OP
_eZeL_
Misafir
- #17.501
kızlarrr günayydıınn çok uykum var
açamadım daha uykumu geçmişte
50 syf olmuş :sila:
siz nasılsınız
günaydın güneeşş hoşgeldinn
kızlarrr günayydıınn çok uykum var
açamadım daha uykumu geçmişte
50 syf olmuş :sila:
siz nasılsınız
yok cnm nerde
ben anlamıyorum ingilizce heryeriiii
Gunaydın... Nedenben ...rengın.... H.geldınız....
günaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrrrrr
Gunaydın... Nedenben ...rengın.... H.geldınız....
canım bende anlamadım onları hıc benımde aynı gunlerde ıcı boş o günlerde ama sanırım verı gırmenı ıstıyo belırtılerı yanı akıntın varmı mıden bulantın varmı dıye
olsun istemedıgın ot burnunun dıbınde bıtermıs mısalı sen beklemedıgın zaman hamıle kalma sansın daha yüksek derler hep ve diğer topıkte bunu çok gördük senın yumurtlama zamanlarında korunmasız ılıskın olduysa ben beklerım adet gununu
günaydınn
canım ateş ne alemdee
güneşş günaydıınn
mini folbiol başladım bir hafta oldu çok şişkinlik yaptı bende gözlerimin altı bile şişiyo
kiloda mı yapıyo ya :dertli:
tamam ıste yumurtlama dönemınede rast geldıyse olabılır neden olmasıncnm biz zaten korunmuyoruzzz
bende bır kutu kullanmıstım folbıol ama yapmamıstı canım neden folbıol kullanıyorsun kı folıc plus daha ıyı calsıyum ve d vıtamını var ek olarak folıc plus tamini folbiol başladım bir hafta oldu çok şişkinlik yaptı bende gözlerimin altı bile şişiyo
mini folbiol başladım bir hafta oldu çok şişkinlik yaptı bende gözlerimin altı bile şişiyo
[sıze="4"]
bencede gunness şişkinlik yapıyo kesinlikle[/sıze]
bencede gunness şişkinlik yapıyo kesinlikle
tamam ıste yumurtlama dönemınede rast geldıyse olabılır neden olmasın
bende bır kutu kullanmıstım folbıol ama yapmamıstı canım neden folbıol kullanıyorsun kı folıc plus daha ıyı calsıyum ve d vıtamını var ek olarak folıc plus ta
naber cnm
kız ben 4-5 aydır kullanıyorum bu tür yan etkileri oluyomu bazen bende şişiyorum ama ben tuzlu yediğim için olduğunu düşünüyorum
ben çok tuzlu yerim zaten ama gerçekten ciddi ciddi şişiriyo beni umarım düzelir
kilo yaptı mı sende
ben çok tuzlu yerim zaten ama gerçekten ciddi ciddi şişiriyo beni umarım düzelir
kilo yaptı mı sende
bende çok mide bulantısı yapıyor içmiyorum
bende çok mide bulantısı yapıyor içmiyorum