Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canlarım merhaba kızımı uyuttum yürüyüşümü yaptım geldim.Annemi bu saate kadar tuttum Allah ondan razı olsun.TÜM ANNELERDEN RAZI OLSUN BAŞIMIZDAN GÖLGELERİNİ BİLE EKSİK ETMESİN...Çok özledim sizi daha yazılılarım bitmedi okuyorum ama bu gece bitiririm.Eşimin konferansı var basın da olacak baya uzun sürer gece geç gelicek büyük ihtimalle.Onu izlemek isterdim ama kızımdan dolayı gidemeyeceğim kalabalıkta huysuzluğu artıyor çünkü...Başka sefere artık...Şimdi geçmişi okumaya gideceğim sağlıcakla kalın...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
slm kızlarr
anenmgilde beraber yemek yedik cay içtik geldikkk
şimdide kardeşim kızın anensiyle tanışmaya gittii:)
yeni egldim eveee

kız aynı sinem kobala benziyor
uzun boylu sacları uzun ve düz
giyim tarzı filan cok hoşş, ve sempatik bıirii
benim hoşuma gittiii ,inşallah hayırlı isee olsun diyorumm :)
cnm ıns hayırlıysa olsun sen begendıysen ıslem tmm bence:)...
Canım çok sağol.Önce rabbimin sonra sizlerin sayesinde olacak inşallah.Darsı isteyen tüm arkadaşların başına.Yanlız zor günler geçiriyorum.Cinsiyete sevinemedim bile.Biliyosun kanımda pıhtılaşma vardı iğne kullanıyordum 16.hafta kanamam oldu meğer kanım çok sulanmış.Şimdi sadece aspirin kullanıyorum ama tedirginim.Birde son kontrolümde rahim boyum kısalmış görüldü buda erken doğum yapma riski yarattı.Cuma prof.bakacak aynı tehlikeyi görürse heyet raporu verecekler ve hiç kalkmadan yatacağım.Yinede bunada şükür diyorum.Dualarınızı bekliyorum.Boncuğa üzüldüm.Ama ben herşeyin onun için iyi olacağına inanıyorum.
cnm hos geldın ıns bırseyın cıkmaz cnm ..sen neler denemısdın yontem olarak oglun oluyormus ne guzel darısı bıze olsun ıns....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Teşekkür ederim bende iyiyim bi bakayım dedim burdan çıkmıyorsunuz bende içeri girip bi bakayım dedim başka konularda da görmek isterim sizi :)
ay cnm ıns valla ewet ya arkadaslarla muhabbete daldıkmı bırazda ıs guc aksam oluyo tmm cnm ıns bı ara gezıntıye cıkarız...

fiona

Yeni Üye
Tepki
6
cnm ıns hayırlıysa olsun sen begendıysen ıslem tmm bence:)...
cnm hos geldın ıns bırseyın cıkmaz cnm ..sen neler denemısdın yontem olarak oglun oluyormus ne guzel darısı bıze olsun ıns....

Canım çok teşekkür ederim.Ben ovulasyon kitiyle yumurtlama zamanımı tesbit ettim tek ilişki oldu.Daha etkilisi dua ve namaz.Birde elaranın bizler için önerdiği şeylerin çoğunu yaptım.Merak ettiğin şeyleri sorabilirsin.Birde ph için önerilen bir ilaç vardı adını yazmam yanlış olur heralde onu kullandım.Rabbim sağlıkla kız isteyene kız erkek isteyene erkek versin inşallah.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Canım çok teşekkür ederim.Ben ovulasyon kitiyle yumurtlama zamanımı tesbit ettim tek ilişki oldu.Daha etkilisi dua ve namaz.Birde elaranın bizler için önerdiği şeylerin çoğunu yaptım.Merak ettiğin şeyleri sorabilirsin.Birde ph için önerilen bir ilaç vardı adını yazmam yanlış olur heralde onu kullandım.Rabbim sağlıkla kız isteyene kız erkek isteyene erkek versin inşallah.
cnm ne ılacı ya surupmu yoksa sana zahmet özelden yazarmısın neler yaptıgını bızımde denmeler yaklasınca ınan sızler ıcımıze bı ısık oluyosunuz...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

fiona hoşgeldin cnm allah tamamına erdirsin inş

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ay cnm ıns valla ewet ya arkadaslarla muhabbete daldıkmı bırazda ıs guc aksam oluyo tmm cnm ıns bı ara gezıntıye cıkarız...

