Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir

egem

Daimi Üye
Tepki
517
çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım allah yardımcısı olur inşallah
kendinize iyi bakın arkadaşlar çıkayım şimdi biraz eşim arıyo yatıyorsun dimi diye k.valide de geliyormuş yoldaymış..
hepinizi öpüyorum allah sizden razı olsun
allah gönlünüzdekini nasip etsin

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
hoşgeldin kakuş çok özledim seni

kızlar ben yemeğe gidiyorum netim gitti biraz önce bir sürü yazmışsınız fazla yazmayın ben gelene kadar

canım ben de çok özledim nasılsın kız çalışmayı yaptın hadi bakalım hayırlısı bekliycez artık güzel haberlerin için.
afiyet olsun ye canım ye yarasın:cokkomik:
allah hepinize nasip etsin arkadaşlar çifter çifter gelsin inşallah oğluşlarınız
inşallah bana da çift çift kızlar gelir :)

inşallah kızların geliyordur egem zaten bi sen bi ben bi asi bide milk var kız isteyen inşallah sağlıklı hayırlı güzel kızlarımızı alırız kucağımıza

egem

Daimi Üye
Tepki
517
egem ya biz istiyoruz olmuyor tek denemede:dertli:.
senini kaçaklarla tek denemede ikiz oluyor yawww

evet canım inanki bende anlam veremedim mucize gibi bişey hele bu ay ben hamilelik bile beklemezken ikiz olmasına mucize diyorum artık..gerçi doktorum yumurtaların çok kaliteli kitap gibi bi görüntü var demişti..etkisi varmı bilmiyorum.
rabbim size de nasip eder inşallah

OP
E

Elara

Misafir
aa belkıde sadece folbıol da yapıo ben hamılelıkten önce 2 ay kullandım am afolbıolu tam bır kutu bıtırmedım ya dr folıc plus daha ıyı demıstı ona devam etmıstım yarıda bırakıp folıc plusta öle bır sey yapmamaıstı

bır de folbıolu gunde 1 ıcıyorsunuz dıme gercı ben yanlışlıkla gunde 3 tane kulldıysamda sıskınlık yapmadı

gızz eczacısın nasıl folbiolü 3 tane içtinn:)
folic plusın içinde kalsiyum oldugu için onu şuan kullanmıyoruz,hamile kalınca kullanılcak o

bende çok mide bulantısı yapıyor içmiyorum

sakalım yokki sözüm dinlensinn
1-gece yatmadan için folik asidi ozaman bulantı yapmaz dedim amaaa tınn deyip geciyonuzz

2-erkek bebek dieti düşüge neden olur ,folik asidi ihmal etmeyin dedim amaa yinee tınnnn,
valla siz bilirsinizz ozamann bendende tınnnn

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
evet canım inanki bende anlam veremedim mucize gibi bişey hele bu ay ben hamilelik bile beklemezken ikiz olmasına mucize diyorum artık..gerçi doktorum yumurtaların çok kaliteli kitap gibi bi görüntü var demişti..etkisi varmı bilmiyorum.
rabbim size de nasip eder inşallah

inş. cnm ya ikiz olursa bide :salincak::salincak::salincak::halay

OP
E

Elara

Misafir
ezel içmen lazım cnm biliyosun önemini,bendede acayip bulantı yapıyodu elera geçen akşam alın yazmıştı bende öyle yaptım çok rahat oldu,benim gastritim vardı çök kötü oluyodu

aklın yolu birrr.yok bacım onlara bir kere sölemek fayda etmiyor
her defasında dürtüklicenn

yok canım belirti filan kalmadı gözü körolasıca kırmızılar geldi dün hayallerim suya düştü:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

cnm üüzlmee daha ilk denemenn.olur inş en yakın zamanda

OP
E

Elara

Misafir
dometes ve biberide fırına koymak iyi fikir
patlıcanları sürekli çeviriyomusunuz ?

umut fırına koymayı boşver bacım
yanmaz teflon tavaya koy batlıcanlarıı altınıda kıs yavaş yavaş pişsinn
aradaa altüst cevirirsinn
teflonda yansada kolay cıkıyorr
fırın tepsisinde yaptıgında yıkaması ayrı dertt

yada fırın tepsindede yapcaksan altına aleminyum folyo koyabilirsin

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]

gızz eczacısın nasıl folbiolü 3 tane içtinn:)
folic plusın içinde kalsiyum oldugu için onu şuan kullanmıyoruz,hamile kalınca kullanılcak o

sakalım yokki sözüm dinlensinn
1-gece yatmadan için folik asidi ozaman bulantı yapmaz dedim amaaa tınn deyip geciyonuzz

2-erkek bebek dieti düşüge neden olur ,folik asidi ihmal etmeyin dedim amaa yinee tınnnn,
valla siz bilirsinizz ozamann bendende tınnnn[/sıze]

terzı kendı söküğünü dıkmezmıs ne dıcem
elara şimdı erkek dıyetınde cıps mısır patlatması var dıyosunuzya bunlar yenmek zorunda değil dıme yanı hıc cıps yemesende olur mısır patlatması yemesende olur

bırde barı akşam yemeklerınde 2 kaşık yoğurt yıyın barı o kadar etkılermı yaa

OP
E

Elara

Misafir
ekım sonu ama ben hep nısan sonu gıbı doğum yapmak ısterdım hayırlısı böleymmıss
29 akim olurmus bırde ne güzel olur yaa her doğumgununde ızınlı olurumm

benim kızımda ekim dogumlu terazi burcuu
,inş ekim ortası dogum yaparsın.ekim sonu akrep burcuna giriyorr:)
kızım terazi burcu ve cidden cok memnunum kendisinden :D

OP
E

Elara

Misafir
kesinlikle bence kış daha rahat cnm..bebğin ilk dönemleri sürekli emziriyorsun..benim kızım 40 dakka falan emiyordu ..düşün yaniii...yazın böyle bişey düşünemiyorum..
hem yazın dışarı çıkıp dolaştırıyorsun..dışardasın diyelim..6 ay dolunca çıkar çantandan mamasını doyur...milletin ortasında emzirme derdi yok..
hem yaza kadar bebek kendini toparlıyor...
kışın bir yere gitsen bile kapatıyordum battaniyeyle üzerini boynuma kadar emziriyordum kuytu bi yerde..ama yazın pişersin...

evet kışın dogum yaptrıgında rahat olunuyorr
kızımı ekimde dogurmuştum rahattım ama devamlı evde oldugum için cok bunalmıştımmm
bide coocuk hasta olur diye hiç biyere gidemedimm,evede misafir kabul etmedim,herkes öksürüyor aksırıyor cünküü
o nednele bu kez bahara dogum yapmak istiyorum Allah nasip ederse

OP
E

Elara

Misafir
herkese günaydıın,
bayadır giremiyorum pek evde değilim bu günlerde,bide oğlan sağolsun laptopun neredeyse bütün tuşlarını söktü yazmak zor oluyo çokta yavaşladı eskittik hemen, bilg açıncada çıldırıyo oynayalım beraber diye,hiç açamaz oldum..
herkes iyidir umarım, var mı yeni hamiş bakalım? :)

hoşgeldin cnmm
hamiş haberelrimizz varr evett
ilk sayfada yazıyorr
bide egem hamile

kızlar arabamın aynasını çarpıp kırmışlar gidip bi bakayım sonrada yemeğe :cikolata:

gecmiş olsunnn
Elara cnm hoş geldinn

hoşbuldum sagol cnmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar