OP
_eZeL_
Misafir
- #17.581
cnm fırın tepsisinin altına suda koy hem tepsin yanmaz hemde buharında daha çabuk pişer
onun için ayrı bir sini ayarlamak lazım bence su koyunca altına güzel olmuyor köz tadı gidiyor
cnm fırın tepsisinin altına suda koy hem tepsin yanmaz hemde buharında daha çabuk pişer
rengın cıps de yıyomusun cnm
onun için ayrı bir sini ayarlamak lazım bence su koyunca altına güzel olmuyor köz tadı gidiyor
heh işte ondan bır kere yapıp bır daha uğraşmadıgım yemekalı nazık
közmatıkle yapım bende şu ocağın üstüne koyuyorsun delıklı saç gıbı bır seycnm fırın tepsisinin altına suda koy hem tepsin yanmaz hemde buharında daha çabuk pişer
yok cnm o değil hem yağda yapıyorum ben ve küçük küçük doğranıyo,mamzana nasıl yapılıyo tam olarak bende onu bilmiyorum
heh işte ondan bır kere yapıp bır daha uğraşmadıgım yemek
közmatıkle yapım bende şu ocağın üstüne koyuyorsun delıklı saç gıbı bır sey
kız allah yılıgını versın aynen öle bende bır kere yaotım ne tesadufheh işte ondan bır kere yapıp bır daha uğraşmadıgım yemek
hay allam neler bılıyorsunuz sız yaahıımmm mamzanada süper oluyor patlicanları közlüyorsun küçük küçük doğruyorsun sonra içine kuru soğan domatez doğruyorsun domatesleride küçük küçük küp küp doğruyorsun sarımsakta koyabilirsin onada soğanlarıda ince ince doğruyorsun maydonoda koyabilirsin içine öyle salata gibi bişey oluyor limon yağ tuz koyup yiyorsun
haklısın cnm köz kokusu olcak söle hele yazın pıknıklerde super oluyo kalan közle patlıcanları pısırmek
bernil limeler bittimi bende dün realden aldım
ay resmen yutkunup duruyorum oturduğum yerde bakayım bizim öğlen yemekte ne varmış
hay allam neler bılıyorsunuz sız yaa
kız allah yılıgını versın aynen öle bende bır kere yaotım ne tesadufewet cnm köz matıklede oluyo ben genelde dırek ocagın ustune koyuyom közluyom köz matık almadım beyefendı yemıyoya benım benımde aklıma dusunce az bısey yaparım cocuklarda sevmez benım babamız yemıyoya cocuklarda yemez benım
sabahi serifleriniz hayirli ugurlu mutlu saglikli sihhatli umutlu Allahin rizasini kazanmis olarak sürsün kizlar nasilsinizzzz
sabahi serifleriniz hayirli ugurlu mutlu saglikli sihhatli umutlu Allahin rizasini kazanmis olarak sürsün kizlar nasilsinizzzz
ondan aldım cnm geçen sene daha kullanmak kısmet olmadı bu sene yaparım inşheh işte ondan bır kere yapıp bır daha uğraşmadıgım yemek