Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
yok cnm o değil hem yağda yapıyorum ben ve küçük küçük doğranıyo,mamzana nasıl yapılıyo tam olarak bende onu bilmiyorum

hıımmm mamzanada süper oluyor patlicanları közlüyorsun küçük küçük doğruyorsun sonra içine kuru soğan domatez doğruyorsun domatesleride küçük küçük küp küp doğruyorsun sarımsakta koyabilirsin onada soğanlarıda ince ince doğruyorsun maydonoda koyabilirsin içine öyle salata gibi bişey oluyor limon yağ tuz koyup yiyorsun

OP
E

_eZeL_

Misafir
heh işte ondan bır kere yapıp bır daha uğraşmadıgım yemek

közmatıkle yapım bende şu ocağın üstüne koyuyorsun delıklı saç gıbı bır sey

evet canım onunlada olur benim evde var bir kere bile kullanmadım aldığımdan beri fırında daha kolay oluyor bırakıyorsun başka işle uğraşıyorsun rahat

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
heh işte ondan bır kere yapıp bır daha uğraşmadıgım yemek

közmatıkle yapım bende şu ocağın üstüne koyuyorsun delıklı saç gıbı bır sey
kız allah yılıgını versın aynen öle bende bır kere yaotım ne tesaduf :cokkomik::cokkomik:ewet cnm köz matıklede oluyo ben genelde dırek ocagın ustune koyuyom közluyom köz matık almadım beyefendı yemıyoya benım benımde aklıma dusunce az bısey yaparım cocuklarda sevmez benım babamız yemıyoya cocuklarda yemez benım

OP
M

minietek

Misafir
hıımmm mamzanada süper oluyor patlicanları közlüyorsun küçük küçük doğruyorsun sonra içine kuru soğan domatez doğruyorsun domatesleride küçük küçük küp küp doğruyorsun sarımsakta koyabilirsin onada soğanlarıda ince ince doğruyorsun maydonoda koyabilirsin içine öyle salata gibi bişey oluyor limon yağ tuz koyup yiyorsun
hay allam neler bılıyorsunuz sız yaa

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
sabahi serifleriniz hayirli ugurlu mutlu saglikli sihhatli umutlu Allahin rizasini kazanmis olarak sürsün kizlar nasilsinizzzz

OP
M

minietek

Misafir
kız allah yılıgını versın aynen öle bende bır kere yaotım ne tesaduf :cokkomik::cokkomik:ewet cnm köz matıklede oluyo ben genelde dırek ocagın ustune koyuyom közluyom köz matık almadım beyefendı yemıyoya benım benımde aklıma dusunce az bısey yaparım cocuklarda sevmez benım babamız yemıyoya cocuklarda yemez benım

ay ne uğraş uğraş görümcemlerı ilk yemeğe aldıgımda yaptım bır daha da yapmadım ben daha çok kolay yemekler yapıyorum ve bıldıgım yemekler herkesın bıldıgı uğraşamıyorum ya işte eve gıt yemek yap sonra ye olmadı yarın ıcın yapp offf işten erken cıksam barı daha kolay olurdu ben çocuk olunca ne yapcam yaa
8 e ceyrek kala işten cık eve gıt hazırla ye kaldır saat oldu sana 10 zaten 1 saat 2 saat uyanık kalcam o arada çocugun uyku saatı onla ılgılenemıcem bıle doğru düzgün offf ben bu çalışma saatlerını koyanlara ne desem azdır yaa anne olanlara işten erken çıkma dıye bırsey yapılsın nerde bu devlet nerde bu mıllet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar