ama çok temiz oluyo
yağlı kağıt sersek tepsinin altına nolur
ama çok temiz oluyo
hıımmm mamzanada süper oluyor patlicanları közlüyorsun küçük küçük doğruyorsun sonra içine kuru soğan domatez doğruyorsun domatesleride küçük küçük küp küp doğruyorsun sarımsakta koyabilirsin onada soğanlarıda ince ince doğruyorsun maydonoda koyabilirsin içine öyle salata gibi bişey oluyor limon yağ tuz koyup yiyorsun
hıımmm mamzanada süper oluyor patlicanları közlüyorsun küçük küçük doğruyorsun sonra içine kuru soğan domatez doğruyorsun domatesleride küçük küçük küp küp doğruyorsun sarımsakta koyabilirsin onada soğanlarıda ince ince doğruyorsun maydonoda koyabilirsin içine öyle salata gibi bişey oluyor limon yağ tuz koyup yiyorsun
yağlı kağıt sersek tepsinin altına nolur
sen yeterkı kal sekerım söz konusmayacazofff canım çekti yaaahuuuu
ben hamile kalınca zaten yemek konuşmak yasakkkkkkk
offf canım çekti yaaahuuuu
offf canım çekti yaaahuuuu
sabahi serifleriniz hayirli ugurlu mutlu saglikli sihhatli umutlu Allahin rizasini kazanmis olarak sürsün kizlar nasilsinizzzz
atv yi acin kizlar gercekten ibretlik bir olay izleyin aglamaktan bir hal oldum
yanar bence
atv yi acin kizlar gercekten ibretlik bir olay izleyin aglamaktan bir hal oldum
sagol cnm senınde ..amın ıns ..valla işler bızı beklıyo ama kalkıp baslayan yok işlere baslayacaz ıns sen naptın bıtırdınmı işlerını
sabahin köründe kalktim cocuklar okula giti esimi kaldirdim kahvalti yaptik evi toparladim ufakligi krese göturdum yemek yapilacak öglene ne yapsam diye dusunuyorum gidicem oglani tekrar okuldan alicam bakim dedim kizlar ne ediiiiii
sen yeterkı kal sekerım söz konusmayacaz
neden yanar ezel
sabahin köründe kalktim cocuklar okula giti esimi kaldirdim kahvalti yaptik evi toparladim ufakligi krese göturdum yemek yapilacak öglene ne yapsam diye dusunuyorum gidicem oglani tekrar okuldan alicam bakim dedim kizlar ne ediiiiii
massallahcnmsabahin köründe kalktim cocuklar okula giti esimi kaldirdim kahvalti yaptik evi toparladim ufakligi krese göturdum yemek yapilacak öglene ne yapsam diye dusunuyorum gidicem oglani tekrar okuldan alicam bakim dedim kizlar ne ediiiiii
bende topladım sımdı ortalıgıda yesıl cayla hındıbagı yaptım ıceyım kalkıcam cnm sen ıctınmışöyle bi kendime baktım:ilknur:işe başlamam lazım görüşürüz kızlar