Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
ezelll ben hamileysem takviyelere konacan dimiiiii :cokkomik:
sana 2 katı fiyatına satacam hazır ol:cokkomik::cokkomik:

:gul::gul::gul::gul: hiç düşünmemiştim iyi getirdin aklıma konacam ama bedavaya :gul: duaya başlıyorum hemen

ALLAHIM UMUT HAMİŞ OLSUN LÜTFEN HAMİŞ OLSUN LÜTFEN TAKVİYELERİ BANA KALSIN BENİM OĞLUM ONUN OĞLUNDAN DAHA YAKIŞIKLI OLSUN KAKULENİN KIZINI BENİM OĞLUM KAPSIN AMİN

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
:gul::gul::gul::gul: hiç düşünmemiştim iyi getirdin aklıma konacam ama bedavaya :gul: duaya başlıyorum hemen

ALLAHIM UMUT HAMİŞ OLSUN LÜTFEN HAMİŞ OLSUN LÜTFEN TAKVİYELERİ BANA KALSIN BENİM OĞLUM ONUN OĞLUNDAN DAHA YAKIŞIKLI OLSUN KAKULENİN KIZINI BENİM OĞLUM KAPSIN AMİN

bu duadan sonra hamilebile olsam yinede içecemmmm :gul::gul::gul::gul:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

deli yaa ama inşallah ikinizin de oğlu olur da kızımın seçim şansı artar ne diyim:3:

OP
G

gunness

Misafir

kız umuta edeceğine kendine etsene hamileyimdir diye olmazsa sen umuta dondurma gönderirsin:cikolata:

OP
E

_eZeL_

Misafir
bu duadan sonra hamilebile olsam yinede içecemmmm :gul::gul::gul::gul:

:gul::gul:
:gul:
kız umuta edeceğine kendine etsene hamileyimdir diye olmazsa sen umuta dondurma gönderirsin:cikolata:

o kendi dondurmasından başka dondurma yermi kız deli

kızz umut istersen seni ezelin eline düşeriyim
fotonu koy ona göre:hihi:

hadi düşür düşür :D

kızlar ben çıkıyorum biraz dinleneyim akşam dersim var
öptüm hepinizi

canım görüşürüz prensesimize iyi bak

OP
G

gunness

Misafir
kız varya düşünemiyorum bile sakınnnn :cokkomik::cokkomik:
senin için ayarlıyacam cnm sözzz
ezell anlatır kız birebir beniii sana

yok kız düşürmem merak etme kıyamam sana Ezel neler yapar o zaman sana sen önümüzdeki ay hamiş kalıcan
moralini yüksek tutmam lazım senin:elis:

OP
M

minietek

Misafir
kızlar randevumu aldım yarın 1 de gidiyoruz doktora dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar güle oynaya geliriz inşallah

inşallah canım maşallah güzel haberlerle gel

Sorma bir torba ilaç var içiyor. Yemeklede başım bi dertte ki sorma. Açlıktan öldürcceksin sen beni bi karnımı doyursam bişeyim kalmıcak benim diyor. Hiç memnun değil az yağlı tuzsuz zeytinyağlıllardan. Doymuyorum ben bunlarla diyor ama alışacak yapacak bişey yok.
alışır canım takma kafana sakın yedırme başka türlü
kızlar daha gelmedi kardeşim süslendim bekliyorum :)
acayip yagmur yagıyor burdaaa
hadı güzel haberle gell inş...
Ezel benim ateş tablomda niye seninki gibi kırmızı çizgi yok kendimi çekiyo o çizgiyi
bende ovu test yaptım pozitifi girdim çıkmadı bişey gün falanda vermedi ateş tablom
benim ateş çok karışık ondan heralde:elis:
güneş bır sey söylimm bence sen adetın 3, gunu hormon testlerını yaptır ben atesımı doğru ölçtüm diyorsan hormon testını kesınlıkle yaptır bu ayy adetın 3, gunu bence
canım sen hamişsin o kadar aç durulurmuuuuuuuuu :1::1::1:
canım istemıyordukı hıc yedım şimdi canım tavuk göğsü ıstıyorrr

hadi bakalım görümce görmiyeyim ölünce :gul:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
kız nasıl çizelge bu böyle sen yeni mi gördün pozitifi iki gün üst üstemi pozitif gördün koyumuydu iki günde çizgiler yarın ateşin yüksek çıkarsa çizgiyi koyar dicem ama bence koyucak bir yer bulamıyordur garip ff :D :D :D
bakalım belkı gec yumurtlama olcak bekleyelım benım de gec yumurtlamaydı adet baslangıcından 20 gun sonraydı

cumartesi 22.00 de yaptım koyu çift çizfiydi
pazar yine 22.00 de yaptım koyu çift çizgiydi
ondan önceki 3 gün silikti hiçbişey yoktu
koymazsa koymasın çizgiyi benim ateşi ff ateşten saymıyo ben ateşe göre deniyemiyecem :elis:

çalışma yaptın mı dün
hiçbiryerde hata yapmıyorum digitalle ölçüyorum bi tane daha aldım aynı normal derceylede ölçtüm aynı sabah yataktan çıkmadan dil altından ölçüyorum eşime de gösterdim doğru ölçüyosun dedi benim ateşim böyle bana diyoki hergün yumurtluyosun hergün yap:elis:
bence gec yumurtlama ff yanlış yapmazzz bence
bende öyle yapıcam zaten ateş tablosunun doğru sonuç vermesi için herşeyi doğru girmen lazım akıntını bile yanlış girsen başka günü gösteriyo benim ovu testte çıktı temmuzda testin ertesi günü yapıcam denem
ateşe bakarsam çok yanıltır beni
güneşş bır daha yazıyorum bence sen hormonlarına baktırr
:1::1::1:
:1::1::1::1::1:

OP
E

_eZeL_

Misafir
yok kız düşürmem merak etme kıyamam sana Ezel neler yapar o zaman sana sen önümüzdeki ay hamiş kalıcan
moralini yüksek tutmam lazım senin:elis:

kime ne yapmışım be aaaa herşeyi başlatan bir kere sensin bu güneş var ya çok anasının gözü yapıyor yapıyor sonra hiçbirşey dememiş gibi nasıl sıyrılıyor işin içinden :nanik::nanik::nanik:

OP
G

gunness

Misafir
kime ne yapmışım be aaaa herşeyi başlatan bir kere sensin bu güneş var ya çok anasının gözü yapıyor yapıyor sonra hiçbirşey dememiş gibi nasıl sıyrılıyor işin içinden :nanik::nanik::nanik:
:ayk::ayk::ayk::dill::dill::dill:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar