Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
Bernil canım fazla potasyum düşüğe neden olabiliyo
ilaç kullanacaksan dikkatli ol :cikolata:

OP
E

_eZeL_

Misafir
cnm bu hindibag da mı alkali için..?

evet breeze çok alkali bir bitki hindiba yenebilirde böyle kurusunun çayını içiyoruz

sana bişey sorucam ocak gibi doğumum olsun istiyorum yaza kalmasın doğumum yazmışsın neden öyle istiyorsun kışın daha mı rahat _?

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
OP
E

_eZeL_

Misafir
ewet cnm alkallı yapıyomus...

cnm ya bılıyorum ama ınan keske onuda ıcseydım demeyım dıye dusunuyom ıns rabbım ıznı ıle bır sey olmaz folıbolada baslayacam ıns

canım keşke onu da içseydim diyeceğin bişey yok Elara onu alternatif olarak yazmıştı yani potasyum ağırlıklı beslenemeyenler için ama maşaAllah siz diyetlerinizi gayet iyi uygulayacak gibi görünüyorsunuz renginle ikiniz inşaAllah

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
canım keşke onu da içseydim diyeceğin bişey yok Elara onu alternatif olarak yazmıştı yani potasyum ağırlıklı beslenemeyenler için ama maşaAllah siz diyetlerinizi gayet iyi uygulayacak gibi görünüyorsunuz renginle ikiniz inşaAllah
ıns cnm ıns hepımız basarabılırız ıns

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ekım sonu ama ben hep nısan sonu gıbı doğum yapmak ısterdım hayırlısı böleymmıss
29 akim olurmus bırde ne güzel olur yaa her doğumgununde ızınlı olurumm

bencede doğum yapılacak ay mart-nisan
benim kızımda 24 nisan doğumluuu çok iyi olmuştu yaza çıplak dolanıyodu :hihi:
ama ezelciğim her şeyi ayarlıyamıyosunnnnn bunu unutmaaa

OP
B

breeze

Misafir
evet breeze çok alkali bir bitki hindiba yenebilirde böyle kurusunun çayını içiyoruz

sana bişey sorucam ocak gibi doğumum olsun istiyorum yaza kalmasın doğumum yazmışsın neden öyle istiyorsun kışın daha mı rahat _?

kesinlikle bence kış daha rahat cnm..bebğin ilk dönemleri sürekli emziriyorsun..benim kızım 40 dakka falan emiyordu ..düşün yaniii...yazın böyle bişey düşünemiyorum..
hem yazın dışarı çıkıp dolaştırıyorsun..dışardasın diyelim..6 ay dolunca çıkar çantandan mamasını doyur...milletin ortasında emzirme derdi yok..
hem yaza kadar bebek kendini toparlıyor...
kışın bir yere gitsen bile kapatıyordum battaniyeyle üzerini boynuma kadar emziriyordum kuytu bi yerde..ama yazın pişersin...

OP
M

minietek

Misafir
kesinlikle bence kış daha rahat cnm..bebğin ilk dönemleri sürekli emziriyorsun..benim kızım 40 dakka falan emiyordu ..düşün yaniii...yazın böyle bişey düşünemiyorum..
hem yazın dışarı çıkıp dolaştırıyorsun..dışardasın diyelim..6 ay dolunca çıkar çantandan mamasını doyur...milletin ortasında emzirme derdi yok..
hem yaza kadar bebek kendini toparlıyor...
kışın bir yere gitsen bile kapatıyordum battaniyeyle üzerini boynuma kadar emziriyordum kuytu bi yerde..ama yazın pişersin...
,

sadece yaza ele avuca gelmıs olur üşüdü hasta oldu dıye kışın kı kadar çok dert etmem 5 aydan sonra ben bakamıcam bebeğime çünkü annem bakıcak o da marttan ıtıbaren demek anneme emanet edıcem bebeğimi bu duygu benı sımdıden mahvedıyo keske bır seyler olsada 9aylık olana kadar bebeğime kendım bakabılsem barı çocuk konusunda çok pipirikliyim yeğenime annem baktıgında bıle defalarca arayınca annem sımdıden uyarıyo arama her dakka dıye

OP
B

breeze

Misafir
brezee regli olmuşsun canım olsun daha ilk
denemen

hindibağ alkali için

cnm evet regli oldum..napalım bu ay tekrar çalışıcaz...neden olmadı anlamadım .umarım bir prob yoktur...şimdi de onun korkusu sardı..yumurtlama günü yaptım denemeyi.clear blue ile...ama olmadı...

kızlar bu arada benim miğdem çok bulanıyor..folit asitten mi acaba...

OP
B

breeze

Misafir
,

sadece yaza ele avuca gelmıs olur üşüdü hasta oldu dıye kışın kı kadar çok dert etmem 5 aydan sonra ben bakamıcam bebeğime çünkü annem bakıcak o da marttan ıtıbaren demek anneme emanet edıcem bebeğimi bu duygu benı sımdıden mahvedıyo keske bır seyler olsada 9aylık olana kadar bebeğime kendım bakabılsem barı çocuk konusunda çok pipirikliyim yeğenime annem baktıgında bıle defalarca arayınca annem sımdıden uyarıyo arama her dakka dıye

canım çalıştığın yer ücretsiz izin vermiyormu?
1 sene yanında olsan iyi..korkma kışın üşütürmüyum diye falan.. kışın bebek daha rahat uyuyor..sıcaktan zor uyur bebek..pişik olma olasılığı falanda yazın daha fazla...yaz geldiğinde yıkarsın bebeğini hergün..zaten 1 yaşına yakın olcak..o zamanda rahat rahat uyur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar