OP
asidemet
Misafir
- #17.981
iyi akşamlar canımkociş geliyormuş cıkıyorum benn
iyi akşamlarr kızlar
iyi akşamlar canımkociş geliyormuş cıkıyorum benn
iyi akşamlarr kızlar
valla bizde seni görünce seviniyoruzhayırlı akşamlar kızlar geçmişe bi göz attım boncuğu gördüm çok sevindim ALLAH sağlığına kavuştursun bebeğiyle inş. eloş bende okumak istiyorumokuduktan sonramı sayısını dicem yoksa okumadan ne kadar okuyacağımı solemmı yeni hamile haberleri doğum yapacakların haberlerını aldıkça çok seviniyoruum
evet cnm gördüm mesajınıı
hayırlısı olsunn
bu ay da demee yaw.cünkü daha ilk ayın cnmm
slm kızlarr
anenmgilde beraber yemek yedik cay içtik geldikkk
şimdide kardeşim kızın anensiyle tanışmaya gittii
yeni egldim eveee
kız aynı sinem kobala benziyor
uzun boylu sacları uzun ve düz
giyim tarzı filan cok hoşş, ve sempatik bıirii
benim hoşuma gittiii ,inşallah hayırlı isee olsun diyorumm
Aynen elara benımde eşimle anlaşmak daha kolay ben ondan daha çok sınırlıyım
genelde benım lafımı dınler bazen üstüne gıdersem eğer inat yapıo tam ayarında olursa ne ıstesem yapıo maşallah hamıle kaldıgımdan berı çok daha farklı oldu bana portakal sıkar kız dün mutfak dolaplarının yüzünü bıle sıldırdım yanan tencereyı cıfle ovdu pırıl pırıl oldu yerlerı süpürdü
bırde bunları başkasının yanında söylemem pek hoşuna gıtmıyo ama övgüyü çok sever bana çok yardımcı oluyo dıyorum ki gercekten oluyoo eskı halıyle alakası yok hamıle kalmadan önce yerlerı yalvararak süpürtüyordum şimdı daha fazla yardımcı ee olcak tabıı napalım bende çalısıyorum mesaım ondan fazla saat
ay maşşalah dıyım kocama sofrayı ben kurarım o kaldırır mutfağa dızer yanı tabakları falan
ay ilk zamanlar hıc yardım etmezdı çok kavga ederdım o yüzdenn MAŞALLAH KOCAMA BENDE KOVAYIM
Teşekkür ederim bende iyiyim bi bakayım dedim burdan çıkmıyorsunuz bende içeri girip bi bakayım dedim başka konularda da görmek isterim sizi
fiona hoşgeldin cnm allah tamamına erdirsin inş
cnm inşallah sorunsuz gecer hamileligin ve ogluşunu kucagına alırsın hayırlısıylaaa
sen ögretmendin dimiii
işe gitmiyorsun anladıgım kadarıyla?
evet fiona bizim dietler başladı evet yaptığın şeyleri bize bi özetlesen beslenmen nasıldı eşin diet yaptımı bide diette nelere ağırlık verdin
kızlar selam.dra gittim 3mmlik bi keseyi zor bulduk.saklanmış kerata:1:
10 gün sonra kalp atışı için gel dedi.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.bi sorun çıkmasın.
[sıze="4"]slm herkese sahadan yaziyom size dötüm üsüdü heeee beklemekten kociste evde bizi bekli:3:[/sıze]
valla bizde seni görünce seviniyoruz
[sıze="4"]kimse yok mu kızlar...canparçam gurbetim nasılsınız?[/sıze]
tmm ugrarız inş,sende falımıza bakarsın
yaşın kac bu arada
slm kızlar nbr cay demledım mısafırım gelıyo ...ıkı dkk gırdım gene
bakarım tabiki neden bakmiyimyaşım 31 canım
alın size fal