Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
mini ilişkiden 2-3 gün sonra bel agrın oldumu? yadakasıgında batmalar filann

benim yumurtlama gecti ama şuna belim ve kasıgım agrıyor yaw
hamişmi kaldım yoksa:acep:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hoşgeldin haskena,sevindim daha ii olmanaa
regli olmadan öcne az ıslak oluyorr vaji.ama kimisindede kuru oluyormuş
degişiyor kişiye göre galiba

Tesekkür ederim canim kurudum bacim ya ama göbek artik öyle sismiski 6 aylik hamile gibi bi regl olsam varya yataklik olacam gibi....Gezmeleremi gidiyon kiz hadi sana iyi gezmeler kocanla ben gecmisi okuyana kadr gelirsin insaAllah....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Kiz ne diyon senin bu ay tam yumurt.günü fiki fikin olmustu degilmi ana kocan altin vurusu yaptimi diyon ?

OP
M

minietek

Misafir

yok canım kasık ağrısı bel ağrısı değil ama karın ağrısı olmuştu böle kendımı bır acayıp hıssedıyordum sankı vucudumdakı çalışmaların farkındaydım ve böle bır türlü rahat edemıyordum o aralar huzursuz hıssedıyordum
kız hadı inşaşaşllah çok uğraşmadan erkeğine hamıle kalmısındır

OP
E

Elara

Misafir
Tesekkür ederim canim kurudum bacim ya ama göbek artik öyle sismiski 6 aylik hamile gibi bi regl olsam varya yataklik olacam gibi....Gezmeleremi gidiyon kiz hadi sana iyi gezmeler kocanla ben gecmisi okuyana kadr gelirsin insaAllah....

sagol cnm.ama gecmiş cok uzun yaw,eşin müsade etmez o kadar durmanaa
sen dinlennn ben gelenee kadarr

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
sagol cnm.ama gecmiş cok uzun yaw,eşin müsade etmez o kadar durmanaa
sen dinlennn ben gelenee kadarr

Sus bacim dündendir cok kizgin bana dn doktora gittik neyse ben muayene olurken o disarda bekliyordu ciktim ne oldu dedi arabada anlatirim dedim arabaya bindik dedim ki ya 1,5 aylik hamileymisim iste doktor daha dikkatli olmam gerektigini söyledi adam basti cigligi iste niye beni cagirmadin bende kalp atislarini dinlerdim felan dedim ne bileyim heyecandn ne yapacami bilemedim ay bi duygusala bagladi bu gözleri doldu hemen eve gidelim dinlen bak hastasin bebege zarai olmasin felan eve gelene kadar sustum sonra 1 nisan dedim bi kizdi senin saka anlayisin bu mu baska saka bulamadin mi bende dedim ne yapayim tam cuk oturdu dündendir onun icin biraz burnunun ucu ile konusuyor ....

OP
E

Elara

Misafir
yok canım kasık ağrısı bel ağrısı değil ama karın ağrısı olmuştu böle kendımı bır acayıp hıssedıyordum sankı vucudumdakı çalışmaların farkındaydım ve böle bır türlü rahat edemıyordum o aralar huzursuz hıssedıyordum
kız hadı inşaşaşllah çok uğraşmadan erkeğine hamıle kalmısındır

ay yoksa ben bugünmü yumurtluyomki ya
sabahta krem rengi sünen akıntım geldiii
şüphelendim aslındaa acaba şimdimi yumurtluyorum diyee

reglim gecikirsee anlıcamki gec yumurtladım

OP
E

Elara

Misafir
Sus bacim dündendir cok kizgin bana dn doktora gittik neyse ben muayene olurken o disarda bekliyordu ciktim ne oldu dedi arabada anlatirim dedim arabaya bindik dedim ki ya 1,5 aylik hamileymisim iste doktor daha dikkatli olmam gerektigini söyledi adam basti cigligi iste niye beni cagirmadin bende kalp atislarini dinlerdim felan dedim ne bileyim heyecandn ne yapacami bilemedim ay bi duygusala bagladi bu gözleri doldu hemen eve gidelim dinlen bak hastasin bebege zarai olmasin felan eve gelene kadar sustum sonra 1 nisan dedim bi kizdi senin saka anlayisin bu mu baska saka bulamadin mi bende dedim ne yapayim tam cuk oturdu dündendir onun icin biraz burnunun ucu ile konusuyor ....

:cokkomik::cokkomik: valla süper şaka olmuşş ,korkulur sendennn
bende dün şaka yapıyım dedimm ama malzeme bulamadımm.bide annemgildeydikkk unuttum sonraa

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
:cokkomik::cokkomik: valla süper şaka olmuşş ,korkulur sendennn
bende dün şaka yapıyım dedimm ama malzeme bulamadımm.bide annemgildeydikkk unuttum sonraa

Ayni sakayi annemede yaptim kiz tel.kadin basladi aglamaya Rabbime sükretmeye baktim cok heyecanlandi ay dur anne saka yapiyom bugün Nisan 1 ya dedim ondanda yedim azari bu defa üste cikmak icin ne bu kayninvalide damat hemen heyecan yaptiniz duygusala bagladiniz agiz tadi ile saka bile yaptirmiyorsunuz bu defa annem telefonda esim kulagimin dibinde bol bol fircayi bastilar yani saka yapayim derken kaka oldu hasas konuda yapinca saka sakaliktan cikti...

OP
E

Elara

Misafir
inşallahh şakaa gercege dönüşürdee sende gönülelrini alırsın haskenaaa

hadi cıktım benn
görüşürüz kızlarr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar