OP
gunness
Misafir
- #17.901
Mini bu ay yaptırıcam test 2.günü değilmiydi?
deneme yapmadım temmuzda yapıcam
Mini bu ay yaptırıcam test 2.günü değilmiydi?
[sıze="4"]mini bu ay yaptırıcam test 2.günü değilmiydi?
Deneme yapmadım temmuzda yapıcam[/sıze]
2. Günüde olur 3. Günüde ben 2. Günü yaptırmıştım galiba
adetın 3, gunu canım adetın gecıkırsede gıt bır ultrasonla bakılsın ben sana gecen ay damı demıstım hormon testıne baktır dıye
kızlar selam.dra gittim 3mmlik bi keseyi zor bulduk.saklanmış kerata:1:
10 gün sonra kalp atışı için gel dedi.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.bi sorun çıkmasın.
gozun aydın cnm hadı darısı ezel ve umuta sonrada bıze olsun ıns...kızlar selam.dra gittim 3mmlik bi keseyi zor bulduk.saklanmış kerata:1:
10 gün sonra kalp atışı için gel dedi.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.bi sorun çıkmasın.
mımozacım oglusun cıktı yola hadı ıns ...ezelcim yum çatladığı günden itibaren 13.gün yaptım çok uçuk pembedaha sonra 3-4 gündü galiba tekrar biraz daha koyuydu.sonra daha yapmadım.bugünde zor buldu dr valla.çok korktumüstten göremedi.alttan baktı.
ys:
keske gıtseydın canım bu ay aksatma barı gıt allah korusun bır problem yoktur ınsallah ama varsada tedavın baslamıs olsun kılo aldınmı bu ara ben mesela bır yılsa tam 10 kılo aldım sonra adet bozuldu ve hafıf tuylenme sonunda pko oldugumu öğrendıkdemiştin geçen ayda böyleydi ateşim
korkuttun beni iyice bu güne kadar bişey çıkmamıştı ama hormon bozukluğu olmuş olabilir bana da doktor 2.gün demişti buay mutlaka gidicem korkar oldum çünkü
selam kızlar ben kk dan t.r.u.f. 37. Haftamdayım ve hala bekliyorum
ne var ne yok
gurbet ablam dediki ece doğum yaptı şaşırdım benden 3-4 gün öndeydi sadece
erken doğummu yaptı
boncuk için çok üzüldüm rabbim yanında olur inşallah
son durum ne bilmiyorum ama inşallah tez zamanda iyileşir.
Oturdukça ayaklarım şişiyor önceden şişme yoktuda 12 saatlik yolculuk yaptım 3 gün önce
o gün bu gündür inmedi gitti ödem
öpüyorum hepinizi
fırsat bulursam gelirim yine
h.geldın cnm.. yok daha ece yarın sabah yapcak ıns darıssı sana ...son zamanlar oluyo helekı yolculukdan sonra 1 hafta ınmıyo cnm sıslıkselam kızlar ben kk dan t.r.u.f. 37. haftamdayım ve hala bekliyorum
ne var ne yok
gurbet ablam dediki ece doğum yaptı şaşırdım benden 3-4 gün öndeydi sadece
erken doğummu yaptı
boncuk için çok üzüldüm Rabbim yanında olur inşallah
son durum ne bilmiyorum ama inşallah tez zamanda iyileşir.
oturdukça ayaklarım şişiyor önceden şişme yoktuda 12 saatlik yolculuk yaptım 3 gün önce
o gün bu gündür inmedi gitti ödem
öpüyorum hepinizi
fırsat bulursam gelirim yine
ben becerdiysem hepiniz becerirsiniz kızlar.14 aydır sürüniiim:deli:
ezelcim yum çatladığı günden itibaren 13.gün yaptım çok uçuk pembedaha sonra 3-4 gündü galiba tekrar biraz daha koyuydu.sonra daha yapmadım.bugünde zor buldu dr valla.çok korktumüstten göremedi.alttan baktı.
ys: