Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
brezee gülen yüz çıktıktan sonra deneme yapmıştın dimi cnm sen
her ay tek denememi yapacaksın ??

OP
M

minietek

Misafir
evet canım vajinal bi jel verdi birde fitil pregestan mış rahmi kalınlaştırıp düşük riskini azaltıyormuş..

evet canım sağolasın bende beklemiyordum ama allahın taktiri değişik duygular içindeyim hem heycanlandım hem üzüldüm

evet canım bana da vermıstı progestan 200mg sabah öğle akşam fıtıl atıyordum hep yattım
şimdide progestan 100mg ağızdan sabah akşam devam edıyorum

OP
G

gunness

Misafir
kızlar arabamın aynasını çarpıp kırmışlar gidip bi bakayım sonrada yemeğe :cikolata:

OP
B

breeze

Misafir
brezee üzülme canım önumuzdekı aya bakalım sağlıklı beslen sakın grıp olma bır daha kı ay ınsallah sağlıkla hamıle kalırsın

cnm çok sağol siz hamişlerin dualarına ihtiyacım var ...
reglim bitsin 70.000 kelime-i tevhid e başlıcam ..işallah deneme gününe kadar biter...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
egem hcg ye bakıldı mı kaç çıktı yada nasıl öğrendin ayyy geçmişi okuyamadım daha ondan soruyorum

OP
B

breeze

Misafir
brezee gülen yüz çıktıktan sonra deneme yapmıştın dimi cnm sen
her ay tek denememi yapacaksın ??

evet cnm gülen yüz çıktı ertesi gün yaptım..zaten 48 saat içinde yapmak gerekiyor..
evet tek deneme yapcam cnm..doğrumu değilmi bilmiyorum...bazen martta 2 deneme mi yapsaydım diyorum yani...ama bakıyorum erkek bebek yapanlar çogunluk tek deneme..:)

egem

Daimi Üye
Tepki
517
cnm ya kötü düşünme inşallah iyi olacak herşey
ama sen ne zaman hamiş kaldın ya bugün gördümm
regl gecikmişmiydi ??
canım reglim gecikmedi 3-4 gün vardı daha dün falan olmam lazımdı..benim karnım çok ağırdı ateşim çıtı geçen hafta o nedenle dr a gittik tomografiye girmek içinbeta hcg bakıldı orda değer 650 çıktı daha adetine 4-5 gün varken...
öyle anladık bu ay bi kaçak yaşamıştık ilişki anında olmaz demiştim ama oldu
egem demekki sen çifter çifter yumurtluyorsun hep anacım:cokkomik:

canım diyer ikizlerim tek yumurta ikizi idi yani tek yumurtada çift bebek tek yumurta ikizleri zaten genelde aynı cinsiyet olurmuşççama çift yumurta ikizleri farklı olurmuş bakalım kısmet..çimdi çift yumurta ikizi dr um tek yumurta ikizine göre riskleri daha az birbirine zarar vermezler pek dedi hayırlısı inşallah

egem

Daimi Üye
Tepki
517
egem hcg ye bakıldı mı kaç çıktı yada nasıl öğrendin ayyy geçmişi okuyamadım daha ondan soruyorum

beta hcg 650 çıktı canım ya daha adetime 4-5 gün vardı..o yüzden ikiz olabilir diye düşünmüştük zaten değer oldukça yüksek çıktı çünkü..

OP
G

gunness

Misafir
geçmiş olsun cnmmm
çarpıp kaçtılarmı???
bilmiyorumki iş yerinden arkadaş haber verdi
aynana çarpmışlar diye bakıcam gidip
park sorunu var bizim burda sokaklara park ediyoruz ondada böyle oluyo kaçıncı çarpışları bu
bu arada yoğundum sabah daha hatrını sormadım senin yemekten sonra gelicem sana
bana foto gönderrrrrrrrrrr

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]kızlar arabamın aynasını çarpıp kırmışlar gidip bi bakayım sonrada yemeğe :cikolata:[/sıze]

sabahta bızım arabaya öküzün bırı park edıcem dıye arabaya çarpmış öylede park etmiş ılerı bıle almamıs odun ya bu ınsanlarr gerızekalı sabah sabah sınırımı hoplattı karsımda olsa dalcaktım adama nerdeyse kocamda hayret sakındı

[sıze="4"]

cnm çok sağol siz hamişlerin dualarına ihtiyacım var ...
Reglim bitsin 70.000 kelime-i tevhid e başlıcam ..işallah deneme gününe kadar biter...[/sıze]

allah kabul etsın canımm dua edıyorum zaten burdakı herkesıde ıcıne alarak sağlıklı evlatlar hayırlıs evlatlar versın rabbım ınsallahh kız ısteyene kız erkek ısteyene erkek ınsallahh maşalalhh

egem

Daimi Üye
Tepki
517
allah hepinize nasip etsin arkadaşlar çifter çifter gelsin inşallah oğluşlarınız
inşallah bana da çift çift kızlar gelir :)

OP
E

_eZeL_

Misafir
güneş çok geçmiş olsun kaskon vaardır inşaAllah kasko olsada insanın canı çok sıkılıyor böyle şeylere yaaa yok yere iş çıkıyor

OP
B

breeze

Misafir
bilmiyorumki iş yerinden arkadaş haber verdi
aynana çarpmışlar diye bakıcam gidip
park sorunu var bizim burda sokaklara park ediyoruz ondada böyle oluyo kaçıncı çarpışları bu
bu arada yoğundum sabah daha hatrını sormadım senin yemekten sonra gelicem sana
bana foto gönderrrrrrrrrrr

kız aynalarını kapasana o zaman..yok mu yakınlarda otopark falan ..aylık anlaşır ödersin...aynaya çarpan arabana da çarpar yanii:dertli:

OP
E

_eZeL_

Misafir
allah hepinize nasip etsin arkadaşlar çifter çifter gelsin inşallah oğluşlarınız
inşallah bana da çift çift kızlar gelir :)

ay inşaAllah egem nedense benim içimdede hep ikiz doğuracakmışım gibi bir his doğuyor inşaAllah benimde biri kız biri erkek olur :D

egem

Daimi Üye
Tepki
517
arkadaşlar kaç zamandır soracağım karışıyo biri rahatsız sanırım ve dua ediliyo onun için ne oldu bende size haber vermek için açtım gidip yatacağım biraz bende dua edrim onun için inşallah rabbim şifa versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar