Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
güneşciğim gerçektenbi yerde hata yapıyosun galiba hep aynı satte kalkmadan ölçüyon dimi

OP
G

gunness

Misafir
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
kız nasıl çizelge bu böyle sen yeni mi gördün pozitifi iki gün üst üstemi pozitif gördün koyumuydu iki günde çizgiler yarın ateşin yüksek çıkarsa çizgiyi koyar dicem ama bence koyucak bir yer bulamıyordur garip ff :D :D :D

cumartesi 22.00 de yaptım koyu çift çizfiydi
pazar yine 22.00 de yaptım koyu çift çizgiydi
ondan önceki 3 gün silikti hiçbişey yoktu
koymazsa koymasın çizgiyi benim ateşi ff ateşten saymıyo ben ateşe göre deniyemiyecem :elis:

OP
E

_eZeL_

Misafir
cumartesi 22.00 de yaptım koyu çift çizfiydi
pazar yine 22.00 de yaptım koyu çift çizgiydi
ondan önceki 3 gün silikti hiçbişey yoktu
koymazsa koymasın çizgiyi benim ateşi ff ateşten saymıyo ben ateşe göre deniyemiyecem :elis:

güneş zaten benden sana tavsiye ateşe göre sakın deneme benim halimi gördün :D sen ateşin ölçmeye devam et yarın yüksek çıkarsa koyar pozitifi gördüğün 2. güne zaten bu ateş takip yönteminde sonradan görebiliyorsun yumurtlamanı onun için hiç takılma sadece takip et

OP
G

gunness

Misafir
güneşciğim gerçektenbi yerde hata yapıyosun galiba hep aynı satte kalkmadan ölçüyon dimi

hiçbiryerde hata yapmıyorum digitalle ölçüyorum bi tane daha aldım aynı normal derceylede ölçtüm aynı sabah yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorum eşime de gösterdim doğru ölçüyosun dedi benim ateşim böyle bana diyoki hergün yumurtluyosun hergün yap:elis:

OP
G

gunness

Misafir
güneş zaten benden sana tavsiye ateşe göre sakın deneme benim halimi gördün :D sen ateşin ölçmeye devam et yarın yüksek çıkarsa koyar pozitifi gördüğün 2. güne zaten bu ateş takip yönteminde sonradan görebiliyorsun yumurtlamanı onun için hiç takılma sadece takip et

bende öyle yapıcam zaten ateş tablosunun doğru sonuç vermesi için herşeyi doğru girmen lazım akıntını bile yanlış girsen başka günü gösteriyo benim ovu testte çıktı temmuzda testin ertesi günü yapıcam denem
ateşe bakarsam çok yanıltır beni

OP
E

_eZeL_

Misafir
h.b canım
nasılsınız

iyiyiz canım nasıl olalım hep aynı devam beklemedeyiz umutla ikimiz bu ay umut kesin hamile :gul:

hiçbiryerde hata yapmıyorum digitalle ölçüyorum bi tane daha aldım aynı normal derceylede ölçtüm aynı sabah yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorum eşime de gösterdim doğru ölçüyosun dedi benim ateşim böyle bana diyoki hergün yumurtluyosun hergün yap:elis:

çok ilginç gerçekten bence sende o gülen yüzlü testlerden al bende bu ay hamiş kalmazsam alıcam inşaAllah

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
OP
G

gunness

Misafir
iyiyiz canım nasıl olalım hep aynı devam beklemedeyiz umutla ikimiz bu ay umut kesin hamile :gul:

çok ilginç gerçekten bence sende o gülen yüzlü testlerden al bende bu ay hamiş kalmazsam alıcam inşaAllah

ayyy siz hamilesinizdir inşaallahh gerçi umut dondurma yiyemiyecek diye üzülür ama
alıcam bu ay gülenyüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar