Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
yok cnm nerde
ben anlamıyorum ingilizce heryeriiii:hihi:

kız ogun ekledıgın yazılardan bırınde dıyordu kı takıp edemıyorsunuz ama sızınle hemen heemn aynı bölgedekıler bir hafta içinde aldılar belkı bırazdaha uzun sürebılır dıye yazıyordu

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım bende anlamadım onları hıc benımde aynı gunlerde ıcı boş o günlerde ama sanırım verı gırmenı ıstıyo belırtılerı yanı akıntın varmı mıden bulantın varmı dıye

olsun istemedıgın ot burnunun dıbınde bıtermıs mısalı sen beklemedıgın zaman hamıle kalma sansın daha yüksek derler hep ve diğer topıkte bunu çok gördük senın yumurtlama zamanlarında korunmasız ılıskın olduysa ben beklerım adet gununu

cnm biz zaten korunmuyoruzzz

OP
M

minietek

Misafir
cnm biz zaten korunmuyoruzzz
tamam ıste yumurtlama dönemınede rast geldıyse olabılır neden olmasın

mini folbiol başladım bir hafta oldu çok şişkinlik yaptı bende gözlerimin altı bile şişiyo
kiloda mı yapıyo ya :dertli:
bende bır kutu kullanmıstım folbıol ama yapmamıstı canım neden folbıol kullanıyorsun kı folıc plus daha ıyı calsıyum ve d vıtamını var ek olarak folıc plus ta

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
mini folbiol başladım bir hafta oldu çok şişkinlik yaptı bende gözlerimin altı bile şişiyo
kiloda mı yapıyo ya :dertli:

naber cnm
kız ben 4-5 aydır kullanıyorum bu tür yan etkileri oluyomu bazen bende şişiyorum ama ben tuzlu yediğim için olduğunu düşünüyorum

OP
M

minietek

Misafir
aa belkıde sadece folbıol da yapıo ben hamılelıkten önce 2 ay kullandım am afolbıolu tam bır kutu bıtırmedım ya dr folıc plus daha ıyı demıstı ona devam etmıstım yarıda bırakıp folıc plusta öle bır sey yapmamaıstı

bır de folbıolu gunde 1 ıcıyorsunuz dıme gercı ben yanlışlıkla gunde 3 tane kulldıysamda sıskınlık yapmadı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bencede gunness şişkinlik yapıyo kesinlikle

sen kullanıyomusun rengin ????

tamam ıste yumurtlama dönemınede rast geldıyse olabılır neden olmasın

bende bır kutu kullanmıstım folbıol ama yapmamıstı canım neden folbıol kullanıyorsun kı folıc plus daha ıyı calsıyum ve d vıtamını var ek olarak folıc plus ta

dr bana folibol kullan demişti öylece kullanıyorum

OP
G

gunness

Misafir
naber cnm
kız ben 4-5 aydır kullanıyorum bu tür yan etkileri oluyomu bazen bende şişiyorum ama ben tuzlu yediğim için olduğunu düşünüyorum

ben çok tuzlu yerim zaten ama gerçekten ciddi ciddi şişiriyo beni umarım düzelir
kilo yaptı mı sende

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ben çok tuzlu yerim zaten ama gerçekten ciddi ciddi şişiriyo beni umarım düzelir
kilo yaptı mı sende

cnm ben bu işyerie girdiğim günden itibaren kilo alıyorum bizim aşçı yüzünden :hihi:
o yüzden bunla alakası varmı bilemiyorum
az yemeye çalışıyorum 1,5 kilo anca inebilmişim:hihi:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar hepinize selam, bir an önce yemeğe karar verip yapmam gerek. İçimden geliyormu diye sorarsanız aslaaaa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar