Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir
evet kışın dogum yaptrıgında rahat olunuyorr
kızımı ekimde dogurmuştum rahattım ama devamlı evde oldugum için cok bunalmıştımmm
bide coocuk hasta olur diye hiç biyere gidemedimm,evede misafir kabul etmedim,herkes öksürüyor aksırıyor cünküü
o nednele bu kez bahara dogum yapmak istiyorum Allah nasip ederse

valla darılan darılsın yani ben gripseniz gelmeyin diyodum..gelen gripsede kızımı odasından çıkartmıyordum..misafir gelince ablamda bize gelirdi zaten yardım için ikisi odada takılıyordu:)

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]

benim kızımda ekim dogumlu terazi burcuu
,inş ekim ortası dogum yaparsın.ekim sonu akrep burcuna giriyorr:)
kızım terazi burcu ve cidden cok memnunum kendisinden :d[/sıze]

ay bende terazı olsun ıstıyorum babası 12 ekım
ve akrep burcunu bende sevmem inşallah terazı olur babasıyla aynı gun olursa da süper olur yaa akrep olcaksa 29 ekım olsa barıı

OP
B

breeze

Misafir
Elara cnm boncuk için ben 50 okumuştum en son ..sayfayada yazmıştımm..ama eklenmemeiş..bebeğe eklesek olur mu ecep?

OP
E

Elara

Misafir
egem hayırlı olsun ikiz bebişlerinnn
inşallahh gönlündeki cinsiyetlerden olurr hayırlısıylaa

sen tekrar hcg ne baktırdınmıı

OP
E

Elara

Misafir
ay bende terazı olsun ıstıyorum babası 12 ekım
ve akrep burcunu bende sevmem inşallah terazı olur babasıyla aynı gun olursa da süper olur yaa akrep olcaksa 29 ekım olsa barıı

cnm benim eşimde terazi burcuu,ondanda cok memnunummm:)

ben yay burcuyum ikisinede sözüm gecebiliyor,cok kolay onlarla anlaşmakk

OP
E

Elara

Misafir
valla darılan darılsın yani ben gripseniz gelmeyin diyodum..gelen gripsede kızımı odasından çıkartmıyordum..misafir gelince ablamda bize gelirdi zaten yardım için ikisi odada takılıyordu:)

aynen cnmm ben lafımı hiç cekmemm.insanlar bunu bildigi içinn hiç garipsemiyorlar beni,delidir ne sölese yeridir deyipp gülüyorla:D

OP
B

breeze

Misafir
aynen cnmm ben lafımı hiç cekmemm.insanlar bunu bildigi içinn hiç garipsemiyorlar beni,delidir ne sölese yeridir deyipp gülüyorla:D

aynen canım bende çok açık sözlüyümdür..bide haksızlığa hiç tahammülüm yok...
eşim kızım ilk doğdugunda milletin cebinden çantasından cep telefonunu alır kapatırdı kızına zarar gelmesin diye..gelenin eline saf alkol dökerdi mikrop gelmesin diye..benim pasaklı kocam o zamanlar titizlik konusunda çığrından çıkmıştı yani..biberonları yarın saat kaynatırdı biberonun üzerindeki şekiller resimle gidiyordu 3 günde:hihi::hihi:

OP
M

minietek

Misafir
Aynen elara benımde eşimle anlaşmak daha kolay ben ondan daha çok sınırlıyım

genelde benım lafımı dınler bazen üstüne gıdersem eğer inat yapıo tam ayarında olursa ne ıstesem yapıo maşallah hamıle kaldıgımdan berı çok daha farklı oldu bana portakal sıkar kız dün mutfak dolaplarının yüzünü bıle sıldırdım yanan tencereyı cıfle ovdu pırıl pırıl oldu yerlerı süpürdü
bırde bunları başkasının yanında söylemem pek hoşuna gıtmıyo ama övgüyü çok sever bana çok yardımcı oluyo dıyorum ki gercekten oluyoo eskı halıyle alakası yok hamıle kalmadan önce yerlerı yalvararak süpürtüyordum şimdı daha fazla yardımcı ee olcak tabıı napalım bende çalısıyorum mesaım ondan fazla saat
ay maşşalah dıyım kocama sofrayı ben kurarım o kaldırır mutfağa dızer yanı tabakları falan

ay ilk zamanlar hıc yardım etmezdı çok kavga ederdım o yüzdenn MAŞALLAH KOCAMA BENDE KOVAYIM

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433

keşke senin gibi olabilsem bende
ben cok ama cok yumusak yüzlüyüm insanları kıramam beni kırdıklarında da cok üzülürüm:bayil::(:(:(

OP
E

Elara

Misafir
elara şimdı erkek dıyetınde cıps mısır patlatması var dıyosunuzya bunlar yenmek zorunda değil dıme yanı hıc cıps yemesende olur mısır patlatması yemesende olur

bırde barı akşam yemeklerınde 2 kaşık yoğurt yıyın barı o kadar etkılermı yaa

cipsteki potasyum yüksek oldugundan öneriliyorr
ama illa yenecek diye bi şart yok.başka şeyler de yiyebilirisnn

erkek bebek dietinde günlük en fazla250-400 mg kalsiyum alınabiliyorr
bunu baz alarakkk yogurt yenebilir aslındaa
ama bi cok şeyde kalsiyum oldugu için onlarıda hesap etmek lazım
detaylı oluyor biraz.en iyii yememek diyoruz ama ben yicemm 1 kaşıkta olsaa

OP
E

Elara

Misafir
hayıııııııyyyyy

aslında ölcseydinn takip ederdik seni ordannn
yarın sabah ölc istersenn

eşim kızım ilk doğdugunda milletin cebinden çantasından cep telefonunu alır kapatırdı kızına zarar gelmesin diye..gelenin eline saf alkol dökerdi mikrop gelmesin diye..benim pasaklı kocam o zamanlar titizlik konusunda çığrından çıkmıştı yani..biberonları yarın saat kaynatırdı biberonun üzerindeki şekiller resimle gidiyordu 3 günde:hihi::hihi:

:cokkomik: ay takdir ettim eşini aslındaa
benim eşim hiç yapmadı öle şeylerrr
annemgil geldiginde hemenn banyoya sakrdım yıkayın ellerinizi diyee
öle cok misafirim gelmedii
babam sigara içer normalde ona müsade etmedimm bidee
biraz alındı amaa yapacak bişi yok

benim oğluşum akrep ama bende çok memnunum canımın parçasından

cnm benim annemde akrep burcuuu
sadece isminden dolayı bana antipatik egliyorr
yoksa akrep burcuu olup cok ii özelliklerde olan arkadaşlarım varr
ama annemle anlaşamayızz :)

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara hani ateş çizelgesini hazırlamakla ilgili bir yazı yazmıştın ya o kaçıncı sayfadaydı bulamıyorum yada aynısını tekrar gönderebilir misin_?

OP
B

breeze

Misafir
kızlar hamile bir arkadaşım var ...çok sancısı varmışşş...
hafif lekeler gelmiş..ben çıkyorum..onu doktora götürücem..
akşam gelicem..öpüldünüz ....

OP
E

Elara

Misafir
Aynen elara benımde eşimle anlaşmak daha kolay ben ondan daha çok sınırlıyım

genelde benım lafımı dınler bazen üstüne gıdersem eğer inat yapıo tam ayarında olursa ne ıstesem yapıo maşallah hamıle kaldıgımdan berı çok daha farklı oldu bana portakal sıkar kız dün mutfak dolaplarının yüzünü bıle sıldırdım yanan tencereyı cıfle ovdu pırıl pırıl oldu yerlerı süpürdü
bırde bunları başkasının yanında söylemem pek hoşuna gıtmıyo ama övgüyü çok sever bana çok yardımcı oluyo dıyorum ki gercekten oluyoo eskı halıyle alakası yok hamıle kalmadan önce yerlerı yalvararak süpürtüyordum şimdı daha fazla yardımcı ee olcak tabıı napalım bende çalısıyorum mesaım ondan fazla saat
ay maşşalah dıyım kocama sofrayı ben kurarım o kaldırır mutfağa dızer yanı tabakları falan

ay ilk zamanlar hıc yardım etmezdı çok kavga ederdım o yüzdenn MAŞALLAH KOCAMA BENDE KOVAYIM

maşallahh cnm Allah daim etsinnn
benim koca bekarken cok yapmış yemekk ve temizlik olayını artık bıkmışşş
hamileyken sadece 1 kez ev süpürdüüü
aslında sölesem yine süpürürdü ama halının ortasını süpürüm kenarlarını süpürmüyordu,kaytarıyordu yani
bend esi,nir oluyordummm bide kavga ediyordukk
en iyiismi kendim süpürüyüm dedimm napim

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]

Eşim kızım ilk doğdugunda milletin cebinden çantasından cep telefonunu alır kapatırdı kızına zarar gelmesin diye..gelenin eline saf alkol dökerdi mikrop gelmesin diye..benim pasaklı kocam o zamanlar titizlik konusunda çığrından çıkmıştı yani..biberonları yarın saat kaynatırdı biberonun üzerindeki şekiller resimle gidiyordu 3 günde:hihi::hihi:[/sıze]
ben normalde sakın sessızım ama damarıma basıldıgında valla kımseyı tanımam kayınvalıdemle eskıden çok atışırdık bır kere karşıma aldım kımse benım ısıme evıme karısmasın falan bır yaygara yaptım hemen anneme toplanılmıs haberım olmadan içerı gırdım karsılarına oturdum annem kapıdan gırar gırmez gıt ellerını öp dedı ne öpicem öpmüyorum kımseyı dedım seslı seslı yanı o gün üstüme gelseler esımden bıle ayrılıcam derdım

ama kımse ustume gelmedı alttan aldılar kı benım hatam yoktu kayınvalıdem üstüne vazıfe olmayan seylere karısmıstı ogunden sonra da problem yok

gerçi kayınvalıdem benı sevıyo emınımm hıssettırıyo bunu bende onu sevıyorum özlüyorum allah ağzımızın tadını bozmasım
benım ısıme kımse karısmıcak söyleyebılır ama benı mecbur bırakmasın herkesle ıyıyım

[sıze="4"]

cipsteki potasyum yüksek oldugundan öneriliyorr
ama illa yenecek diye bi şart yok.başka şeyler de yiyebilirisnn

erkek bebek dietinde günlük en fazla250-400 mg kalsiyum alınabiliyorr
bunu baz alarakkk yogurt yenebilir aslındaa
ama bi cok şeyde kalsiyum oldugu için onlarıda hesap etmek lazım
detaylı oluyor biraz.en iyii yememek diyoruz ama ben yicemm 1 kaşıkta olsaa[/sıze]

ay ben yerım akşam 2-3 kaşık onun dışında uyarım yanı

OP
E

_eZeL_

Misafir
Haskena daha iyileşemedi galiba gelmedi hiç haftasonuda gelmemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar