kız nasıl çizelge bu böyle sen yeni mi gördün pozitifi iki gün üst üstemi pozitif gördün koyumuydu iki günde çizgiler yarın ateşin yüksek çıkarsa çizgiyi koyar dicem ama bence koyucak bir yer bulamıyordur garip ff![]()
![]()
GurbetGuzeli, aybamu, BerniL+, BoNCuK_+, deyyan+, Elara+, gunness+, kakule+, minietek+, renginnn+, tazmanya+, ugur1509, UMUT_11, _eZeL_+ masAllah kalabaluguzzzzzz
cumartesi 22.00 de yaptım koyu çift çizfiydi
pazar yine 22.00 de yaptım koyu çift çizgiydi
ondan önceki 3 gün silikti hiçbişey yoktu
koymazsa koymasın çizgiyi benim ateşi ff ateşten saymıyo ben ateşe göre deniyemiyecem :elis:
boncuk seni cok özlemiştik
bu arada herkese selam
güneşciğim gerçektenbi yerde hata yapıyosun galiba hep aynı satte kalkmadan ölçüyon dimi
bu arada herkese selam
güneş zaten benden sana tavsiye ateşe göre sakın deneme benim halimi gördünsen ateşin ölçmeye devam et yarın yüksek çıkarsa koyar pozitifi gördüğün 2. güne zaten bu ateş takip yönteminde sonradan görebiliyorsun yumurtlamanı onun için hiç takılma sadece takip et
:1::1::1::1:evet canım döt döteyiz
bu arada herkese selam
h.b canım
nasılsınız
hiçbiryerde hata yapmıyorum digitalle ölçüyorum bi tane daha aldım aynı normal derceylede ölçtüm aynı sabah yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorum eşime de gösterdim doğru ölçüyosun dedi benim ateşim böyle bana diyoki hergün yumurtluyosun hergün yap:elis:
EWET CNM DEMIN BI ARKADASLA KONUSTUKDA ODA ÖLE DIYO GOK GURLUYODU KONUSTUGUMUZDA HADI BAKALIM SUSULU GORUMCE GULE GULE IYI MUHABBETLER SANAkızlar daha gelmedi kardeşim süslendim bekliyorum
acayip yagmur yagıyor burdaaa
A.S.CNM HOS GELDINboncuk seni cok özlemiştik
bu arada herkese selam
evet canım döt döteyiz
iyiyiz canım nasıl olalım hep aynı devam beklemedeyiz umutla ikimiz bu ay umut kesin hamile
hadi bakalım insallah
iyiyiz canım nasıl olalım hep aynı devam beklemedeyiz umutla ikimiz bu ay umut kesin hamile :gul:
çok ilginç gerçekten bence sende o gülen yüzlü testlerden al bende bu ay hamiş kalmazsam alıcam inşaAllah
ayyy siz hamilesinizdir inşaallahh gerçi umut dondurma yiyemiyecek diye üzülür ama
alıcam bu ay gülenyüz
iyiyiz canım nasıl olalım hep aynı devam beklemedeyiz umutla ikimiz bu ay umut kesin hamile :gul:
çok ilginç gerçekten bence sende o gülen yüzlü testlerden al bende bu ay hamiş kalmazsam alıcam inşaAllah
ayyy siz hamilesinizdir inşaallahh gerçi umut dondurma yiyemiyecek diye üzülür ama
alıcam bu ay gülenyüz
o yer dondurmasını yine hatta en çok ona haş erir
:böö::böö::böö::böö::böö::böö: