BURÇLARDAN AÇILMIŞKEN BENDE ASLAN BURCUYUM KOCAM BÜYÜK KIZIM AKREP KUCUK KIZIM BOĞA OĞLUMDA KISMET OLURSA YENGEÇ OLCAK
Selam kizlar nasilsiniz ben dün geceden beri dogum sancilari cekiyorum nihayet dün gece hastalandim ama bu yasima kadar gördügüm en sancili regl oldu esim sicak su torbasini hazirlayana kadar bakinayim dedim var mi yeni gelismeler ....
Selam kizlar nasilsiniz ben dün geceden beri dogum sancilari cekiyorum nihayet dün gece hastalandim ama bu yasima kadar gördügüm en sancili regl oldu esim sicak su torbasini hazirlayana kadar bakinayim dedim var mi yeni gelismeler ....
Canım çok sağol.Önce rabbimin sonra sizlerin sayesinde olacak inşallah.Darsı isteyen tüm arkadaşların başına.Yanlız zor günler geçiriyorum.Cinsiyete sevinemedim bile.Biliyosun kanımda pıhtılaşma vardı iğne kullanıyordum 16.hafta kanamam oldu meğer kanım çok sulanmış.Şimdi sadece aspirin kullanıyorum ama tedirginim.Birde son kontrolümde rahim boyum kısalmış görüldü buda erken doğum yapma riski yarattı.Cuma prof.bakacak aynı tehlikeyi görürse heyet raporu verecekler ve hiç kalkmadan yatacağım.Yinede bunada şükür diyorum.Dualarınızı bekliyorum.Boncuğa üzüldüm.Ama ben herşeyin onun için iyi olacağına inanıyorum.
bende istiyorum bakiiiimmm bende ne çıkıcak:1::1::1::1::1::1:fiona allah yardımcın olsun geçmiş olsun canım
bakarım tabiki neden bakmiyimyaşım 31 canım
alın size fal
geçmiş olsunSelam kizlar nasilsiniz ben dün geceden beri dogum sancilari cekiyorum nihayet dün gece hastalandim ama bu yasima kadar gördügüm en sancili regl oldu esim sicak su torbasini hazirlayana kadar bakinayim dedim var mi yeni gelismeler ....
bugün kimseler yok milkgirl
Canım vardaaa geçmiş oku oku bitmiyokiii kakule naptı dr a gitti mi kalp atışları duyuldumu biliyo musun sen regl oldun mu