Yalnış anlamayın beni ama burdan başka bir forumda göremiyorum sizi sürekli hep burdasınız yarışmalarımız var güzel bölümler var oralardada vakit geçirmenizi öneririm .....:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ay fıonacım ya bızımde olacakmıs gıbı gelıyo böle yontem deneyıp tutanları okuunca hemen ıslere koyulasım gelıyoo-kop-kop

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm ne ılacı ya surupmu yoksa sana zahmet özelden yazarmısın neler yaptıgını bızımde denmeler yaklasınca ınan sızler ıcımıze bı ısık oluyosunuz...

evet fiona bizim dietler başladı evet yaptığın şeyleri bize bi özetlesen beslenmen nasıldı eşin diet yaptımı bide diette nelere ağırlık verdin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet fiona bizim dietler başladı evet yaptığın şeyleri bize bi özetlesen beslenmen nasıldı eşin diet yaptımı bide diette nelere ağırlık verdin
kız rengın ALLAHIN IZNIYLE OLACAK INS BIZIMDE CNM YA VALLA SEVINCDEN UCASIM GELIYOR BANA YOLLARSA BEN SANA YOLLARIM KADER ARKADASIM MERAK ETME:cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
Arkadaşlar merhaba nasılsınız

slm hoşgeldinn

Yalnış anlamayın beni ama burdan başka bir forumda göremiyorum sizi sürekli hep burdasınız yarışmalarımız var güzel bölümler var oralardada vakit geçirmenizi öneririm .....:)

bu topikte her telden calınıyor başka bi topige ihtiyac duymuyoruzz acıkcası
bide herkesin kısıtlı vakti oluyor ,nete girdimmi iki lak lakk edip cıkıyoruz
başka yerlere yazacak vakit bulamıyorum ben acıkcası
ama yinedee bakınıyorumm fırsat buldukca

OP
E

Elara

Misafir
Canım çok sağol.Önce rabbimin sonra sizlerin sayesinde olacak inşallah.Darsı isteyen tüm arkadaşların başına.Yanlız zor günler geçiriyorum.Cinsiyete sevinemedim bile.Biliyosun kanımda pıhtılaşma vardı iğne kullanıyordum 16.hafta kanamam oldu meğer kanım çok sulanmış.Şimdi sadece aspirin kullanıyorum ama tedirginim.Birde son kontrolümde rahim boyum kısalmış görüldü buda erken doğum yapma riski yarattı.Cuma prof.bakacak aynı tehlikeyi görürse heyet raporu verecekler ve hiç kalkmadan yatacağım.Yinede bunada şükür diyorum.Dualarınızı bekliyorum.Boncuğa üzüldüm.Ama ben herşeyin onun için iyi olacağına inanıyorum.

cnm inşallah sorunsuz gecer hamileligin ve ogluşunu kucagına alırsın hayırlısıylaaa
sen ögretmendin dimiii
işe gitmiyorsun anladıgım kadarıyla?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
slm kızlarr
anenmgilde beraber yemek yedik cay içtik geldikkk
şimdide kardeşim kızın anensiyle tanışmaya gittii:)
yeni egldim eveee

kız aynı sinem kobala benziyor
uzun boylu sacları uzun ve düz
giyim tarzı filan cok hoşş, ve sempatik bıirii
benim hoşuma gittiii ,inşallah hayırlı isee olsun diyorumm :)

hadi hayırlısı olsun cnm

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
slm hoşgeldinn

bu topikte her telden calınıyor başka bi topige ihtiyac duymuyoruzz acıkcası
bide herkesin kısıtlı vakti oluyor ,nete girdimmi iki lak lakk edip cıkıyoruz
başka yerlere yazacak vakit bulamıyorum ben acıkcası
ama yinedee bakınıyorumm fırsat buldukca

öncelikle merhaba ben tekil konuşmadım canım zaten tabiki hepimizin vakti kısıtlı ama burda sürekli olan arkadaşlarımıza dedim biraz da farklı konularda görmek isterim ben sizi canımcım :sirin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar