A.S cnm hg
sagol cnm nbr?
A.S cnm hg
aaa ateş ondan düştü demekkı üzülme bu ay hayırlı değilmiş demekkı
son deneyecegım ay dusunuyom ezel valla aklımızda kalmasın o da mutluelıfde kullanmısdı sanırdsam[sıze="3"]
yok canım onu kullanma diyetine dikkat et yeter potasyumu o şekilde alma zararlı olabiliyormuş yediklerimizdeki potasyum yeterli bence[/sıze]
Evette o patlıcanın içindeki yağlar löp löp kıçımın kenarından sarkmaya başladı
Evette o patlıcanın içindeki yağlar löp löp kıçımın kenarından sarkmaya başladı
cnm herşey yağla oluyo valla napalım
kilo problemi varmı sende hayalimde nedense zayıf biri var
canim ben de dneme yapmayacak goz varmiii kizzzbide heruf istese tam olacak da olmuyor hamis kalamiyorum yaaaaa:böö:
selam kızlarr
yarın gelenler lütfen bu mesajı dikkatee alın
boncugun tefriciye duası tamamlandıı
şimdi bebegi için başlandı.sagolsun haskena diger sitede baya kişiye ulaşmış onlarda okumuşlar Allah razı olsunnn
lütfenn bizde okuyalım biran önce bitsinn
1600 tane okunmuşş dua var şuan
Boncugumuzun Bebegi için 4444 Salatı Tefriciye DuasıNick|okunan dua sayısı|
deryaberil|50 Okundu|
rukiye38|100 Okundu
herzaman-seninle|100 Okundu|
Ayse_|50 Okundu|
Teletuby|200 Okundu|
Nevra|100 Okundu|
Hazek|100 Okundu|
Fiona|100 Okundu|
Yeter|200 Okundu|
Pınar1202|100 Okundu|
Nazemir|300 Okundu|200 daha okucak
Nurcan306|100 Okundu|
Bynkutluay|100 Okundu|
kız 59 za kılomu dıyosun ıyısın ıyı massallah ye gıtsınşekerim hani benim 2 aylık oruç olayım vardı ya, regli olmam yüzünden uzadıkça uzamıştı ve o borç bana yaklaşık 4-5 kg olarak mutlu şekilde yerleşti. şu anda 59 olmuş durumdayım malesefki
sagol cnm nbr?
Kızlar evde patlıcan var acaba karnıyarıkmı yapsam diye düşündüm. Ama patlıcanda çok yağ çekiyor diye onuda yapmaktan kaçınıyorum. Köfte, pilav,salata veya cacıkmı yapsam diye dusunuyorum. Köfteyide çok az yağla altı kısık şekilde kızartıyorum.
Ayyy bıktım bu yemek olayından...
yok canım belirti filan kalmadı gözü körolasıca kırmızılar geldi dün hayallerim suya düştü:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:
son deneyecegım ay dusunuyom ezel valla aklımızda kalmasın o da mutluelıfde kullanmısdı sanırdsam
kız 59 za kılomu dıyosun ıyısın ıyı massallah ye gıtsın
üzülme canımm vardır bır hayrıewet canım öleeeeeeee diyorum ama birtaraftanda sinir oluyorum çok hazırlamışım bu ay kendimi meğersem ama fos çıktı
ezel güzele benzıo bende yapcam bır aracanım patlıcanı fırında közleyip sonra soğan salça domates rendesi kavurup karıştır öylede çok lezzetli bir yemek oluyor patlicanı közleyip tezledikten sonra doğruyorsun soğanı kavur salçayı kavur domates rendesi koy kavur sarımsak doğra içine bol bol sonra azcık su ekleyip közlenmiş patlıcanları ekle bir taşım kaynat süper oluyor yanında da cacık ooohhh
canım 1 aydan uzun kullanma bence
iyiym cnm sag olasın senden?
ewet suoer oluyo bende yaparım bundan ama tubay dedıgı gıbı benım koca kokuyo dıye yemıyo köz kokusu oluyo ya[sıze="3"]
üzülme canımm vardır bır hayrı
ezel güzele benzıo bende yapcam bır ara[/sıze]
ewet suoer oluyo bende yaparım bundan ama tubay dedıgı gıbı benım koca kokuyo dıye yemıyo köz kokusu oluyo ya