Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Katılım
24 Şubat 2011
Mesajlar
2.565
Tepki
1.214
Puan
113
Konum
İstanbul
canım patlıcanı fırında közleyip sonra soğan salça domates rendesi kavurup karıştır öylede çok lezzetli bir yemek oluyor patlicanı közleyip tezledikten sonra doğruyorsun soğanı kavur salçayı kavur domates rendesi koy kavur sarımsak doğra içine bol bol sonra azcık su ekleyip közlenmiş patlıcanları ekle bir taşım kaynat süper oluyor yanında da cacık ooohhh




ben demiştim demek istemiyorum :( üzüldüm ama olsun vardır bunda da bir hayır



canım 1 aydan uzun kullanma bence

ben bayılıyorum ona çocukluğumdan beri yanında ayranda süper oluyo büyük kızımda çok sever:cokkomik:
 

renginnn

Daimi Üye
Katılım
24 Şubat 2011
Mesajlar
2.565
Tepki
1.214
Puan
113
Konum
İstanbul
ewet aynen sonrada soganı domatestı kavur ıcıne koy onuda cevır ben su koymuyom domatesın kendı suyuyla tıkardatıyom tmm afıyet olsun....

bende su koymuyorum fırına patlıcan domates ve biber atıyorum,soğanı kavruyorum sarımsağı rendeliyorum,biraz salçayla kavuruyorum süper oluyo ne kadar küçük doğrarsan o kadar lezzetli oluyo
 
OP
M

minietek

Misafir
ilk kez duyuyorum bu yemeği
bunun üzerıne salçalı kavrulmuş et koyuyorsun adı başka bırsey oluyor şimdı hatırlamadım ama
 

BerniL

Daimi Üye
Katılım
24 Şubat 2011
Mesajlar
2.187
Tepki
1.377
Puan
113
Konum
bursa
rengın aklım cıktı kılo almısımdır dıye sımdı tartıldım sukur almamısım bıde yuruyus yapıyorumya ıns almam ya
 

UMUT_11

Daimi Üye
Katılım
24 Şubat 2011
Mesajlar
2.402
Tepki
1.202
Puan
113
Konum
İSTANBUL
bende su koymuyorum fırına patlıcan domates ve biber atıyorum,soğanı kavruyorum sarımsağı rendeliyorum,biraz salçayla kavuruyorum süper oluyo ne kadar küçük doğrarsan o kadar lezzetli oluyo

dometes ve biberide fırına koymak iyi fikir
patlıcanları sürekli çeviriyomusunuz ?
 
OP
E

_eZeL_

Misafir
üzülme canımm vardır bır hayrı

ezel güzele benzıo bende yapcam bır ara
evet canım çok lezzetli oluyor

şimdı közledınız kabukları soydunuz bıldıgın yumusacık patlıcanı dağroyorsunuz dıme

evet canım aynen

KÖZDE Ptlıcan kavurma dıyorum cnm ben ezel ne dıyor bılmem:hihi:

canım ben halamın yemeği diyorum :D ondan öğrenmiştim

Rengin senin bahsettiğin mamzana gibi bişeymi normal çiğ soğanla söğüş domatesle yapılan benim yaptığım patlicam normal yağda kızarma yaptığın gibi büyük büyük doğranıyor mamzana yaparken küçük küçük doğruyorum bende
 

renginnn

Daimi Üye
Katılım
24 Şubat 2011
Mesajlar
2.565
Tepki
1.214
Puan
113
Konum
İstanbul
evet canım çok lezzetli oluyor



evet canım aynen



canım ben halamın yemeği diyorum :D ondan öğrenmiştim

Rengin senin bahsettiğin mamzana gibi bişeymi normal çiğ soğanla söğüş domatesle yapılan benim yaptığım patlicam normal yağda kızarma yaptığın gibi büyük büyük doğranıyor mamzana yaparken küçük küçük doğruyorum bende

yok cnm o değil hem yağda yapıyorum ben ve küçük küçük doğranıyo,mamzana nasıl yapılıyo tam olarak bende onu bilmiyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst