Ben kaçtım ıyı akşamlar k.i.b
güle güle sağlıcakla kal
Ben kaçtım ıyı akşamlar k.i.b
inşallahh şakaa gercege dönüşürdee sende gönülelrini alırsın haskenaaa
hadi cıktım benn
görüşürüz kızlarr
aminnnn seninkinide inşallah 2.ciyi ne zaman düşünüyosun
AMIN insaAllah Rabbim agzindan duysun....Iyi gezmeler.....
Tesekkür ederim canim ben hep düsünüyomda bi türlü aksilikler pesimi birakmiyor yani bende teori var ama pratige dökemedim daha insaAllah en kisa zamanda olur ....
anneeeeyy hadi hayırlı haberlerin gelsin inşallahmini ilişkiden 2-3 gün sonra bel agrın oldumu? yadakasıgında batmalar filann
benim yumurtlama gecti ama şuna belim ve kasıgım agrıyor yaw
hamişmi kaldım yoksa:acep:
canım valla 1 nisanda böyle şakalar kaka obi bende çocuk istemiyorum zaten hamişte kalamıyorum gittim ve siprali tekrar taktırdım dedim adam şoka girdi hiç ses yok ama suratı yerleri süpürüyor zaten sen habersiz çıkarttırdın şimdide habersiz taktırdın bende bundan sonra senden habersiz işler yapıcam dedi geçeği söyledim ama bir müddet kendine gelemedi bukadar çok istediğini bilmiyordum yawAyni sakayi annemede yaptim kiz tel.kadin basladi aglamaya Rabbime sükretmeye baktim cok heyecanlandi ay dur anne saka yapiyom bugün Nisan 1 ya dedim ondanda yedim azari bu defa üste cikmak icin ne bu kayninvalide damat hemen heyecan yaptiniz duygusala bagladiniz agiz tadi ile saka bile yaptirmiyorsunuz bu defa annem telefonda esim kulagimin dibinde bol bol fircayi bastilar yani saka yapayim derken kaka oldu hasas konuda yapinca saka sakaliktan cikti...
Bende gecmise gidiyom Ezel ne yapti meraktan catliyacam.....
Sus bacim dündendir cok kizgin bana dn doktora gittik neyse ben muayene olurken o disarda bekliyordu ciktim ne oldu dedi arabada anlatirim dedim arabaya bindik dedim ki ya 1,5 aylik hamileymisim iste doktor daha dikkatli olmam gerektigini söyledi adam basti cigligi iste niye beni cagirmadin bende kalp atislarini dinlerdim felan dedim ne bileyim heyecandn ne yapacami bilemedim ay bi duygusala bagladi bu gözleri doldu hemen eve gidelim dinlen bak hastasin bebege zarai olmasin felan eve gelene kadar sustum sonra 1 nisan dedim bi kizdi senin saka anlayisin bu mu baska saka bulamadin mi bende dedim ne yapayim tam cuk oturdu dündendir onun icin biraz burnunun ucu ile konusuyor ....
tamam cnm sağol ,hemen kızıma anlattım,aaaaaaaaaaah ah die ortada geziyo
o hiç belli olmazzz
regli sonrası bion erkekte buarada
sen bilirisn.
bu arada bionu sölim
20 nisan nötr
21 nisan kıza yatkın
22 nisan kız günün
23-24-25 de kız günelrin ama yumurtlama zamanlarına geliyor.
... Güzelliği için katlanacak şekerim...
naber kızlar haskena mertim teletubyy,ben geldim
valla bilmiyomm ne vuruşu yaptıgını
ama regli olmazsam ben onun neresine vuracagımı biliyomm
Hosgeldin canim
Neolsun oyle bakiyodum yazilanlara bende..birazdan disari cikicam cikmadan bakiniyodumsen nasilsin?