cnm ıns hayırlıysa olsun sen begendıysen ıslem tmm benceslm kızlarr
anenmgilde beraber yemek yedik cay içtik geldikkk
şimdide kardeşim kızın anensiyle tanışmaya gittii
yeni egldim eveee
kız aynı sinem kobala benziyor
uzun boylu sacları uzun ve düz
giyim tarzı filan cok hoşş, ve sempatik bıirii
benim hoşuma gittiii ,inşallah hayırlı isee olsun diyorumm
cnm hos geldın ıns bırseyın cıkmaz cnm ..sen neler denemısdın yontem olarak oglun oluyormus ne guzel darısı bıze olsun ıns....Canım çok sağol.Önce rabbimin sonra sizlerin sayesinde olacak inşallah.Darsı isteyen tüm arkadaşların başına.Yanlız zor günler geçiriyorum.Cinsiyete sevinemedim bile.Biliyosun kanımda pıhtılaşma vardı iğne kullanıyordum 16.hafta kanamam oldu meğer kanım çok sulanmış.Şimdi sadece aspirin kullanıyorum ama tedirginim.Birde son kontrolümde rahim boyum kısalmış görüldü buda erken doğum yapma riski yarattı.Cuma prof.bakacak aynı tehlikeyi görürse heyet raporu verecekler ve hiç kalkmadan yatacağım.Yinede bunada şükür diyorum.Dualarınızı bekliyorum.Boncuğa üzüldüm.Ama ben herşeyin onun için iyi olacağına inanıyorum.
Arkadaşlar merhaba nasılsınız
sagoll cnm bız ıyıyız sen nasılsın ??
ay cnm ıns valla ewet ya arkadaslarla muhabbete daldıkmı bırazda ıs guc aksam oluyo tmm cnm ıns bı ara gezıntıye cıkarız...Teşekkür ederim bende iyiyim bi bakayım dedim burdan çıkmıyorsunuz bende içeri girip bi bakayım dedim başka konularda da görmek isterim sizi
cnm ıns hayırlıysa olsun sen begendıysen ıslem tmm bence...
cnm hos geldın ıns bırseyın cıkmaz cnm ..sen neler denemısdın yontem olarak oglun oluyormus ne guzel darısı bıze olsun ıns....
kızlar selam.dra gittim 3mmlik bi keseyi zor bulduk.saklanmış kerata:1:
10 gün sonra kalp atışı için gel dedi.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.bi sorun çıkmasın.
cnm ne ılacı ya surupmu yoksa sana zahmet özelden yazarmısın neler yaptıgını bızımde denmeler yaklasınca ınan sızler ıcımıze bı ısık oluyosunuz...Canım çok teşekkür ederim.Ben ovulasyon kitiyle yumurtlama zamanımı tesbit ettim tek ilişki oldu.Daha etkilisi dua ve namaz.Birde elaranın bizler için önerdiği şeylerin çoğunu yaptım.Merak ettiğin şeyleri sorabilirsin.Birde ph için önerilen bir ilaç vardı adını yazmam yanlış olur heralde onu kullandım.Rabbim sağlıkla kız isteyene kız erkek isteyene erkek versin inşallah.
Canım çok teşekkür ederim.Ben ovulasyon kitiyle yumurtlama zamanımı tesbit ettim tek ilişki oldu.Daha etkilisi dua ve namaz.Birde elaranın bizler için önerdiği şeylerin çoğunu yaptım.Merak ettiğin şeyleri sorabilirsin.Birde ph için önerilen bir ilaç vardı adını yazmam yanlış olur heralde onu kullandım.Rabbim sağlıkla kız isteyene kız erkek isteyene erkek versin inşallah.
ay cnm ıns valla ewet ya arkadaslarla muhabbete daldıkmı bırazda ıs guc aksam oluyo tmm cnm ıns bı ara gezıntıye cıkarız...
tmm cnm uyarını dıkkate alıcaz ıns ..Yalnış anlamayın beni ama burdan başka bir forumda göremiyorum sizi sürekli hep burdasınız yarışmalarımız var güzel bölümler var oralardada vakit geçirmenizi öneririm .....
cnm ne ılacı ya surupmu yoksa sana zahmet özelden yazarmısın neler yaptıgını bızımde denmeler yaklasınca ınan sızler ıcımıze bı ısık oluyosunuz...
kız rengın ALLAHIN IZNIYLE OLACAK INS BIZIMDE CNM YA VALLA SEVINCDEN UCASIM GELIYOR BANA YOLLARSA BEN SANA YOLLARIM KADER ARKADASIM MERAK ETMEevet fiona bizim dietler başladı evet yaptığın şeyleri bize bi özetlesen beslenmen nasıldı eşin diet yaptımı bide diette nelere ağırlık verdin
Arkadaşlar merhaba nasılsınız
Yalnış anlamayın beni ama burdan başka bir forumda göremiyorum sizi sürekli hep burdasınız yarışmalarımız var güzel bölümler var oralardada vakit geçirmenizi öneririm .....
Canım çok sağol.Önce rabbimin sonra sizlerin sayesinde olacak inşallah.Darsı isteyen tüm arkadaşların başına.Yanlız zor günler geçiriyorum.Cinsiyete sevinemedim bile.Biliyosun kanımda pıhtılaşma vardı iğne kullanıyordum 16.hafta kanamam oldu meğer kanım çok sulanmış.Şimdi sadece aspirin kullanıyorum ama tedirginim.Birde son kontrolümde rahim boyum kısalmış görüldü buda erken doğum yapma riski yarattı.Cuma prof.bakacak aynı tehlikeyi görürse heyet raporu verecekler ve hiç kalkmadan yatacağım.Yinede bunada şükür diyorum.Dualarınızı bekliyorum.Boncuğa üzüldüm.Ama ben herşeyin onun için iyi olacağına inanıyorum.
slm kızlarr
anenmgilde beraber yemek yedik cay içtik geldikkk
şimdide kardeşim kızın anensiyle tanışmaya gittii
yeni egldim eveee
kız aynı sinem kobala benziyor
uzun boylu sacları uzun ve düz
giyim tarzı filan cok hoşş, ve sempatik bıirii
benim hoşuma gittiii ,inşallah hayırlı isee olsun diyorumm
slm hoşgeldinn
bu topikte her telden calınıyor başka bi topige ihtiyac duymuyoruzz acıkcası
bide herkesin kısıtlı vakti oluyor ,nete girdimmi iki lak lakk edip cıkıyoruz
başka yerlere yazacak vakit bulamıyorum ben acıkcası