ıns cnm ıns tek olsunda rabbım versınde yerız
valla kızımda ilk 3ay değil canımın bişey çekmesi hiç bişey yemedim kilo bile vermiştimm
ama oğlumda ne varsa yiyecem :cikolata::cikolata:
ıns cnm ıns tek olsunda rabbım versınde yerız
valla kızımda ilk 3ay değil canımın bişey çekmesi hiç bişey yemedim kilo bile vermiştimm
ama oğlumda ne varsa yiyecem :cikolata::cikolata:
şimdı közledınız kabukları soydunuz bıldıgın yumusacık patlıcanı dağroyorsunuz dıme
bende topladım sımdı ortalıgıda yesıl cayla hındıbagı yaptım ıceyım kalkıcam cnm sen ıctınmı
cnm bu hindibag da mı alkali için..?
cnm bu hindibag da mı alkali için..?
ewet cnm alkallı yapıyomus...cnm bu hindibag da mı alkali için..?
Bernil canım fazla potasyum düşüğe neden olabiliyo
ilaç kullanacaksan dikkatli ol :cikolata:
ewet cnm alkallı yapıyomus...
cnm ya bılıyorum ama ınan keske onuda ıcseydım demeyım dıye dusunuyom ıns rabbım ıznı ıle bır sey olmaz folıbolada baslayacam ıns
ıns cnm ıns hepımız basarabılırız ınscanım keşke onu da içseydim diyeceğin bişey yok Elara onu alternatif olarak yazmıştı yani potasyum ağırlıklı beslenemeyenler için ama maşaAllah siz diyetlerinizi gayet iyi uygulayacak gibi görünüyorsunuz renginle ikiniz inşaAllah
minietek şimdi senin bebiş ne zaman gelecek hangi ay_?
sagol canim benimmassallahcnm
hadi o zaman islerini yapda gelşöyle bi kendime baktım:ilknur:işe başlamam lazım görüşürüz kızlar
hayatı hızlı yaşayanlardansın gurbet
ekım sonu ama ben hep nısan sonu gıbı doğum yapmak ısterdım hayırlısı böleymmıss
29 akim olurmus bırde ne güzel olur yaa her doğumgununde ızınlı olurumm
evet breeze çok alkali bir bitki hindiba yenebilirde böyle kurusunun çayını içiyoruz
sana bişey sorucam ocak gibi doğumum olsun istiyorum yaza kalmasın doğumum yazmışsın neden öyle istiyorsun kışın daha mı rahat _?
,kesinlikle bence kış daha rahat cnm..bebğin ilk dönemleri sürekli emziriyorsun..benim kızım 40 dakka falan emiyordu ..düşün yaniii...yazın böyle bişey düşünemiyorum..
hem yazın dışarı çıkıp dolaştırıyorsun..dışardasın diyelim..6 ay dolunca çıkar çantandan mamasını doyur...milletin ortasında emzirme derdi yok..
hem yaza kadar bebek kendini toparlıyor...
kışın bir yere gitsen bile kapatıyordum battaniyeyle üzerini boynuma kadar emziriyordum kuytu bi yerde..ama yazın pişersin...
brezee regli olmuşsun canım olsun daha ilk
denemen
hindibağ alkali için
,
sadece yaza ele avuca gelmıs olur üşüdü hasta oldu dıye kışın kı kadar çok dert etmem 5 aydan sonra ben bakamıcam bebeğime çünkü annem bakıcak o da marttan ıtıbaren demek anneme emanet edıcem bebeğimi bu duygu benı sımdıden mahvedıyo keske bır seyler olsada 9aylık olana kadar bebeğime kendım bakabılsem barı çocuk konusunda çok pipirikliyim yeğenime annem baktıgında bıle defalarca arayınca annem sımdıden uyarıyo arama her dakka dıye
selam kızlar ben geldim nasılsınız