Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
Mini bu ay yaptırıcam test 2.günü değilmiydi?

deneme yapmadım temmuzda yapıcam

OP
G

gunness

Misafir
adetın 3, gunu canım adetın gecıkırsede gıt bır ultrasonla bakılsın ben sana gecen ay damı demıstım hormon testıne baktır dıye

demiştin geçen ayda böyleydi ateşim
korkuttun beni iyice bu güne kadar bişey çıkmamıştı ama hormon bozukluğu olmuş olabilir bana da doktor 2.gün demişti buay mutlaka gidicem korkar oldum çünkü

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar selam.dra gittim 3mmlik bi keseyi zor bulduk.saklanmış kerata:1:
10 gün sonra kalp atışı için gel dedi.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.bi sorun çıkmasın.-kop

OP
E

_eZeL_

Misafir
10 gün sonra kalp atışı için gel dedi.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.bi sorun çıkmasın.-kop

ayyyy çok sevindim mimozaaa sen testi ne zaman yapmıştın adetine kaç gün vardı off ya bana beklemek çok zor geliyor keşke fiki fikiyi yaptığımızın ertesi günü hamişmiyiz değilmiyiz öğrenebilsek

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ezelcim yum çatladığı günden itibaren 13.gün yaptım çok uçuk pembedaha sonra 3-4 gündü galiba tekrar biraz daha koyuydu.sonra daha yapmadım.bugünde zor buldu dr valla.çok korktum:cokkomik:üstten göremedi.alttan baktı.:eek:ys:

OP
M

minietek

Misafir
demiştin geçen ayda böyleydi ateşim
korkuttun beni iyice bu güne kadar bişey çıkmamıştı ama hormon bozukluğu olmuş olabilir bana da doktor 2.gün demişti buay mutlaka gidicem korkar oldum çünkü
keske gıtseydın canım bu ay aksatma barı gıt allah korusun bır problem yoktur ınsallah ama varsada tedavın baslamıs olsun kılo aldınmı bu ara ben mesela bır yılsa tam 10 kılo aldım sonra adet bozuldu ve hafıf tuylenme sonunda pko oldugumu öğrendık

oyyy yerım onuu bennn ayy kız tam yoplu iğne bası kadar benımde var öle ultrason resmım hepsını bır zarfta topluyorum bebeğimin albumunun ılk sayfalarına sırasıyla koycammm inşallahh

maşallahhhhhh
dıkkat et ağır kaldırma çok yorma kendını bır seyı ıtmeye çalışma salıncakta sallanmaa

trafo

Yeni Üye
Tepki
0
selam kızlar ben kk dan t.r.u.f. 37. haftamdayım ve hala bekliyorum
ne var ne yok
gurbet ablam dediki ece doğum yaptı şaşırdım benden 3-4 gün öndeydi sadece
erken doğummu yaptı
boncuk için çok üzüldüm Rabbim yanında olur inşallah
son durum ne bilmiyorum ama inşallah tez zamanda iyileşir.

oturdukça ayaklarım şişiyor önceden şişme yoktuda 12 saatlik yolculuk yaptım 3 gün önce
o gün bu gündür inmedi gitti ödem
öpüyorum hepinizi
fırsat bulursam gelirim yine

OP
E

_eZeL_

Misafir
Mimoza çok sevindim vallahi bu ay bende tutturamadıysam senin gibi gülen yüz alıcam inşaallah

OP
E

_eZeL_

Misafir
selam kızlar ben kk dan t.r.u.f. 37. Haftamdayım ve hala bekliyorum
ne var ne yok
erken doğummu yaptı
boncuk için çok üzüldüm rabbim yanında olur inşallah

Oturdukça ayaklarım şişiyor önceden şişme yoktuda 12 saatlik yolculuk yaptım 3 gün önce
öpüyorum hepinizi

hoşgeldin truf seni gördüğümüze sevindik yok canım gurbt yanlış anlamış ece doğum yapmadı doktor gün vermiş ona

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
selam kızlar ben kk dan t.r.u.f. 37. haftamdayım ve hala bekliyorum
ne var ne yok
erken doğummu yaptı
boncuk için çok üzüldüm Rabbim yanında olur inşallah

oturdukça ayaklarım şişiyor önceden şişme yoktuda 12 saatlik yolculuk yaptım 3 gün önce
öpüyorum hepinizi
h.geldın cnm.. yok daha ece yarın sabah yapcak ıns darıssı sana ...son zamanlar oluyo helekı yolculukdan sonra 1 hafta ınmıyo cnm sıslık

OP
M

minietek

Misafir
ezelcim yum çatladığı günden itibaren 13.gün yaptım çok uçuk pembedaha sonra 3-4 gündü galiba tekrar biraz daha koyuydu.sonra daha yapmadım.bugünde zor buldu dr valla.çok korktum:cokkomik:üstten göremedi.alttan baktı.:eek:ys:

kız benımde öleydı alttan bakıldı mınıcık bır kese kıme gıdıyorsun dr a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar