gelırmıkı acep...

Umut yaa fıonanın da oglu oluyomus MASSALLAH cnm ya hemen hemen hepsını yapmıs bızım yontemlerın valla bunları duyunca hemen gelsın ıstıyom ezel gıbı sehzadem rabbım hepımıze nasıp etsın ıns cnm...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
yok ya gelmedı bugun gelırmıkı acep...

Umut yaa fıonanın da oglu oluyomus MASSALLAH cnm ya hemen hemen hepsını yapmıs bızım yontemlerın valla bunları duyunca hemen gelsın ıstıyom ezel gıbı sehzadem rabbım hepımıze nasıp etsın ıns cnm...

diyetmi yapmıştıııı
inşallah canım inşallah bizimde olur
akşam misafirlerim vardı hemde akrabalarımız
hepimizin çocukları 1 tane ama benimki tek kız :hihi:
4 erkek diğerleride

OP
E

_eZeL_

Misafir
Merhaba arkadaşlar tabloda adımı görünce çok sevindim.Elara nasılsın?İz sürdüm ve buldum sizi.

merhaba fiona hoşgedln

gunaydın kızlar.... Bugun gelmedınız ezel umut nerelerdesınız:))

geldim cnm geldim :hihi:

günaydın naber
geldimi takviyelerin yoksa

kızlar günaydınn hepinize ben geldim ama fazla yazamayacağım çok işim var bugün öpüyorum hepinizi

OP
G

gunness

Misafir
kızlar günaydın dün net gitti kayboldum
birden geçmişe bi bakınıp geliyorum
hepiniz iyisinizdir inş.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
OP
H

helenx

Misafir
herkese günaydınnn...:)
geçmişi okudum boncuk gelmiş..birazdaha iyi olmasna sevindim..
elara gelin adayınızda hayırlı olsun bacım:)
egem ikiz bebşinde hayırlı olsun inşallah sağ sağlim aılırsın kucagına ..umarım biri yada ikiside kız olsun...:)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar selam,
Dun gece bebeciklerimin geçmiş fotolarına baktım. Fotolar olmasa zaten bu kadar değiştiklerini farkedemeyecektim. Fotolara bakarken yaptığım yorumlara dayanamayıp o da yanıma geldi baktı. Dedimki "kız yada erkek ne olursa olsun, bir tane daha yapalım bunlardan", tabi eşimden çıt çıkmadı:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar