aman kılo yapmasın nolur ıcım yanıyo rengın sende ıcıyon demı
içiyorum cnm,hangisi yada hangi yediğim şişiriyo bilmiyorum ama bi şişlik oluyo,bernil bence biz iyi kilo alacağız gibi
aman kılo yapmasın nolur ıcım yanıyo rengın sende ıcıyon demı
DEME YA DEMI INAN TARTIYA KORKUMA CIKAMIYOM KAC GUNDUR :dertli:INS FAZLA ALMAYIZ YAiçiyorum cnm,hangisi yada hangi yediğim şişiriyo bilmiyorum ama bi şişlik oluyo,bernil bence biz iyi kilo alacağız gibişimdiden bir kilo aldım ben
bende ilk başlarda yaptı şimdi yok mide bulantısı sen ne içiyosun
Kızlar hepinize selam, bir an önce yemeğe karar verip yapmam gerek. İçimden geliyormu diye sorarsanız aslaaaa.
bende çok mide bulantısı yapıyor içmiyorum
ezel içmen lazım cnm biliyosun önemini,bendede acayip bulantı yapıyodu elera geçen akşam alın yazmıştı bende öyle yaptım çok rahat oldu,benim gastritim vardı çök kötü oluyodu
Kızlar potasyum hapı kullancanızmı??oda var daha
evet ezel çok önemlı alman gerek akşam al sabah al ne zaman alırsan al ama iç ilacı
günaydınn
canım ateş ne alemdee
ateşim taban yaptı malesef kırmızılar geldi
güneşş günaydıınn
günaydın asidemeeettttt nasıl sende belirti var mı_???
Kızlar evde patlıcan var acaba karnıyarıkmı yapsam diye düşündüm. Ama patlıcanda çok yağ çekiyor diye onuda yapmaktan kaçınıyorum. Köfte, pilav,salata veya cacıkmı yapsam diye dusunuyorum. Köfteyide çok az yağla altı kısık şekilde kızartıyorum.
Ayyy bıktım bu yemek olayından...
Kızlar hepinize selam, bir an önce yemeğe karar verip yapmam gerek. İçimden geliyormu diye sorarsanız aslaaaa.
al bendede o kadar ya afff ınan bıktım bendekızlar evde patlıcan var acaba karnıyarıkmı yapsam diye düşündüm. Ama patlıcanda çok yağ çekiyor diye onuda yapmaktan kaçınıyorum. Köfte, pilav,salata veya cacıkmı yapsam diye dusunuyorum. Köfteyide çok az yağla altı kısık şekilde kızartıyorum.
Kızlar evde patlıcan var acaba karnıyarıkmı yapsam diye düşündüm. Ama patlıcanda çok yağ çekiyor diye onuda yapmaktan kaçınıyorum. Köfte, pilav,salata veya cacıkmı yapsam diye dusunuyorum. Köfteyide çok az yağla altı kısık şekilde kızartıyorum.
yok canım belirti filan kalmadı gözü körolasıca kırmızılar geldi dün hayallerim suya düştü:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:
valla ben dün yaptımmm fena değildi yedik nede olsa havalar sıcak değilken yap gitsin
dün bende mercimek çorbası nohut pilav karnıyarık yaptım
akşama yemeklerim hazır yani :cikolata: