Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
hayırlı akşamlar kızlar geçmişe bi göz attım boncuğu gördüm çok sevindim ALLAH sağlığına kavuştursun bebeğiyle inş. eloş bende okumak istiyorumokuduktan sonramı sayısını dicem yoksa okumadan ne kadar okuyacağımı solemmı yeni hamile haberleri doğum yapacakların haberlerını aldıkça çok seviniyoruum
valla bizde seni görünce seviniyoruz

OP
A

asidemet

Misafir
slm kızlarr
anenmgilde beraber yemek yedik cay içtik geldikkk
şimdide kardeşim kızın anensiyle tanışmaya gittii:)
yeni egldim eveee

kız aynı sinem kobala benziyor
uzun boylu sacları uzun ve düz
giyim tarzı filan cok hoşş, ve sempatik bıirii
benim hoşuma gittiii ,inşallah hayırlı isee olsun diyorumm :)

ayyyy sevindim hayırlı olur inşallah

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Aynen elara benımde eşimle anlaşmak daha kolay ben ondan daha çok sınırlıyım

genelde benım lafımı dınler bazen üstüne gıdersem eğer inat yapıo tam ayarında olursa ne ıstesem yapıo maşallah hamıle kaldıgımdan berı çok daha farklı oldu bana portakal sıkar kız dün mutfak dolaplarının yüzünü bıle sıldırdım yanan tencereyı cıfle ovdu pırıl pırıl oldu yerlerı süpürdü
bırde bunları başkasının yanında söylemem pek hoşuna gıtmıyo ama övgüyü çok sever bana çok yardımcı oluyo dıyorum ki gercekten oluyoo eskı halıyle alakası yok hamıle kalmadan önce yerlerı yalvararak süpürtüyordum şimdı daha fazla yardımcı ee olcak tabıı napalım bende çalısıyorum mesaım ondan fazla saat
ay maşşalah dıyım kocama sofrayı ben kurarım o kaldırır mutfağa dızer yanı tabakları falan

ay ilk zamanlar hıc yardım etmezdı çok kavga ederdım o yüzdenn MAŞALLAH KOCAMA BENDE KOVAYIM

benim kocam da oğlak ama ben de çok memnumum oğlak burcuna inat derler ama hiç de değil sözümü dinler hep fikrimi alır ev işlerinde de çok çok yardımcı kocacım ya maşallah ayyy şimdi terliyordur konferanssta:)

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Teşekkür ederim bende iyiyim bi bakayım dedim burdan çıkmıyorsunuz bende içeri girip bi bakayım dedim başka konularda da görmek isterim sizi :)

kesinlikle.katılıyorum. paylaşımlarımIZda güzeldir arkadaşlar. :deli:
Diğer konulardada görürsek pek bir sevindirik oluruz sizleri....:1:
bu arada hepinize selamlar..

fiona

Yeni Üye
Tepki
6
cnm inşallah sorunsuz gecer hamileligin ve ogluşunu kucagına alırsın hayırlısıylaaa
sen ögretmendin dimiii
işe gitmiyorsun anladıgım kadarıyla?

İnşallah canım .Evet öğretmenim.Kanamam kesilince başlamıştım çalışmaya ama bu durum ortaya çıkınca haftaya yeniden rapor verebilirim dedi doktor.Cuma yapılan kontrolden sonra belli olacak.

fiona

Yeni Üye
Tepki
6
evet fiona bizim dietler başladı evet yaptığın şeyleri bize bi özetlesen beslenmen nasıldı eşin diet yaptımı bide diette nelere ağırlık verdin

Uzunca süre süt ürünü tüketmedim.Arada ayranla kaçamak yaptığım oldu.Et (protein) ağırlıklı beslendim. Yumurtlamaya 1 hafta kala karbonatlı su içtim.Hindiba çayı içtim.Bal arısütü polen kullandım.Eşim çinko takviyesi ve keçiboynuzu kürü içti.Şimdilik hatırladıklarım bunlar aklıma başka şey gelirse yazarım.Aslında çok eğlenceli bir süreçti.He bu arada en önemli şeyin içten edilen dua olduğuna inanıyorum.

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Slm herkese sahadan yaziyom size dötüm üsüdü heeee beklemekten kociste evde bizi bekli:3:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kimse yok mu kızlar...canparçam gurbetim nasılsınız?

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
slm kızlar nbr cay demledım mısafırım gelıyo ...ıkı dkk gırdım gene:)

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
tmm ugrarız inş,sende falımıza bakarsın
yaşın kac bu arada

bakarım tabiki neden bakmiyim:Dyaşım 31 canım
alın size fal:D

attachment.php

Ekli dosyalar

• kahve%20blog2.jpg
    kahve%20blog2.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 97
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar