OP
Elara
Misafir
- #17.841
kızlar daha gelmedi kardeşim süslendim bekliyorum 
acayip yagmur yagıyor burdaaa
canım bızde elara ıle benım yumurtlama zamanı bunu konusmustuk ateş yükseldıgı gun yumurta çatladı dıyor ff benımde 20 şubatta çatlamış görünüyor böylelıkle 20 -21 de ılıskı gunleri yıne eklesene canım cızelgenı
kızlar randevumu aldım yarın 1 de gidiyoruz doktora dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar güle oynaya geliriz inşallah
kızlar daha gelmedi kardeşim süslendim bekliyorum
canım bak ovülasyon testinin pozitif olduğu günü ekleyince o güne çizgi çekti ondan önce akıntılarıma göre bir gün sonrasına çizgi çekmişti
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yani buna göre ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten 24 -48 saat sonra çatlama oluyorsa o zaman çizgiyi çektiğinin ertesi günü çatlamış olmalı
öyle olucak Allahın izniyle hayatım git gör bakalım prensesimizi
ezell rep için tşkelrr cnmm
sende bir tanesin mümkünse hep öle 1 tane olarak kall.bu topik bir ezel daha kaldırmazz cünküü
şaka bi tarafaaa
bundan her sorunuza verdighim cevap için rep alcam ona göree
hiç bişey yazmadığında hani güne çekmişti çizgiyi
yine bu güne çekmişti![]()
![]()
canım bak ovülasyon testinin pozitif olduğu günü ekleyince o güne çizgi çekti ondan önce akıntılarıma göre bir gün sonrasına çizgi çekmişti
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yani buna göre ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten 24 -48 saat sonra çatlama oluyorsa o zaman çizgiyi çektiğinin ertesi günü çatlamış olmalı
öyle olucak Allahın izniyle hayatım git gör bakalım prensesimizi
hosgeldin sefa geldin canim benim nasilsin merak ettik seniselam arkadaslar nasılsınız?
hepınıze ıyı dıleklerı ve duaları ıcın tsk ederım Rabbım razı olsun ıns
ben ılk bır hafta kotu oldum ılactan cok sukur sımdı daha ıyıyım .ufak efek sorunlar oluyor ama bunlarda normalmıs sızler nasılsınız nasıl gıdıyor hamıle olanları gordum cok mutlu oldum rabbım ıns gonlunuzdekılerı sag saglım kucaklamanızı nasıp eder.
ıns dıgerlerıde en kısa zamanda muratlarına naıl olurlar
amin amin iyileseksin LAlah kolaylik versin insAllah bebeginde etkilenmezzz herkese ders olurhepınızden allah razı olsun kalp kalbe karsıdır her aklıma geldıgınızde bende sızler ıcın dua edıyorum.Her kapıyı acar dua zaten .ayın 15ınde ıkıncı kemotarapım var aklınızda kalırsa eger o gun dua etmenızı ısterım bebegımın ılactan etkılenmemesı ıcın .
cnm cıkolata yıyemıyorum seker ve sekerlı seyler kanser hucrelerını beslermıs sımdılık uzak duruyorum.yemem ıcmem daha cok degıstı .suanda ıste 21 gunde bır 5 saat boyunca serumla ılac verıyorlar .
bernılcım ruyan ne guzelmıs
amin aminn sende kurtul bebgimizde sag salim dogsun cifte mutluluk yasayalim insALlahhhsağ sağlım saglıklı dogsunda agır abımı olmak ıster yaramazmı hıc sorun degıl
merak etme gulum bazen oynar bazen oynamz sen bol bol konus bebisinle o sana cevap verir mutlakaelaracım sagol cnm sanafda ıyı gezmeler bende cok sevındım hepınızı gordugume
bebegım cok oynamıyor cnm kızım daha hareketlıydı bu 3 4 gunde bır kere belkı toplasan 3 dk okadarbuanda sukur
bendesızlerı cok ozledım kızlar
saclarım cok kasınıyor sanırım dokulcekler ya ondanbarı heryerım gıtsede bı kac ay rahat etsem :1:
basın dönuyo artık yemek almaya gıdım görüşürüz kızlar
kızlar kardeşim geldii alagıda bekliyorlarr
ay cok heyecanlandımmm
cıktım ben hadin bye
yarın gelenler lütfen bu mesajı dikkatee alın
boncugun tefriciye duası tamamlandıı
şimdi bebegi için başlandı.sagolsun haskena diger sitede baya kişiye ulaşmış onlarda okumuşlar Allah razı olsunnn
lütfenn bizde okuyalım biran önce bitsinn
1600 tane okunmuşş dua var şuan
Boncugumuzun Bebegi için 4444 Salatı Tefriciye DuasıNick|okunan dua sayısı|
deryaberil|50 Okundu|
rukiye38|100 Okundu
herzaman-seninle|100 Okundu|
Ayse_|50 Okundu|
Teletuby|200 Okundu|
Nevra|100 Okundu|
Hazek|100 Okundu|
Fiona|100 Okundu|
Yeter|200 Okundu|
Pınar1202|100 Okundu|
Nazemir|300 Okundu|200 daha okucak
Nurcan306|100 Okundu|
Bynkutluay|100 Okundu|
Ezel benim ateş tablomda niye seninki gibi kırmızı çizgi yok kendimi çekiyo o çizgiyi
bende ovu test yaptım pozitifi girdim çıkmadı bişey gün falanda vermedi ateş tablom
benim ateş çok karışık ondan heralde:elis:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ovulation Chart[/url]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ovulation Chart[/url]
kız nasıl çizelge bu böyle sen yeni mi gördün pozitifi iki gün üst üstemi pozitif gördün koyumuydu iki günde çizgiler yarın ateşin yüksek çıkarsa çizgiyi koyar dicem ama bence koyucak bir yer bulamıyordur garip ff![]()
![]()