Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="3"]

yok canım onu kullanma diyetine dikkat et yeter potasyumu o şekilde alma zararlı olabiliyormuş yediklerimizdeki potasyum yeterli bence
[/sıze]
son deneyecegım ay dusunuyom ezel valla aklımızda kalmasın o da mutluelıfde kullanmısdı sanırdsam

OP
M

minietek

Misafir
Evette o patlıcanın içindeki yağlar löp löp kıçımın kenarından sarkmaya başladı:(

ben patlıcanı çok sevıyorum ama evet patlıcanı ne yaparsan yap yağsız güzel olmuyo bır tek közleme ıle salatası o da yemek yerıne gecmıyo

bak köfte dedınya ben olsam patates köfte döşeme yapardım çok sevıyorumm

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
cnm herşey yağla oluyo valla napalım
kilo problemi varmı sende hayalimde nedense zayıf biri var

Şekerim hani benim 2 aylık oruç olayım vardı ya, regli olmam yüzünden uzadıkça uzamıştı ve o borç bana yaklaşık 4-5 kg olarak mutlu şekilde yerleşti. Şu anda 59 olmuş durumdayım malesefki:(

OP
H

helenx

Misafir
canim ben de dneme yapmayacak goz varmiii kizzzbide heruf istese tam olacak da olmuyor hamis kalamiyorum yaaaaa:böö:

ee hadi hayırlı olsun ozaman kız.inşallah olur.benim kocada ikna olsa ah.ben sen gib yapacaktım biliyon ama kız olursa tepemde biterler hiç casaret edemiyom artıkın:(

elara geçen aklıma geldi erkek kardeşinin karısı hamileydi e bebeklerin cinsiyeti neymiş .aklıma geldi kız belirtileri taşıyor demiştin.bi ara okdumda erkekmiydi yoksa benmi öyle hatırlıyorum..

yarın gelenler lütfen bu mesajı dikkatee alın
boncugun tefriciye duası tamamlandıı
şimdi bebegi için başlandı.sagolsun haskena diger sitede baya kişiye ulaşmış onlarda okumuşlar Allah razı olsunnn
lütfenn bizde okuyalım biran önce bitsinn
1600 tane okunmuşş dua var şuan

Boncugumuzun Bebegi için 4444 Salatı Tefriciye Duası
Nick|okunan dua sayısı|
deryaberil|50 Okundu|
rukiye38|100 Okundu
herzaman-seninle|100 Okundu|
Ayse_|50 Okundu|
Teletuby|200 Okundu|
Nevra|100 Okundu|
Hazek|100 Okundu|
Fiona|100 Okundu|
Yeter|200 Okundu|
Pınar1202|100 Okundu|
Nazemir|300 Okundu|200 daha okucak
Nurcan306|100 Okundu|
Bynkutluay|100 Okundu|

elara ben 200 okurum inşallah.ben gündüzden çok vaktim olmuyor ama kızları akşam yatırınca iş yapmam otrup bunu okur öyle ederim.siz 200 oldu bilin.ben bitince yine girer yazarım bitti diye.boncugun topigine..

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
şekerim hani benim 2 aylık oruç olayım vardı ya, regli olmam yüzünden uzadıkça uzamıştı ve o borç bana yaklaşık 4-5 kg olarak mutlu şekilde yerleşti. şu anda 59 olmuş durumdayım malesefki:(
kız 59 za kılomu dıyosun ıyısın ıyı massallah ye gıtsın

OP
H

helenx

Misafir
bende 65 kiloyum kızlar:( artık vermem lağzımm.çok üzgünüm.bebekte büyüdü artık.başlasalm iyi olacak ama hiç canım istemiyo yaa.kötü durmuyo aslında bu kiloda ama tabi kandırmayayım kendimi kilo var tabi:( off

OP
E

_eZeL_

Misafir
Kızlar evde patlıcan var acaba karnıyarıkmı yapsam diye düşündüm. Ama patlıcanda çok yağ çekiyor diye onuda yapmaktan kaçınıyorum. Köfte, pilav,salata veya cacıkmı yapsam diye dusunuyorum. Köfteyide çok az yağla altı kısık şekilde kızartıyorum.
Ayyy bıktım bu yemek olayından...

canım patlıcanı fırında közleyip sonra soğan salça domates rendesi kavurup karıştır öylede çok lezzetli bir yemek oluyor patlicanı közleyip tezledikten sonra doğruyorsun soğanı kavur salçayı kavur domates rendesi koy kavur sarımsak doğra içine bol bol sonra azcık su ekleyip közlenmiş patlıcanları ekle bir taşım kaynat süper oluyor yanında da cacık ooohhh

yok canım belirti filan kalmadı gözü körolasıca kırmızılar geldi dün hayallerim suya düştü:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

ben demiştim demek istemiyorum :( üzüldüm ama olsun vardır bunda da bir hayır

son deneyecegım ay dusunuyom ezel valla aklımızda kalmasın o da mutluelıfde kullanmısdı sanırdsam

canım 1 aydan uzun kullanma bence

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Ezelcim, benim gıcık herif pişmiş patlıcan sevmiyor. Ancak karnıyarık yer formalite icabı. Sağol canım fikrin için.

OP
M

minietek

Misafir
ewet canım öleeeeeeee diyorum ama birtaraftanda sinir oluyorum çok hazırlamışım bu ay kendimi meğersem ama fos çıktı
üzülme canımm vardır bır hayrı
canım patlıcanı fırında közleyip sonra soğan salça domates rendesi kavurup karıştır öylede çok lezzetli bir yemek oluyor patlicanı közleyip tezledikten sonra doğruyorsun soğanı kavur salçayı kavur domates rendesi koy kavur sarımsak doğra içine bol bol sonra azcık su ekleyip közlenmiş patlıcanları ekle bir taşım kaynat süper oluyor yanında da cacık ooohhh

canım 1 aydan uzun kullanma bence
ezel güzele benzıo bende yapcam bır ara

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Rengın ısleremı daldın sesın cıkmıyo bcm benımde baslamam lazım kızım uyurken aslında :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar