Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
hıımmm mamzanada süper oluyor patlicanları közlüyorsun küçük küçük doğruyorsun sonra içine kuru soğan domatez doğruyorsun domatesleride küçük küçük küp küp doğruyorsun sarımsakta koyabilirsin onada soğanlarıda ince ince doğruyorsun maydonoda koyabilirsin içine öyle salata gibi bişey oluyor limon yağ tuz koyup yiyorsun

hım bunu biliyorum yapıyorum çok lezzetli gerçekten ismini bilmiyodum

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
hıımmm mamzanada süper oluyor patlicanları közlüyorsun küçük küçük doğruyorsun sonra içine kuru soğan domatez doğruyorsun domatesleride küçük küçük küp küp doğruyorsun sarımsakta koyabilirsin onada soğanlarıda ince ince doğruyorsun maydonoda koyabilirsin içine öyle salata gibi bişey oluyor limon yağ tuz koyup yiyorsun

offf canım çekti yaaahuuuu
ben hamile kalınca zaten yemek konuşmak yasakkkkkkk:hihi:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
atv yi acin kizlar gercekten ibretlik bir olay izleyin aglamaktan bir hal oldum

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
sagol cnm senınde ..amın ıns ..valla işler bızı beklıyo ama kalkıp baslayan yok işlere baslayacaz ıns sen naptın bıtırdınmı işlerını

sabahin köründe kalktim cocuklar okula giti esimi kaldirdim kahvalti yaptik evi toparladim ufakligi krese göturdum yemek yapilacak öglene ne yapsam diye dusunuyorum gidicem oglani tekrar okuldan alicam bakim dedim kizlar ne ediiiiii

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sabahin köründe kalktim cocuklar okula giti esimi kaldirdim kahvalti yaptik evi toparladim ufakligi krese göturdum yemek yapilacak öglene ne yapsam diye dusunuyorum gidicem oglani tekrar okuldan alicam bakim dedim kizlar ne ediiiiii

şöyle bi kendime baktım:ilknur:işe başlamam lazım görüşürüz kızlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar