Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
gızzzz caktırmadan bana lafmı soktun şimdi sennn:cokkomik:
seni yılan gibi bi sokarım bidaha kendine gelemezsinn bilmiş ola:dill:

yok ya ben yaşlıda olsa sölüyorumm lafımıı
ama herkes cok takdir eder beni böle oldugum içinn
senin yalanın dolanın yok ,cok dogrucusun derlerr ve cok güvenilir biri olarak bilinirimm

bana bişi danışıldıgı yada aanlatıldıgı zamann gercek düşüncemi söliyecegim içinnn herzaman danışılan ve fikri sorulan biri olmuşumdurr

yok kızz ben senın nasıl cevap verdıgını nerden tahmın ederım lafı sokup surat mı asıyon şakayla karısıkmı sokuyon lafları

benım kardesım lafı sokar ohh nasıl koydum der gıbı gezınır ortalıkta arkasını sonrasını düşünmez

mesela ben olsam kızkardesımın kayınpederıne kesınlıkle cvp vermezdım rahmet eylesın gercı vefat ettı ama

adam kendını kral sanıyo aıledede öle davranılmıs sen bu adama ne dersende kendı haklı o bakımdan dedım

sen işini bılır öle laf sokarsın kesın

OP
E

Elara

Misafir
:ayk::ayk::ayk: öğretmenim ben içiyorum folbiolümü Ezel içmiyoooo:cokkomik::cokkomik:

ezel zaten o mesajımı görmezden geldiii ,o nedenle bütünleme sınavınıda gecemedi
ezel sana 0 verdim oturrr

guneş sanada yıldızlı peki verdimmm
ama arkadaşını ispiyon etmekk hoş bişi degil arkadaşlarıyla ilişkine 0 verdimm ,sende oturr

OP
E

_eZeL_

Misafir
elara 2, maddeyı sol taraftakı olarak secılırse gebelık tahmınıde yapıo ayrıca yanı sız belırtılerı gırıyorsunuz oda hamıle kalanlarla sızın belırtılerını karsılastırıyo ve hamıle cıkartıyo benım adet gunumden 1 gün önce falan yüzde 70 hamılesın demıstı

mini etek şimdi buna göre akıntı girdim çizelgeye ovulasyon gününü değiştirdi akıntıya göre

:ayk::ayk::ayk: öğretmenim ben içiyorum folbiolümü Ezel içmiyoooo:cokkomik::cokkomik:

seni gidi ispiyoncu seniiiiiiiii -zebani-zebani-zebani

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
BURÇLARDAN AÇILMIŞKEN BENDE ASLAN BURCUYUM KOCAM BÜYÜK KIZIM AKREP KUCUK KIZIM BOĞA OĞLUMDA KISMET OLURSA YENGEÇ OLCAK

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel zaten o mesajımı görmezden geldiii ,o nedenle bütünleme sınavınıda gecemedi

ama arkadaşını ispiyon etmekk hoş bişi degil arkadaşlarıyla ilişkine 0 verdimm ,sende oturr

:D :D :D nasıl biliyorsun beni işime gelmeyince görmezden geliyorum :D
oohhh canıma deysin güneeşşşş ispirtçi günneeeeeş ispirtçi güneeşşş :dill::dill::dill:

OP
G

gunness

Misafir

:gul::gul::gul::gul::gul::gulcicek::gulcicek::gulcicek:

şimdide öğretmene yalakanama diyecen haa:cokkomik::cokkomik:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="4"]kızlar hamile bir arkadaşım var ...çok sancısı varmışşş...
Hafif lekeler gelmiş..ben çıkyorum..onu doktora götürücem..
Akşam gelicem..öpüldünüz ....[/sıze]

kız onun doğumu başlamıştır ben de ole oluyom ilkten lekem gelir sonra sancım olur o gün içinde bebeğimi doğuruyom

aybamu

Üye
Tepki
38
Selam kızlarr. Ne zamandır giremedim beni merak ettiniz mi bilmiyorum tabi okuyamadım geçmişi falan daha. Eşim rahatsızdı bir haftadır hastanelerdeyiz çok şükür biraz düzeldi. Bende iki arada bi bakayım dedim. Umarım herkes iyidir.

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Selam kızlarr. Ne zamandır giremedim beni merak ettiniz mi bilmiyorum tabi okuyamadım geçmişi falan daha. Eşim rahatsızdı bir haftadır hastanelerdeyiz çok şükür biraz düzeldi. Bende iki arada bi bakayım dedim. Umarım herkes iyidir.

hoşgeldin canım geçmiş olsn benım kocada hasta:dertli:

OP
E

_eZeL_

Misafir

canım hoşgeldin çok geçmiş olsuuunnn inşaAllah bir an önce atlatır merak ettik tabi etmezmiyiz oğlun nasıl_?

OP
E

Elara

Misafir
:D :D :D nasıl biliyorsun beni işime gelmeyince görmezden geliyorum :D
oohhh canıma deysin güneeşşşş ispirtçi günneeeeeş ispirtçi güneeşşş :dill::dill::dill:

seni bilmezmiyim hiççç
işine gelenee cvp verirsin gelmeyenden kacarsınnn
ama ben seni tenhada sıkıştırıyorum her defasında

:gul::gul::gul::gul::gul::gulcicek::gulcicek::gulcicek:

şimdide öğretmene yalakanama diyecen haa:cokkomik::cokkomik:

:cokkomik::cokkomik: yok yok bunu yalakalık degil özür olarak kabul ediyom çocummmm tşkler :gozluk:

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara çizelgeyle ilgili bilgileri tekrar gönderdiğini çin çok teşekkür ederim

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ohh maşallah senı koca ayrı bır melakeymıs

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

evet canım öyledir maşallah

oo süperrmiş.maşallahhh cnmm kıcını kaşıı :D

boga burcları cok kıskanc oluyor sendemi ölesin

hoşgeldinnnn

kaşıyım bari kız nazar değmesin kocişe
yokkk anam öyle çok çok kıskençlığım yoktur yani her seven kadın kadar diyelim.zaten adam evden işe işten eve haftasonu sürekli beraberiz kıskanacak ortam yok allaha şükür canım.

OP
E

Elara

Misafir
oohhh olsun sende aldın sıfırıı:dill::dill:

aaa sataşmayın oturun bakim yerinizeee :hayir:

hoşgeldin cnm gecöiş olsun
hayırdır neyi var eşinin?

flora

Üye
Tepki
14
merhaba kızlar ben hızınıza bu bilgisayarla yetieşemiyorum kkitlenip duruyooo çook hoş bi sohbet kurmuşsunuz maaşalllah özeniyorum size aile olmuşsunuz elara çok alem birine benziyosun emeklerine sağlık güzel bölüm açmışsın tebrik ederim seni Allah hepinizin gönlündekini hayırlıya çevirsin inşaaallah oğlan isteyenleri oğlan kız isteyenlerin kızı olsun inşaallah mini etek Allah tamanına erdirsin güzel ve sağlıklı bir kızın olur inşaallah

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

geçmiş olsun canım allah şifasını versin.kızın nasıl öpsün onu teyzesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar