ewet suoer oluyo bende yaparım bundan ama tubay dedıgı gıbı benım koca kokuyo dıye yemıyo köz kokusu oluyo ya
ben hiç yemedim ama yiyebileceğim bişey anladığım kadarı ile
köz kokusada lezzet katar eminimkii
ewet suoer oluyo bende yaparım bundan ama tubay dedıgı gıbı benım koca kokuyo dıye yemıyo köz kokusu oluyo ya
ewet cnm bol sagalı domateslı közledıklerınıde dogra kavur sarımsak super oluyo hele yaz gununde yanıda karpuz ohhh mıs mıs[sıze="3"]
ben hiç yemedim ama yiyebileceğim bişey anladığım kadarı ile
köz kokusada lezzet katar eminimkii[/sıze]
[sıze="3"]
şimdı közledınız kabukları soydunuz bıldıgın yumusacık patlıcanı dağroyorsunuz dıme[/sıze]
canım patlıcanı fırında közleyip sonra soğan salça domates rendesi kavurup karıştır öylede çok lezzetli bir yemek oluyor patlicanı közleyip tezledikten sonra doğruyorsun soğanı kavur salçayı kavur domates rendesi koy kavur sarımsak doğra içine bol bol sonra azcık su ekleyip közlenmiş patlıcanları ekle bir taşım kaynat süper oluyor yanında da cacık ooohhh
ben demiştim demek istemiyorumüzüldüm ama olsun vardır bunda da bir hayır
canım 1 aydan uzun kullanma bence
ewet aynen sonrada soganı domatestı kavur ıcıne koy onuda cevır ben su koymuyom domatesın kendı suyuyla tıkardatıyom tmm afıyet olsun....
ewet cnm bol sagalı domateslı közledıklerınıde dogra kavur sarımsak super oluyo hele yaz gununde yanıda karpuz ohhh mıs mıs
pekı bu yemeğin adı ne oluyoo şimdı
pekı bu yemeğin adı ne oluyoo şimdı
bende su koymuyorum fırına patlıcan domates ve biber atıyorum,soğanı kavruyorum sarımsağı rendeliyorum,biraz salçayla kavuruyorum süper oluyo ne kadar küçük doğrarsan o kadar lezzetli oluyo
Rengın ısleremı daldın sesın cıkmıyo bcm benımde baslamam lazım kızım uyurken aslında
alı nazıkilk kez duyuyorum bu yemeği
bunun üzerıne salçalı kavrulmuş et koyuyorsun adı başka bırsey oluyor şimdı hatırlamadım ama
evet canım çok lezzetli oluyorüzülme canımm vardır bır hayrı
ezel güzele benzıo bende yapcam bır ara
şimdı közledınız kabukları soydunuz bıldıgın yumusacık patlıcanı dağroyorsunuz dıme
KÖZDE Ptlıcan kavurma dıyorum cnm ben ezel ne dıyor bılmem
dometes ve biberide fırına koymak iyi fikir
patlıcanları sürekli çeviriyomusunuz ?
rengın aklım cıktı kılo almısımdır dıye sımdı tartıldım sukur almamısım bıde yuruyus yapıyorumya ıns almam ya
dometes ve biberide fırına koymak iyi fikir
patlıcanları sürekli çeviriyomusunuz ?
evet canım çok lezzetli oluyor
evet canım aynen
canım ben halamın yemeği diyorumondan öğrenmiştim
Rengin senin bahsettiğin mamzana gibi bişeymi normal çiğ soğanla söğüş domatesle yapılan benim yaptığım patlicam normal yağda kızarma yaptığın gibi büyük büyük doğranıyor mamzana yaparken küçük küçük doğruyorum bende