Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
bende ilk başlarda yaptı şimdi yok mide bulantısı sen ne içiyosun

folibol içiyorum b vitamini ile birlikte alıyorum güneş ama bıraktım denemlerde bitti bu ayda olmazsa yumurtlama dönemimde yine içicem sonra tamamen bırakıcam şu çuha çiçeğinden alırım bide doğal alkali şeylerle beslenirim cips falanda bırakıcam artık bu kadar diyet yeter ekim ayından bu yana diyet yapıyorum

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Tele tbu ne yapcan yemege bende dusunuyom ne yapsam dıye gunaydın bu arada

OP
M

minietek

Misafir
evet ezel çok önemlı alman gerek akşam al sabah al ne zaman alırsan al ama iç ilacı

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar evde patlıcan var acaba karnıyarıkmı yapsam diye düşündüm. Ama patlıcanda çok yağ çekiyor diye onuda yapmaktan kaçınıyorum. Köfte, pilav,salata veya cacıkmı yapsam diye dusunuyorum. Köfteyide çok az yağla altı kısık şekilde kızartıyorum.
Ayyy bıktım bu yemek olayından...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Kızlar evde patlıcan var acaba karnıyarıkmı yapsam diye düşündüm. Ama patlıcanda çok yağ çekiyor diye onuda yapmaktan kaçınıyorum. Köfte, pilav,salata veya cacıkmı yapsam diye dusunuyorum. Köfteyide çok az yağla altı kısık şekilde kızartıyorum.

valla ben dün yaptımmm fena değildi yedik nede olsa havalar sıcak değilken yap gitsin
dün bende mercimek çorbası nohut pilav karnıyarık yaptım
akşama yemeklerim hazır yani :cikolata:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar evde patlıcan var acaba karnıyarıkmı yapsam diye düşündüm. Ama patlıcanda çok yağ çekiyor diye onuda yapmaktan kaçınıyorum. Köfte, pilav,salata veya cacıkmı yapsam diye dusunuyorum. Köfteyide çok az yağla altı kısık şekilde kızartıyorum.
al bendede o kadar ya afff ınan bıktım bende

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

cnm herşey yağla oluyo valla napalım
kilo problemi varmı sende hayalimde nedense zayıf biri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar