evet canım vajinal bi jel verdi birde fitil pregestan mış rahmi kalınlaştırıp düşük riskini azaltıyormuş..
evet canım sağolasın bende beklemiyordum ama allahın taktiri değişik duygular içindeyim hem heycanlandım hem üzüldüm
brezee üzülme canım önumuzdekı aya bakalım sağlıklı beslen sakın grıp olma bır daha kı ay ınsallah sağlıkla hamıle kalırsın
kızlar arabamın aynasını çarpıp kırmışlar gidip bi bakayım sonrada yemeğe :cikolata:
brezee gülen yüz çıktıktan sonra deneme yapmıştın dimi cnm sen
her ay tek denememi yapacaksın ??
canım reglim gecikmedi 3-4 gün vardı daha dün falan olmam lazımdı..benim karnım çok ağırdı ateşim çıtı geçen hafta o nedenle dr a gittik tomografiye girmek içinbeta hcg bakıldı orda değer 650 çıktı daha adetine 4-5 gün varken...cnm ya kötü düşünme inşallah iyi olacak herşey
ama sen ne zaman hamiş kaldın ya bugün gördümm
regl gecikmişmiydi ??
egem demekki sen çifter çifter yumurtluyorsun hep anacım
kızlar arabamın aynasını çarpıp kırmışlar gidip bi bakayım sonrada yemeğe :cikolata:
evet cnm gülen yüz çıktı ertesi gün yaptım..zaten 48 saat içinde yapmak gerekiyor..
evet tek deneme yapcam cnm..doğrumu değilmi bilmiyorum...bazen martta 2 deneme mi yapsaydım diyorum yani...ama bakıyorum erkek bebek yapanlar çogunluk tek deneme..
egem hcg ye bakıldı mı kaç çıktı yada nasıl öğrendin ayyy geçmişi okuyamadım daha ondan soruyorum
selam kızlar ben geldim nasılsınız
bilmiyorumki iş yerinden arkadaş haber verdigeçmiş olsun cnmmm
çarpıp kaçtılarmı???
[sıze="4"]kızlar arabamın aynasını çarpıp kırmışlar gidip bi bakayım sonrada yemeğe :cikolata:[/sıze]
[sıze="4"]
cnm çok sağol siz hamişlerin dualarına ihtiyacım var ...
Reglim bitsin 70.000 kelime-i tevhid e başlıcam ..işallah deneme gününe kadar biter...[/sıze]
bilmiyorumki iş yerinden arkadaş haber verdi
aynana çarpmışlar diye bakıcam gidip
park sorunu var bizim burda sokaklara park ediyoruz ondada böyle oluyo kaçıncı çarpışları bu
bu arada yoğundum sabah daha hatrını sormadım senin yemekten sonra gelicem sana
bana foto gönderrrrrrrrrrr
allah hepinize nasip etsin arkadaşlar çifter çifter gelsin inşallah oğluşlarınız
inşallah bana da çift çift kızlar gelir