OP
asidemet
Misafir
- #17.141
oğlumla markete kadar gidip dönücem görüşürüz
anladım niye kızıyonki
hoşgeldin haskena,sevindim daha ii olmanaa
regli olmadan öcne az ıslak oluyorr vaji.ama kimisindede kuru oluyormuş
degişiyor kişiye göre galiba
mini ilişkiden 2-3 gün sonra bel agrın oldumu? yadakasıgında batmalar filann
benim yumurtlama gecti ama şuna belim ve kasıgım agrıyor yaw
hamişmi kaldım yoksa:acep:
mini ilişkiden 2-3 gün sonra bel agrın oldumu? yadakasıgında batmalar filann
benim yumurtlama gecti ama şuna belim ve kasıgım agrıyor yaw
hamişmi kaldım yoksa:acep:
Tesekkür ederim canim kurudum bacim ya ama göbek artik öyle sismiski 6 aylik hamile gibi bi regl olsam varya yataklik olacam gibi....Gezmeleremi gidiyon kiz hadi sana iyi gezmeler kocanla ben gecmisi okuyana kadr gelirsin insaAllah....
Kiz ne diyon senin bu ay tam yumurt.günü fiki fikin olmustu degilmi ana kocan altin vurusu yaptimi diyon ?
sagol cnm.ama gecmiş cok uzun yaw,eşin müsade etmez o kadar durmanaa
sen dinlennn ben gelenee kadarr
yok canım kasık ağrısı bel ağrısı değil ama karın ağrısı olmuştu böle kendımı bır acayıp hıssedıyordum sankı vucudumdakı çalışmaların farkındaydım ve böle bır türlü rahat edemıyordum o aralar huzursuz hıssedıyordum
kız hadı inşaşaşllah çok uğraşmadan erkeğine hamıle kalmısındır
valla bilmiyomm ne vuruşu yaptıgını
ama regli olmazsam ben onun neresine vuracagımı biliyomm
Sus bacim dündendir cok kizgin bana dn doktora gittik neyse ben muayene olurken o disarda bekliyordu ciktim ne oldu dedi arabada anlatirim dedim arabaya bindik dedim ki ya 1,5 aylik hamileymisim iste doktor daha dikkatli olmam gerektigini söyledi adam basti cigligi iste niye beni cagirmadin bende kalp atislarini dinlerdim felan dedim ne bileyim heyecandn ne yapacami bilemedim ay bi duygusala bagladi bu gözleri doldu hemen eve gidelim dinlen bak hastasin bebege zarai olmasin felan eve gelene kadar sustum sonra 1 nisan dedim bi kizdi senin saka anlayisin bu mu baska saka bulamadin mi bende dedim ne yapayim tam cuk oturdu dündendir onun icin biraz burnunun ucu ile konusuyor ....
flora hosgeldin gecmisi okuyamadim kac cocugun var ?
valla süper şaka olmuşş ,korkulur sendennn
bende dün şaka yapıyım dedimm ama malzeme bulamadımm.bide annemgildeydikkk unuttum sonraa
hoşbulduk teşekkürler 2 kızım var büyuğü 6 diğeri mayısta 3 e girecek
Benimde 4,5 yasinda bi kizim var Rabbim kizlarini sana bagislasin...