Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız rengın ALLAHIN IZNIYLE OLACAK INS BIZIMDE CNM YA VALLA SEVINCDEN UCASIM GELIYOR BANA YOLLARSA BEN SANA YOLLARIM KADER ARKADASIM MERAK ETME:cokkomik:

ay cnm ya inş bazan benimde içim içime sığmıyor kendimi kaptırmamak için durdurmaya çalışıyorum,inş olacak cnm allahın izniylee,tamam cnm bekliyorum

OP
E

Elara

Misafir
öncelikle merhaba ben tekil konuşmadım canım zaten tabiki hepimizin vakti kısıtlı ama burda sürekli olan arkadaşlarımıza dedim biraz da farklı konularda görmek isterim ben sizi canımcım :sirin:

işte cogul konuştugun ve o cogulun içinde bende oldugum için kendi durumu acıklayıcı cevap verdim

diger arkadaşlarda kendi fikirlerini sölerler tabii
bizde bu topikte sizin gibii farklı üyeler görmek isterizz

bak geleli 1 aydan fazla olduk siz daha yeni yazıyorsunuz topige :)

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Arkadaşlar ben bekar bir bayanım hamile değilim cinsiyet belirlemiyoum bu zamana kadar bekledim belki başka forumlara ada bakarsınız diye bakıyorum çünkü akşama kadar hep burda oluyo arkadaşlar tabiki sen kendi adına konuşacaksın en doğal hakkın ama başka konulara katılım yapmazsanız nasıl tanıyabilirizki sizi bir süü güzel konularımız paylaşımlarımız oluyo ....sizi başka paylaşımlarda görmek isterim arkadaşlar hepinizi tanımak isteriz sitemizde ....

OP
E

Elara

Misafir
ben kendi adıma başka forumlara bakıyorum ama pek yazamıyorum ,beni tanımak isteyeen buraya gelsinn:D

diger arkadaşlarda önerini dikkate alıcaklardırr mutlaka

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Merak etme ben bütün topiklere bağımlıyım ama biraz gezmeni isterim sitede:sirin:neyse sizinle sohbet etmek güzeldi arkadaşlar gelir sohbet ederim tabiki ama bende sizi beklerim kahvem var biraz değişiklik olur kahve ısmarlarım size-ciko

OP
E

Elara

Misafir
Merak etme ben bütün topiklere bağımlıyım ama biraz gezmeni isterim sitede:sirin:neyse sizinle sohbet etmek güzeldi arkadaşlar gelir sohbet ederim tabiki ama bende sizi beklerim kahvem var biraz değişiklik olur kahve ısmarlarım size-ciko

tmm ugrarız inş,sende falımıza bakarsın
yaşın kac bu arada

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
hayırlı akşamlar kızlar geçmişe bi göz attım boncuğu gördüm çok sevindim ALLAH sağlığına kavuştursun bebeğiyle inş. eloş bende okumak istiyorumokuduktan sonramı sayısını dicem yoksa okumadan ne kadar okuyacağımı solemmı yeni hamile haberleri doğum yapacakların haberlerını aldıkça çok seviniyoruum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar